Şimdi Ara

APOTEMI FIZIK SB ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar gecen ozenerek aldim almaz olaydim sorularin sayilarinda hatalarmi dersiniz cevap anahtarinda malliklarmi dersiniz internete cozum koymuslar toplamda 30 soru koymuslar kitap 1500 sorudan olusuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mekanik optik elektrik alın.

• Ben de elektriğini sipariş ettim bugün. Sıkıntı çıkmasa bari
  • çözümlerde berbatlar :D bir kaç sorunun çözümü diye koymuşlar koca kitaptan 50 soru yok :DD
  • hocam 2 hafta once integral bu hafta fonksiyon fasikulunu bitirdim cidden superdi matematikde harikalar keske fizige bulasmasaydim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatanaşığı48

Ben de elektriğini sipariş ettim bugün. Sıkıntı çıkmasa bari

Elektrikte de sıkıntı var malesef. Apotemi matematik dışında diğer kaynakları hazırlarken pek umursamıyo heralde

• forumdonanımAlemci F kullanıcısına yanıt
    bende de var kök sembollerinin bazıları çıkmamış onları çözmüşler sitede ama hocam yiğidi
    öldür hakkını yeme çok güzel sorular fizik soru bankasında hele modern fizik soru bankası var
    bende piyasada bence alanında tek ve on numara kitap şiddetle tavsiye ederim mail attım onun da
    belli sorularının çözümlerini koyacaklarmış zor olanların
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GEOMETRI KAYNAK ONERISI
    2 yıl önce açıldı
    GEODAKI 2 SORU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Bu kötü oldu :/ Ne gibi sıkıntılar hocam
  • Hocam şıklar yanlış olabiliyo cevaplar yanlış olabiliyo falan böyle sıkıntılar var. Benim çok hoşuma gitmedi fasikül nedense, umut öncülden dinletip not aldım o daha iyi oldu, fasikülü beğenmezseniz tavsiye ederim

• helede dershaneye gitmiyosanız cidden sıkıntı cevaplar yanlış olunca ikilemde kalıp wp gruplarına falan atıyorum sorular zor olduğundan ilgilenende olmuyo. ama kafan açan sorusuda var hakkını yememek lazım. şimdi mail atıcam fizik de çok hatanız var en azından hatalı soruları çözün diye
  • Modern mi

• modern fizikte çok hatalı mı ? ben almayı düşünüyordum
  • fizikte ilk defa basim yaptigimiz icin hatalar mevcut diye cevap aldim. hatali gordugun sorulari bizimle paylasirsan yardimci oluruz dediler

• forumdonanımAlemci F kullanıcısına yanıt
    Hangi birisini deseydin :D
  • mucahitkaraci M kullanıcısına yanıt
    modern fizikte herhangi problem yok kitap çok iyi tavsiye ederim
  • Vatanaşığı48 kullanıcısına yanıt
    Hocam iptal et elektrik ve manyetizmayi boyle rezil bir kitsp yok ygs 2 de 15k yim yani bos adam degilim kitaba laf etmiyorum ama yok yani adam bütün manyetizmayi 10 ornek soru ile bitirmiş alma sakin matematigi haric alinmaz

• Apoteminin matematik haric hicbirseyini almayın

• Ktuzuyem K kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmada yorumun boş bende modern fizik var bence bu alanda piyasanın en iyisi ben elektriğini
    çözmedim ama optiğini çözen arkadaşım var çok beğenmişti sana göre değişir kitap özettir vs hiçbir şeyini almayın
    nedir ya
  • Ktuzuyem K kullanıcısına yanıt
    Çoktan vermiştim siparişi hocam. Yolda şu an. Yolunu kesmek dışında yapabilecek bir şeyim yok yani. Hata çok mu kitapta? Apotemi optik modern fizik falan baya övmüşlerdi elektrik de iyidir diye düşünmüştüm

• Velvett V kullanıcısına yanıt
    Hocam apotemide çalışıyorsun galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.