Şimdi Ara

App Store US/TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettiğim bir şey var. Apple Store'a üye olduğumuzda ülkeyi değiştirme şansımız oluyor mu? Bazen US bazen de TR store'dan uygulama indirebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heWolf -- 19 Temmuz 2013; 15:30:46 >

• Apple Store a üye olunmuyor, gidiyorsunuz oradan telefon ayped falan alıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

Apple Store a üye olunmuyor, gidiyorsunuz oradan telefon ayped falan alıyorsunuz

App store işte, yanlış yazmışım.
  • App store'a her ülke için yeni bir hesap açmak zorundasın.

• Evet değiştirebilirsin ve indirebilirsin.
  • Şimdi hangi cevaba inanmalıyım?
  • Her ülke için ayrı hesap açmalısınız ancak bunları tek cihazda kullanabilirsiniz.

• Cevap veren herkese teşekkürler.
  • açamazsın diyenlere inanmayın. aslı yok.
    tek hesapta istediğin ülkeye geçebilirsin. ben TR hesabı açtım ancak google maps için US hesaba geçiş yaptım daha sonra tekrar TR hesaba geçtim daha sonra güncelleme ve google earth için tekrar US hesaba geçtim şu anda da US olarak kullanıyorum istediğim zaman da ülkeyi değiştirebiliyorum. bunların hepsini de aynı hesap üzerinden yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofahero -- 19 Temmuz 2013; 16:06:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

açamazsın diyenlere inanmayın. aslı yok.
    tek hesapta istediğin ülkeye geçebilirsin. ben TR hesabı açtım ancak google maps için US hesaba geçiş yaptım daha sonra tekrar TR hesaba geçtim daha sonra güncelleme ve google earth için tekrar US hesaba geçtim şu anda da US olarak kullanıyorum istediğim zaman da ülkeyi değiştirebiliyorum. bunların hepsini de aynı hesap üzerinden yapıyorum.

Duymak istediğim cevap buydu. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

açamazsın diyenlere inanmayın. aslı yok.

+1 geçemiyorsun diyenler sanırım hiç denemedi.
  • Google Earth türkiye mağzasında olmadığı için TR hesabını USA yapıp kısa süre sonra tekrar TR yapmıştım. Herhangi bir sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.