Şimdi Ara

App Store da sorunum var ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serdarl

Benim app store sorunum yine tekrarladi. Anladigim kadariyla ipadi bilgisayara bagladiktan sonra bir sure sorunsuz uygulama indirme / guncelleme yapabiliyorum, ama bir sure sonra app store'a baglanilamiyor hatasi vermeye basliyor. Bu arada bugun turkcell hat taktim ilk kez. 3G baglanti sirasinda app store'da sorun yasamadim, ama wifi'a donersem yine hata veriyor.

Nasıl çözücez bu sorunu
    Bende de sorun devam ediyor güncelleme yapamıyorum iTunes Store a baglanilamiyor diyor
    İlk baslarda böyle bir sorun yoktu Apple Store'de sonradan oldu cozemiyorumda!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykayhan

quote:

Benim app store sorunum yine tekrarladi. Anladigim kadariyla ipadi bilgisayara bagladiktan sonra bir sure sorunsuz uygulama indirme / guncelleme yapabiliyorum, ama bir sure sonra app store'a baglanilamiyor hatasi vermeye basliyor. Bu arada bugun turkcell hat taktim ilk kez. 3G baglanti sirasinda app store'da sorun yasamadim, ama wifi'a donersem yine hata veriyor.

Nasıl çözücez bu sorunu
    Bende de sorun devam ediyor güncelleme yapamıyorum iTunes Store a baglanilamiyor diyor

Ayarlar>wifi bolumunden dns ayarlarini 8.8.8.8,8.8.4.4 olarak degistirince indirme yapabildim. Umarim boyle devam eder.
    Edit: Yine hata vermeye basladi
    Edit2: Anlasilan dns'le ilgili bir sorun. Bu sefer dns ayarini 208.67.222.222 (opendns) olarak girdim. Birkac saattir sorun yasamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarl -- 19 Mayıs 2012; 23:22:33 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haykayhan

quote:

Nasıl çözücez bu sorunu

Ayarlar>wifi bolumunden dns ayarlarini 8.8.8.8,8.8.4.4 olarak degistirince indirme yapabildim. Umarim boyle devam eder.
    Edit: Yine hata vermeye basladi
    Edit2: Anlasilan dns'le ilgili bir sorun. Bu sefer dns ayarini 208.67.222.222 (opendns) olarak girdim. Birkac saattir sorun yasamiyorum.

208&.67.222.222 olarak değiştirdim bende güncelleme yapabildim
    Şimdilik sorun kalkmış gözüküyor
    Teşekkürler
    Umarım yine yasamayiz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.