Şimdi Ara

Apotemi Problemler Kasıntı Mı, (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
7.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu popülerde gördüm. Bu sınavın hakkı apotemi değil birey b falan o yüzden bu tarz zor kaynaklar zaman kaybı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hades333

Konuyu popülerde gördüm. Bu sınavın hakkı apotemi değil birey b falan o yüzden bu tarz zor kaynaklar zaman kaybı.
    Hocam ama baya güzel sorular da var mesela dün bir küp açılımlı garip bir soru sormuş çözemedim , çözüme bir baktım çok farklı açıdan bakmış yani benim hoşuma gitti.
  • Yüzde Yüz nasıl hocam? Apotemi çok zaman öldürecekse, oradan mı yürüyelim? Ayrıca sorular çözümlü mü, pdf çözümlü mü, yoksa video çözümlü mü Apotemi problemler?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlimasuk

Yüzde Yüz nasıl hocam? Apotemi çok zaman öldürecekse, oradan mı yürüyelim? Ayrıca sorular çözümlü mü, pdf çözümlü mü, yoksa video çözümlü mü Apotemi problemler?
    Yüzde Yüz'ü bilmiyorum hocam , incelemedim. Apotemi'nin soruları pdf çözümlü hocam problemler için olanı.
  • piyasadaki açık ara en zor problem fasikülü, sınavdan cok daha zor.
  • ösym den zor ve kasıntı.
  • 4 problem kitabı bitirdim, problemlerden soru kacırmıyorum, şu an apotemi çözüyorum en kasıntısı bu ösym’den cok daha zor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Apotemi seviyesine gelmek (yol almak) için öneriniz var mı hocam siz nasıl bu seviyeye geldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisagor

4 problem kitabı bitirdim, problemlerden soru kacırmıyorum, şu an apotemi çözüyorum en kasıntısı bu ösym’den cok daha zor.
    Hocam hangilerini bitirdiniz ve sınav için en ideal olanı sizce hangisiydi?
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Ben bıraktım bir süre sonra hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafcafzee

piyasadaki açık ara en zor problem fasikülü, sınavdan cok daha zor.
    Eyvallah hocam.

@crux07
    Eyvallah hocam.

@Pisagor
    Hocam sırasıyla hangileri olduğunu yazabilir misiniz? Yani fasikül mü yoksa soru bankasındaki problemler kısmı mı?

@phosphorus
    Hocam özel bir şey yapmadım yani soru bankalarındaki soruları falan çözdüm. Problemleri , denklemlerin hikayeye dökülmüş hali olarak düşününce yani iskeleti düşününce soru çözülüyor diye düşünüyorum. Ekstrem sorular harici.
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    ağlayarak mastürbasyon yap ne bileyim apotemi çözün beyler dediler gittik çözdük
    eğer zaman yetişmiyorsa istersen enişteyn ol bi manası yok. ama ösym benim gibileri düşündü ve ayt yi yarattı
  • GeometriciÇocuk G kullanıcısına yanıt
    3-4-5 tyt mat ösym tipi testleri en yakınıydı.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahattır... -- 15 Mayıs 2020; 18:28:14 >
  • Apotemi de kaliteli sorular vardır kolay değildir.Zorlayıcı testleri vardır

• mezunum 2019tytdeki cogu problem sorusu apotemide vardi ozellikle boncuk sorusu gecen sene yarim yamalak cozmustum bu sene tekrar alip duzgun cozucem 345 prob + acil sb prob + apotemi prob sonra deneme zaten (30 net civari yapiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: mezuncey

mezunum 2019tytdeki cogu problem sorusu apotemide vardi ozellikle boncuk sorusu gecen sene yarim yamalak cozmustum bu sene tekrar alip duzgun cozucem 345 prob + acil sb prob + apotemi prob sonra deneme zaten (30 net civari yapiyorum)
    Bence de öyle yap. Bakma burada " Apotemi gereksiz zor ehehehe " diyenlere. TYT'de problemler kafa kafaya geliyor neredeyse. Apotemi'nin matematik kaynakları sağlamdır aban abanabildiğin kadar. Fonksiyonları biraz kasmışlar onun dışı efso.
  • vakit kaybı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.