Şimdi Ara

APP plaka (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eee. bunların arasında ne fark var abi. yazı fontu dışında. yazı fontu app'de arial gibi.

fark göremiyorum ya sen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate

bazıları ise noraml yazı yzdırıolar onlar ne kadar ?

onların fiyatlar ne kadar bilmiorm ama cok yüklü bi vergisi var o plakaların

Bunlar için aracın şirket üstüne olması gerekiyordu ama ESKİDENDİ

Şimdi nasıl bilmiyorum alırken cuzri masraflar dışında pek bişi ödenmiyor ama

Bu araçlarda senelik 2 taksitli wergi alınıyor

Bazı otobüs firmalarının araçlarında böle plakalar war

• Benim bildigim kadarı ile direkt isim veya firma adı yazdırmak için 500 ytl civarında bi para ödüyorsunuz ve istediginizi yazdırıyorsunuz. Yıllık mı ne vergisi var yanlış hatırlamıyorsam 2bin ytl civarında . Golf V li bi abimiz yazdırıcaktı ona sorar tam olarak yazarım buraya ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

ya 34 mur 81 olsun mesela

kaç paraya çıkar ??

Bu araba 2001 model gir bir audide
  • ya ben bi plaka görmüştüm 34 adamınadıyazıyodu0bilmemkaç
    misal 34 abuzittin 03

bunu kaç paraya ve nerden alabiliriz
  • geçen hafta aldığım 0 araba için bayiiye sordum isim soisim başharfleri olsun dedim

200 mio istiyor trafik dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: boss71

geçen hafta aldığım 0 araba için bayiiye sordum isim soisim başharfleri olsun dedim

200 mio istiyor trafik dediler

ben 15 ytl ye yaptım el emeği göz nuru şekilde

• Asıl kare app olacak onlar çok hoş duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadikxp

Asıl kare app olacak onlar çok hoş duruyor

hiç görmedim şansa bak
  • Eskişehirdeyim.Burada henüz böyle bir teknoloji yok. Bazı reklamcılar yapıyorlar ama 2 gün sonra arabayı yıkattırıyorsunuz, tazikli suda plakadaki bazı kalın yerler akıp gidiyor. Tabi sonrası malum... İğrenç bir plaka. Arkadaşlar benimde APP plakaya ihtiyacım var. Ama sorun Eskişehirde olmam.Bana yardımcı olabilecekler varmı aranızda ?
  • beyler bu app plaka bayağı çoğaldı ortalıkta.. istanbulda yada ankarada nerede yaptırıcaz.. bunların adresleride çoğalmıştır.. bilenleriniz varsa yardımcı olun.. walla çok hoşuma gitti. çok güzel duruyor..
  • genelde modifiyeli araçlarda oluyo, insanlar dikkat ediyorlar. Çünkü böyle araçların üzerinde etrafı kaplı plakalar çok iğrenç duruyor. Ayrıca insanlar pek bilmiyorlar bu app plaka olayını. Sırf bu yüzden normal plakalarının etrafındaki çerçeveyi söküp direk yapıştıranlar da var. Yeni araba alan kişilerde bayiye app plaka istediklerini belirtirlerse sanırım onlar yardım olacaklardır.
  • Peki app ne demek. Yani neden app. Açılımı ne?
  • "ALINTIDIR"
    APP plaka:
     APP plaka

Araç üzerindeki görünüşü:
     APP plaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knightcop -- 9 Mayıs 2006; 3:16:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knightcop

"ALINTIDIR"
    APP plaka:
     APP plaka

Araç üzerindeki görünüşü:
     APP plaka

walla arabada çok güzel durmuş. sen izmir de yaptırdın galiba?? nasıl yaptırdın;;?? aslında yaptırmak mühim değilde bunun mühürü önemli olan. onları nasıl yaptırıcaz. bildiğim kadarıyla yasaklandı diye duydum ama bu plakalar giderek çoğalıyor..

• pardon ya alıntıdır yazmışsın onu sonradan gördüm..
  • Bence çerçevesiz değil de, hem büyük/geniş fontta yazılmış hem de çerçeveli APP plakalar daha güzel duruyor, özellikle silikonla direkt yapıştırıldığı zaman.

Çerçevesiz plaka böle daha bi geniş yayvan duruyor sanki

Bir de ALMANYA 'daki font gibi yazılmış plakalar görüyorum, özellikle BMW'lerde...
    O bence en güzeli...

Hatta BMW'lerde de gördüğüm kadarıyla tıpkı Almanya'daki gibi, iki tane de başlı vida koyuluyor en kenarlara, mavi gelecek kısma mavi başlı, diğer tarafa beyaz başlı... Sanki yapıştırılmış gibi duruyor ama vidalı ve vidalar da göze batmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.