Şimdi Ara

APOTEMİ mat geo lys10 lu denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kullanan var mi gerekli mi sizce ?

• Aldım ama henüz çözmeye baslamadım. Ygs sini çözmüştüm 2 saatte 30 net anca yapıyodum ki gerçek sınavda daha üstünü yaptım, büyük ihtimalle lyssi de o şekilde o yüzden eğer almadıysan ve gerçekten matematikte pro değilsen alma derim ha alırsan da elbet yararı olur
  • mr_sexyT kullanıcısına yanıt
    Palme var elimde ayrıca dengeyi de herkes kullandigi için aldim yeni ama alirken islerdeki adamlar denge yerine apotemi al kesinlikle diye israr edince kafama takildi tesekkur ederim yazdigin için.YGS zamani bende aldim geç basladim ve oyaliyo diye iki uç denemeden sonra birakmistim simdi bu da öyle olmasın diye arastirip almak istedim dengeyi çözümleri olduğu için aliyorum sirf ama su an kararsiz kaldim apotemide alsam uç koldan ilerlemem zor olur gibi sanki
  • damlaünl kullanıcısına yanıt
    İşler çıkartıyo apotemi yayınlarını o yüzden satmaya calısıyolar.dengeyi hızlıca bitirip üstüne birde apotemi çözersen yani hakkıyla çözersen zor sorular karşısında iyice koordine olmayı öğrenebilirsin. Vaktin olursa apotemiyi de çözmelisin dediğim gibi yararı olur en azından şöyle diyebilirsin: gerçek sınavda bundan daha zoru çıkamaz
  • mr_sexyT kullanıcısına yanıt
    Tamam çok sağol dediğin gibi yapiyim o zaman
  • ÖSYM böyle sorsun bende sınav sistemini hiç bilmiyorum diyecem BÖYLE SORULMASI İMKANSIZZZZZ

mat 1 kısmı bildiğin amele ismi 2 saat işlem yapki çıksın türev integralide zor değil ama ösymde tam tersi olur türev integral zor mat 1 kolay bunlar zıt çalışıyor

İŞLER KŞTABEVİNİN YAYINI NE BEKLERSİN Kİ ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybeztem62 -- 21 Mayıs 2015; 19:27:27 >
  • Apoteminin arkadaşların dediği gibi aşırı aşırı bir zorluğu yok . İlk 5 denemeyi çözdüm ( eminin diğer 5 çok farklı değildir.)

Geosu orta hatta kolay bile denilebilir.Elbette güzel soruları var.

Ösym nin soru yazan dh takımı üstte anlatmış . Ösym ygs kısmını kolay türev integrali zor diye.
    Bunu kimse bilemez , sallamayın. Daha ösym nin soru kalıpları oturalı 3 sene oluyor.

Ayrıca mat kısmı oldukça güzel . Orijinal soruları var , mat 1 kısmı düşündürücü , integral kısmıda hoşuma gitti arkadaşların aksine . Ben bunu bitirip denge alacağım .

Eğer kaliteli ve orta seviyenin üstü sorularla kendinizi denemek istiyorsanız ( ki ösym eminimki x karenin integralini sormayacak )
    Apotemi denge 3-4-5 kesinlikle çözülmeli. Sınavdan sonra mat çooook zordu dememek lazım.
  • Azaz475 A kullanıcısına yanıt
    denge bunun yanında teog gibi kalıyor heralde geçen yıl sorularına bakmadın mı mat 1 kısmında 2 tane dört işkem sorusu vardı

integraldede bir tane soruda tan^m(x) integralinin kuralını vermiş m yerine 2 yaz diyor 2014 sorularını görmemişsin

al 2014 sorularıhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.896092123743839.1073741841.219318688087856&type=3

sen sezgilerinle konuşursun ben delillerle aç sorulara bak sonra apoteiye bak ÖSYM LYS 2014 soruları AÇ VE BAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybeztem62 -- 21 Mayıs 2015; 19:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybeztem62

denge bunun yanında teog gibi kalıyor heralde geçen yıl sorularına bakmadın mı mat 1 kısmında 2 tane dört işkem sorusu vardı

integraldede bir tane soruda tan^m(x) integralinin kuralını vermiş m yerine 2 yaz diyor 2014 sorularını görmemişsin

al 2014 sorularıhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.896092123743839.1073741841.219318688087856&type=3

sen sezgilerinle konuşursun ben delillerle aç sorulara bak sonra apoteiye bak ÖSYM LYS 2014 soruları AÇ VE BAK

Kardeşim öncelikle mesajıma ilginden ötürü teşekkür ederim.

Öncelikle senin kadar belki daha fazlası , çıkmış sorulara ve kaynaklara hakimim.
    2014 de kolay sorular olabilir , olacaktır , olmalıda.
    Ama üniversiteyi o 10 sn li sorular kazandırmıyor.

Üniversiteyi o sorulardan arttırdığın vakit ile uğraşacağın sorular kazandırıyor ve işte tam orada zor soru bilgisi , kendine hakimiyet gerekiyor. Ve sen bu becerileri kıytırık denemelerle değil güzel sorularla kazanırsın.

Apoteminin soruları ortalamanın üstünde , genel olarak ösymnin de üstünde ama kesinlikle ve kesinlikle ösym nin zor sorularından zor değil. 2014 dedin eyvallah , oradaki güzel soruları göstermekle uğraşmayayım, sezgi dedin ya aç 2013 ü gör sezgiyi . Buradaki kimse 2015 lysnin 2013den zor ya da kolay olacağını bilemez .
    2013 lys 1 gibi bir baba sınavla abilerimiz ablalarımız karşılaşmışken , ösym zor sorabiliyorken , denemeler zor diye ağlamanın bir faydası yok , aç uğraş çöz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azaz475 -- 21 Mayıs 2015; 20:03:03 >

denge gibi normal yayınlar sımava yönelik ve onlardada gayet iyi yapıyprum

ygs den öncede siz böyleydiniz yok 345 yok 345 ygs zamanındada 345 apotemi yapamıyordum ama ygsde sizin dediğiniz olmadı

bu yılki nesil zaten ygsde 2013 e göre 4 kat çakıldı 2013 de ygs aşırı basitti diye zor sordular bunyıl zor soramazlar sorsalarda herkes dğşer zaten ygs 440 ile 2013 de 13 bin olunurken bu yıl 4 bin olundu lysde 2013 gibi olursa 440 alan ilk binde olur yani yapamasakta sıralama değişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybeztem62 -- 21 Mayıs 2015; 20:05:26 >
    birde fem yayınlarını kıytırık yaptın ya ne diyim ben sana 2 gün öncede sen konu açmışsın FEM ZAMAN FEMDE 35 YAPTIM DEMİŞSİN ŞİMDİDE KIYTIRIK DİYORSUN HANGİ HAKKA HİZMET ANLAMIYORUM
  • quote:

denge gibi normal yayınlar sımava yönelik ve onlardada gayet iyi yapıyprum

ygs den öncede siz böyleydiniz yok 345 yok 345 ygs zamanındada 345 apotemi yapamıyordum ama ygsde sizin dediğiniz olmadı

bu yılki nesil zaten ygsde 2013 e göre 4 kat çakıldı 2013 de ygs aşırı basitti diye zor sordular bunyıl zor soramazlar sorsalarda herkes dğşer zaten ygs 440 ile 2013 de 13 bin olunurken bu yıl 4 bin olundu lysde 2013 gibi olursa 440 alan ilk binde olur yani yapamasakta sıralama değişmez

Öncelikşe bırakın şu ösym şunu soramaz saçmalıklarını ya.Vahiy mi geliyo kardeşim . 2 yıllık sınavların güvenilir olmayan istatistikleriyle atıp tutmayın.

Ygs den önce 3-4-5 apotemi falan fistan diyenlerdendim hala diyorum . Karşılığınıda aldım . O denemelerin amaçlarını çok yanlış anlamıssın zaten.
    Ygsden önce 3-4-5 çözdüm . Zor denemeler insana bakış açısı kazandırıyor ve denemelerde sana rahatlık sağlıyor. ( çünkü sen en zorunu çözmüş oluyorsun)

Sanırım anlaşamamamızın nedeni hedeflerimizin farklı olması . Benim hedefime ulaşmam için ortalama bir denemeyi geçtim zor bir denemede iyi netler çıkarıp , kendimi en zora hazırlamam gerekiyor. Ygsde de zor kaynak çözdüm ama matı çok kolaydı . Sen gibi müneccim arkadaşları bir kenara koyarsak bı lys içinde kendimizi her şeye hazırlamamız lazım .

• quote:

birde fem yayınlarını kıytırık yaptın ya ne diyim ben sana 2 gün öncede sen konu açmışsın FEM ZAMAN FEMDE 35 YAPTIM DEMİŞSİN ŞİMDİDE KIYTIRIK DİYORSUN HANGİ HAKKA HİZMET ANLAMIYORUM

Önceki mesajlarımı daha dikkatli okursan orada " denge apotemi ve 3-4--5 kesinlikle çözülmeli " diyorum
    Ondan öncesinde de apotemiden sonra denge alacağımı belirttim.
    Kıytırık denemelerden kastımı yanlış anlamıssın , anlaşılan . Biraz daha dikkatli oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azaz475 -- 21 Mayıs 2015; 20:19:24 >
    birde sana göre apotemi değil fem zormuş

2 gün önce konu açmışsın fem 35 apotemi 38 şimdide diyorsun apotemi ile zora alışıyorum
    kıytırık derken ne demek istedğini anlamadım ben sadece denge ve 345 çözüyorum başka yayın çözmüyorum sende kıytırık çözersen dedim bende kıytırık anladım
  • quote:

2 gün önce konu açmışsın fem 35 apotemi 38 şimdide diyorsun apotemi ile zora alışıyorum

Ne demek istediğini anlamadım .

Femden 35 yapıp apotemiden 38 yapınca feme zor dediğimi sandım sanırım.
    Hayır zaman fem zor değildi ben yapamadım .

Ve evet apotemiyle zora alışıyorum.

Lütfen yalan mesaj atmadan önce 2 kere düşün az daha gerçekçi olsun
  • quote:

Geçen seneki türev integral kolaydı mat 1 zordu sallama kardeşim girmediysen uydurma kaldı ki zorluk kolaylık görecelidir bak işine sen dengeni çöz adam apotemisini çözsün sanane yani kendini rahatlatmak için onlar çok zor sormaz diyemezsin her şey olabilir.
  • quote:

Her zaman yüksek yapacak diye bir şey yok.O gün belki kendini iyi hissetmiyordu kötü yaptı. Burada bi sınavına göre yorum yapman pek mantıklı değil.
  • quote:

kıytırık derken ne demek istedğini anlamadım ben sadece denge ve 345 çözüyorum başka yayın çözmüyorum sende kıytırık çözersen dedim bende kıytırık anladım

Mat adına sadece denge apotemi ve 3-4-5 çözüyorum demedim . Bunlar piyasanın kaliteli yayınları ve çözülmeli dedim.
    Kıytırıktan kastım final , kültür , sınav , körfez gibi yayınlarıda çözdüğüm için rahat kıyas yapabiliyorum ve bunların çoğu çöp denemeler.
    yanlış anlama ben kendim için dedim 345 ve apotemi çözüyorum sende kıytırık yayın çözüyorsun diyince bende kendi kendime dedimki bu acaba 3-4-5 e mi kıytırık dedi dengeyemi diye düşündüm

yalan demişsnde al konunhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105695543&p=1#105695543

zaten körfez ve güvenderin dandirik olduğunu bilmeyen yoktur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.