Şimdi Ara

Appiah'a Arsenal Kancası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngiltere'de yayımlanan The Sun gazetesi, Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah'ın, Premier League takımlarından Arsenal'e gitmek istediğini, ancak Fenerbahçe'nin bu futbolcuyu satmak istemediğini ileri sürdü.
    Sol Campbell'ın Arsenal'den ayrılmasının, Appiah'a Londra takımının kapılarını açtığı belirtilen haberde, 25 yaşındaki Appiah'ın, ''Henüz bir anlaşma yapılmadı, ancak yüzde 50 ihtimalle Arsenal'deyim. Roma, Juventus ve Marsilya gibi kulüpler de beni istiyor. İtalya'ya tekrar gitmek istemiyorum. Ama Tercihim Arsenal. Arsenal benim bir numaralı tercihim'' dediği iddia edildi.

Gazete, Appiah'ın, Premier League'in kariyeri için doğru seçim olduğunu düşündüğünü ve ''Kariyerimin zirvesindeyim. Daha fazla başarı istiyorum. Londra'da oynamak mükemmel olur, ancak bekleyip göreceğiz'' şeklinde konuştuğunu yazdı.

• bu adam gitmesin de kim giderse gitsin çok seviyorum.bi de sakal bırakıyo ya çok karizma oluyo valla.
  • ya görmediniz mi adamın kaptanlık bandı bile sarı lacivertti...

Diğer ülkelere bakın hepsi kendi bayrağında veya beyaz filan Appiah:sarı lavicert...

O doğuştan Fenerli

Gitmez o gitmez...

Adam Vieradan sonra bence konumunda en iyisi...Bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim... 8 milyon euroyu son kuruşuna kadar hakediyormuş ...Helal olsun vallahi...

Bir sene oynasan Avrupada biraz iş yapsak 20 milyon Euro bu adam...Chelsea ye giider
  • bencede gitmeyecek gibi ama arsenal'in ilgilendiği kesin.

http://www.eurosport.com/football/premiership/2006-2007/teamtransfert.shtml
  • Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, bugün sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
    Dünya Kupasında Gana Milli Takımının kaptanlığını yapan ve tatil sonrası dün İstanbul’a dönen Appiah’ın haftasonu takımımızın Hollanda kampına katılması bekleniyor.
    Tümer’in takımımıza gelişini, ’’Tümer çok iyi bir futbolcu, daha güçlü hale geldik’’ diye yorumlayan Appiah, yeni sezonda iyi mücadele edip, şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inandığını söyledi. Nobre ile ilgili bir soruya ise Appiah, ’’Nobre’nin gidişine üzüldüm. Çok iyi bir futbolcu ve savaşçıydı’’ dedi.
    Appiah ayrıca, bir gazetecinin ’’Arsenal’a gidiyor musun?’’ sorusuna ise, ’’Benim Fenerbahçe ile kontratım var, hafta sonu kampa katılacağım ve Fenerbahçe formasını giymekten de son derece mutluyum’’ diye yanıt verdi.
  • Abi bu sene gitmez. Ama gelecek sene kulup menfaati acisindan gondermek lazim. ama bu da bir gercekki appiah gibisini bir daha zor buluruz!seneye 20 milyon euro dan fazla paraya gidiceginden eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.