Şimdi Ara

App Store en iyi uygulamalar uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar konuyu açma sebebim havuz sistemiyle kullanışlı bir cihaz yaratmak (tabi katılmazsanız havuzda olmaz deniz de
    Ben başlıyorum;
    1: Photoshopun yapabildiğinin yüzde seksenini yapabilen bir uygulamadır,boş alana çizim yapıp üzerine fotoğraflar ekleyip 100e yakın efekt verip 30 tane yazı stili seçip (tabi hepsi işe yarar PS'deki gibi 2000 fontun 50 sini kullanıyorsun zaten ,bunları layerlara ayırıp çok iyi bir fotoğraf yapabilirsin,bu anlattıklarım sadece bazıları ayrıca inanılmaz 10'laeca sticker var bunlarında hepsi işe yarar şeyler(adamlar resmen seçmece uygulama yapmışlar ,ayrıca PS'nin en iyi özelliklerinden olan layer yani katman sistemide mevcut.Ve bunlar yetmiyormuş gibi uygulamada insanların fotoğraf paylaştığı beğendiği yorum yaptığı bir alan mevcut (instagram gibi),ayrıca birde fotoğraf yarışmaları düzenleniyor(ödülü bilmiyorum ),bide uygulama Türkçe olunca tadından kullanılmıyor .Merak ettiniz demi,e tabi böyle bir uygulamayı kim merak etmez ki;neyse uzatmadan vereyim uygulamanın ismi;
    "PicsArt"tır
    PicsArt diye aratırsanız çıkar
    Buda PicsArt ile facebook profilime yaptığım kapak resmi  App Store en iyi uygulamalar uygulamalar
    2: Buda bir resim düzenleme programıdır,bu uygulamada resim düzenlemekten çok iyileştirmek esas(ne dediğimi anladınız heralde anlatamadım ),yani blur(bulanıklaştırma),whiten(ışık ekleme,beyazlatma),çizim vs mevcut,sivilce,yüzdeki kusurlar kolayca giderilebilir.Ayrıca aynı özelliklere sahip alternatif bir uygulama mevcut;
    "Aviary",
    "İnstaEditor"
    İkisi farklı isimdeki aynı uygulamalardır fakat aviary adlı app'ta daha fazla sticker mevcut
    3: Bu İOS cihazlarda bulunması gereken en büyük ve en gerekli(kanımca) uygulamadır.Bu uygulama ile internetteki "bütün" videoları ve flash oyunları sorunsuz açar,siteleri PC'deki gibi gösterir ve farklı bir İP adresinden girer,çoğunlukla ABD'deki internet adreslerinin kullanır.Yani kısacası adobenin yaptığı FLASH PLAYER uygulamasından bir farkı yoktur.Uygulamanın deneme sürümü mevcuttur,14 gün boyunca ücretsiz kullanıp daha sonra 3,59 TL karşılığında sınırsız kullanacağınız bir uygulama(14 gün boyunca tüm özelliklerini tam olarak kullanırsınız).Gelelim bu dev app'in adına;
    "Puffin"
    Benden bu kadar app'ların tamamı ücretsizdir Puffin %50 ücretsiz
    Ve son olarak birşey istiyorum,Adobe PS'de 'pen tool' var ya hani,işte onu kullanmayı sağlayan bir app varsa söylermisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.