Şimdi Ara

App Store Uygulama Güncellemeleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, size bir sorum olacak. IOS 7.0.4. sürümünü kullanıyorum ama IOS 7'nin tüm sürümlerinde aynı hata mevcuttu. Telefonumda yüklü olan güncellemeleri ancak App Store'u açıp güncellemelere bastığım zaman görüyorum, onun haricinde eğer App Store'u açmaz isem güncelleme olup olmadığını göremiyorum, ve güncellemeleri gördükten sonra uygulamadan çıktıktan sonra App Store simgesini üzerinde toplam güncelleme sayısı da görülmüyor. Biliyorum çok önemli bir şey değil ama IOS 6'da böyle bir sıkıntı yoktu ve kafama takıldı açıkçası. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Bende de aynı şekilde. Sorun sizin telefonda değil, ios7 den kaynaklı bir problem sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede aynı arkadaşın ip5'indede aynı herkezde böyledir herhalde.İos7 kaynaklı bir problem.
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Ne IOS 7'ymiş arkadaş,tanıtıldığı neredeyse 1 yıl olacak ve biz hala stabil olmayan sürümleri kullanıyoruz.
  • Ben guncelleyeniyorum bile guncelemelere basinca uygulamalari gosteriyor ama guncelle butonu yok. Sadece ac cikiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.