Şimdi Ara

Apotemi Limit-Türev-İntegral ve Palme Fizik-Kimya Çözümleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
6
Favori
5.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam son videolar gibi sorular tek tek çözümlü olmayacak değil mi bence youtubeda çözmek çok daha ıyı olacaktır test test çözersiniz eger oyle olmayacaksa bir pdf halındde ınstagram gonderısıne de ekleyın bence
  • hocam keske integral cozseydiniz ilk, forumda zaten turevin geo yoruma kadar cozumleri var devamida gelecek diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ilk başta Türev ve İntegrali bir an önce bitirelim, yoğunluk durumuna göre Palme Kimya kitaplarına da daha sonra karar verelim. Umarım sizlere faydalı olacaktır.

Çözümleri Instagram üzerinden paylaşmayı düşünmüyorum arkadaşlar ve maalesef ki telif sorunlarından dolayı videolu olarak çözemiyoruz. Bir internet sitesi kurup 2 hafta içinde türev kitabının en azından yarısının çözümlerini sizlerle buluşturmak istiyoruz. Akşam eğer atabilirsem çözümlerden birkaç sayfa örnek atmaya çalışacağım, bir eksiği, düzeltilmesi gereken yeri olursa belirtirseniz, sizlere en faydalı olacak şekle getirmeye çalışırız.

• matdostum M kullanıcısına yanıt
    hocam çok sağolun allah için elinizden geldiğince seri davranın. türev alma kurallarını bir arkadaş daha önce çözüm sağolsun forumda paylaşmıştı. isterseniz siz direkt geometrik yorumdan başlayın.

https://forum.donanimhaber.com/apotemi-turev-cozumleri-sayfa-98-e-kadar-cozuldu--130089205
  • KingSwift kullanıcısına yanıt
    Eğer direk geometrik yorumdan başlarsak biraz parça parça olmuş olacak çözümler, bunu pek istemiyorum. Zaten 1 haftaya geometrik yorumuna kadar geliriz diye düşünüyorum. Elimden geldiğince hızlı olmaya çalışacağım.

Arkadaşlar örnek olsun diye iki pekiştirme testinin çözümlerini buraya atmak istedim, önerileriniz olursa paylaşırsanız çok sevinirim, sevgiler

Apotemi Limit-Türev-İntegral ve Palme Fizik-Kimya Çözümleri

Apotemi Limit-Türev-İntegral ve Palme Fizik-Kimya Çözümleri

• matdostum M kullanıcısına yanıt
    Hocam emeğinize sağlık. Çözümler çok iç içe olmuş bence biraz aralık bırakın daha anlaşılır olur :)

• Izin almak zorunda misiniz? Mesela matakademi diye bir kanal var göruyorum karekokden falan soru aliyor birebir aynisi. Soruyu gostermeden cozseniz ne davasi açabilir ki apotemi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.