Abi bu adam iyide çok para değil mi ya? Şahsen benim mantığıma göre Afrikalıya çok para verilmez Celal Doğan gibi dolduracaksın kamyona getireceksin, çıkaracaksın sahaya iyi oynayan bi ikisini alacaksın, diğerlerini inşaatta, belediyede çalıştıracaksın olay budur
ama appiah a laf atma
bence appiaha verilen o kadar paraya yazik.arastirilip fabregas gibi,sneijder gibi adamlar alinsa turkiye ligine kalite kazandirilmis olur.hem fener bunlari sonradan satarak hayvani paralar kazanabilir.balic ve okochada oldugu gibi.fenerin maddi gucu inanilmaz ama bunlari avrupanin rent a car futbolcularina harciyor.
cevap mı istiyosun şurayı baştan sona bi oku bakalım
appiah ıda satabilir fener iyi futbol cıkarırsa neden olmasın ayrıca juventus tecrubeside var
appiahi satamaz demiyorum.ciddi bi kar ederek satamaz.appiah dedigin gibi juvede oynamis yetenek duzeyini gostermis bi oyuncu.8 milyon euro verdikten sonra onu 10 milyona satamaz.kuluplere yeni seyler vaadeden futbolculari,gencleri yuksek karla satabilirsin.carew olayini acmadan soyliyim bence besiktas o fiyati baya bi salliyo.hic bi kulup son iki sezonunu cope atmis bi adama 7.5 milyon vermez.borsadaki hisse senetleri icin fake gosteriyo abiler.
fingolfin git dünyadaki transferlere bak ayrıca carew de o paraya satıldı hatta rusyadan bir takım 12 milyon dolar verdi fakat carew istemediği için lyon a satıldı.Ayrıca biz satmak için futbolcu almıyoruz yararlanmak ve bir sistem oluşturmak için futbolcu alıyoruz gelecekte milyon dolarlara satabileceğimiz yeterince futbolcumuz var.
o zaman gidin stoper alin.manchesterdan 6,gsdan 5,lyondan 4,besiktastan 4.tuncaysa avrupaya gittiginde konus.ne kadara gider goruruz.oralara 5 dakka oynayip gol atanlari almiyolar.
dikkatini cezbederim bahsettiğin takım fenerbahçe daha önce baliçi 20 milyon dolara okocha yıda 17 milyon dolara sattık.Sen hala saçmalayıp dur 6 dediğin manchester a 2. maç 3 tane attık(diyeceksin o 2. takımıydı hemen onada cevap vereyim o takımı satarsak 3 tane gs 1 tane bjk yanında eşantiyon olarakta 4-5 anadolu klübü kurabilirsin) lyon 4-2 bitti o maçta son 2 gol 90. dakika da geldi.beşiktaş ve galatasaray maçlarıda tek kale oynadık.Yani önemli olan skor değil başarıdır şuanda real madrid alex le ilgileniyor tuncay zaten en geç 2 sene sonra dev bir klübe gidecek anelka nın ölüsünü satsak para eder adam hala dünyanın en pahalı transferler listesinde bunların dışında takımdaki her oyuncu kendi çapında değerli.
Artık sıkıldım sizin gibi futbol cahilleriyle konuşmaktan buradan yöneticilere sesleniyorum futboldan anlamayanı şu futbol forumuna sokmayın en azından bir sınav yapın seviyeyi düşürüyorlar.
ben balicle okochaya biseydedim mi benim kulturlu arkadasim.balic sakatlanmasaydi dunyanin en iyilerinden biri olurdu.okochaysa boltonda takir takir oynuyo.ama tuncay gibi macin belirli dakikalarinda patlayan,performansi sadece bu dakikalarla sinirli kalan futbolcular avrupada basarili olamazlar.turkiye zaten bu tip oyuncular icin cennettir.(bkz.hagi)o manchester macinda siz full kadro ciktiniz.e bide sizde 2.takiminizi oynatsaydinizda fletcher kadikoyu yiksaydi.nasi bi ironidir ki onemli olan skor degil basaridir diyosun bide ustune maclarin averajini cikariyosun.manchesterla lyon 3 puan almadilar mi,besiktas deplasmandan 10 kisiyle,pancu gibi bi kaleciyle 3 puan cikarmadi mi,galtasaray 5 leyip turkiye kupasini almadi mi?bunlar kesin basarilar degil mi?yildizlariniz niye ortaya cikmadi?alex onemli maclarda oynuyo mu ki real onu alicak.real robinhoyu alir.tuncay gitsinde gorelim.2 sene sonrasini nasi goruyosun.biraz mac seyret .dev kuluplerde teknik ama hammal gibi kosan adamlar oynar.gattuso,lampard,robben,rooney,reyes,raul,adriano,cassano,gerrard,drogba.daha saymaya gerek yok.anelkanin transfer rekorunu siz mi kirdiniz acaba da ovunuyosun?real madrid 1999 da aldi.siz 2005 te adamin pismaniye halini aliyosunuz.adam gencken,catir catir oynarken alda gorelim.ortega da ayni degilmiydi? sen kimsinde bana cahil diyosun?4 yildizla zeka olculmyo kocum.sen git kiraathaneye oralarda fanatik oku,mac seyret bide oralet ic kocum.tamam mi?r u allright?
appiah 24 yaşında alex bize geldiğinde 28 yaşındaydı anelka 26 yaşında ortega geldiğinde 28 yaşındaydı.Bak çatır çatır koşarken alabiliyormuşuz.Senin söylediğin maç skorlarına gelirsek Türkiye de şampiyon kim oldu bu sene ?Manchster ve lyon gibi bir grupta 9 puanı kim topladı ki aslında bu gruptan çıkadabilirdik o 4-2 lik maçta doksanıncı dakikada gol atan biz olsaydık.
Ayrıca Tuncay şuanda dünyanın en iyi 100 futbolcusundan biri olarak gösteriliyor senin beğenmediğin Tuncay milli takımda tek doğru dürüst top oynayan oyuncu.Ayrıca şu cümlenden bir kez daha ne kadar futboldan anladığını anladım
quote:
alex onemli maclarda oynuyo mu ki real onu alicak.real robinhoyu alir.
Bunun üstüne birşey diyemem sadece gülerim
Yani sonuç olarak ben takımımdan memnunum ligde son 2 senedir şampiyon şampiyonlar ligindede sürekli daha iyiye gidiyoruz her sene daha güçleniyoruz ve sonunda avrupada başarıyıda yakalayacağız sizde ancak bizim yaptığımız transferleri konuşun.Nasılsa kendi takımınız transfer yapamıyor.
hala derdimi anlatamadim.kisaca soyle diyim desende dedigimi anla.siz avrupada yuksek seviyelerde denenmis ama basarili olamamis futbolculari aliyorsunuz.alex ve ortega italyada oynadi(ortega valenciadada oynadi)ama tutmadi.anelkaysa kaos krali.arsenalden reale gittigindeyse premier ligde 19 yasinda premier ligde 20 gol atmisti.zaten itirazim buna.eger o halde futbolcular alinsa lafim yok.su anda benim fenere yakistiracagim futbolcu anelka degil vander vaarttir.ben galatasarayliyim.ama turkiyenin futboldaki gelecek 10 yildaki patronun fenerbahce oldugunu biliyorum.bu yuzdende fenerbahcenin akilli hamleler yapmasini bekliyorum.bunuda burda anlatmaya calisiyorum.eger fenerbahce bu yil avrupada bisey yapamazsa sampiyonumuz on eleme oynucak.milli takimimiz bi kac yil sonra 3. torbaya dusucek.turkiyenin uluslararasi arenadaki sansi fenerbahce.hepimiz turkiyenin iyiligini istemiyomuyuz.o zaman fenere destek olucaz.ben fikir sunuyorum.sen tas sopa saldiriyosun.bu arada tuncayi sen 100 futbolcu arasinda gosteriyosun ama fifa emreyi dunyanin gelmis gecmis en iyi 100 futbolcusu arasinda gosterdi.bi konuya daha cevap veriyim.gercektende real madrid futbolcu konusunda cok secicidir.alex gibi kritik anlarda performansini surduremeyen bi oyuncu yerine robinho gibi bi bi superstar adayi(belkide superstar)alir.bugun ispanyada,italyada sor robinhoyu tanir,alexi tanimazlar.bunu alexi kucumsemek icin soylemiyorum.gercekten oyledir.eger fenerbahce buyuk kulubum diyosa bu tip oyuncular almalidir.onceki msjini okuyunca biraz sert konusmusm.ozur diliyorum.ama sendende bi ozur istiyorum.
Hadi hayirlisi bakalim sampiyonlar liginde basari bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ege_
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
quote:
Orjinalden alıntı: ege_
oynadığı 7 sezonda toplam 125 maç oynamış ve toplam 8 gol atmış. ilginç bir istatistik
adam defansif orta saha.
Defans oyuncuları bile ondan fazla gol atıyor. Defansifte olsa orta saha oyuncusu. Dikkatinizden kaçan bir nokta var heralde veya işinize gelmiyor adam 7 koca senede sadece 125 lig maçı oynamış
Wyyyy demek siz alcaktınız da ondan mı almadınız yoksa????
'İyi ki beğenmemişler'
Galatasaray'dan, "Geleceği yok, tekniği kısıtlı" raporuyla gönderilen Appiah, Juventus'ta oynarken, Türk gazetecilere, "Şanslıymışım. Şimdi Kingston gibi takım arıyordum" demişti
Fenerbahçe'nin 8 milyon Euro'ya Juventus'tan transfer ettiği Appiah için herkes, "Galatasaray'a şöyle bir uğradı, geçti" dedi. Ancak Ganalı oyuncu, yaklaşık bir ay içinde öyle şeyler yaşadı ki, İstanbul'daki "Sarı - Kırmızı" günlerini hiç unutamadı (!) Udinese ile başlayan Avrupa serüveni öncesinde, Appiah'ı belki de Dünya Futbolu'nda ilk keşfeden Ahmet Keskinkılıç oldu. Yaklaşık bir ay Gana'da, iğneyle kuyu kazar gibi futbolcu arayan Keskinkılıç, 8 isimde karar kıldı ve İstanbul'a getirdi. Keskinkılıç'ı tanımayanlar için söyleyelim, Emre Belöz oğlu'nu da Zeytinburnuspor'dan Salih hoca ile birlikte bulup getiren isimdir. Ancak İstanbul yolculuğu öncesinde, Türk vatandaşı yapılabilmesi için 8 oyuncunun da ailelerinden muvaffakatname almak gerekiyordu. Bu nedenle Appiah'ın köyüne doğru yola çıktı. Taştan bozma evine girdiğinde, Ganalı oyuncunun anne ve babasıyla tanışma fırsatı buldu. Onlardan imza alınacak ama aile okuma, yazma bilmiyordu. Bu nedenle kağıda parmak bastırıldı. Ardından ver elini İstanbul... Stephen Appiah ile birlikte, Richard Kingston, Ernest Adjei, Isaac Addo, Yakubu Amadou, Yaw Rush, Iddi Salifu ve Ammenu Musa da İstanbul'a geldi. Florya'da, koğuş gibi ranzaların bulunduğu odalarda kaldılar. Büyük Avrupa kulüplerinde olduğu gibi Galatasaray da bunları asimile edecek, Türk futboluna kazandıracaktı. Üstelik, 8'inin toplam bedeli 200 bin dolardı. Ancak Appiah, Kingston ile birlikte diğerlerine göre çok farklıydı. Kingston, 18 yaşında Gana Milli Takımı'nın kalesine geçerken, Appiah da Gana Genç Milli Takımı'nın Kaptanı idi. Bu futbolcular, Florya'da bir aya yakın tutuldu, denendi, maçlara çıkarıldı. PAF Takımı'nın A Takımı ile oynadığı maçta Fatih Terim onları birkaç kez izleme fırsatı bulmuş, hatta Appiah, gol bile atmıştı. Ancak o dönemde altyapının sorumlusu Tamer Güney, raporunu Terim'e teslim etti ve Appiah için, "Geleceği yok, tekniği kısıtlı" denilerek, Ernest Adjei ve Isaac Addo ile birlikte ülkesine gönderildi. Hem de nasıl? Münih üzerinden Nairobi ve orada 8 saatlik bir bekleyiş ve Accra... Beş kuruş paraları bulunmayan üç futbolcu uğurlanırken, yolculuk için cep harçlığı bile onlara çok görülmüştü. Appiah, İstanbul'a geldiğine bin pişman şunları söylüyordu:"Mütevazilik yaptım, onun bedelini ödüyorum. Denenmeyi kabul etmemeliydim. " Nitekim Galatasaray'ın PAF Takımı'nda bile tutulmayan Appiah, üç ay sonra Hearts of Oak'tan Udinese'ye geçti ve doğrudan Serie A'da forma giymeye başladı. Nitekim, 2003 yılında Juventus formasıyla Galatasaray karşısına çıkan Appiah, o dönemde Türk gazetecilere şunu söylemişti: "İyi ki Galatasaray beni beğenmedi. Richard (Kingston) ile konuşuyorum, kendine takım arıyor. Ben de bu durumda olacaktım."
Galatasaray'dan, "Geleceği yok, tekniği kısıtlı" raporuyla gönderilen Appiah, Juventus'ta oynarken, Türk gazetecilere, "Şanslıymışım. Şimdi Kingston gibi takım arıyordum" demişti
yorum yok
şimdi imzaladı cnn türk gösteriyor...
zaten imzalamıştıda şimdi basın önüne çıktı.Yalnız Hakan Bilal Kutlualp la Appiah yanyana çok güzel duruyor 2side dazlak biri bembeyaz biri simsiyah
öncelikle fenerlilere hayırlı olsun.. Bence Appiah'a verilen para biraz fazla, belki yönetim herkese istediğimiz kadar para verip getiririz mesajı veriyordur ama bana kalırsa,o paralara afrika ülkelerinde futbol okulu açsan,yeteneklileri bulup getirsen daha karlı olur... Neyse bizim Conçe'ye medya destek vermedi, adamın kıymeti bilinmedi,ama bakalım medya Appiah için neler yapacak??
canlı canlı imzaladı kutlualp 24,5 yaşındaki transferimizi kazandırmak cok zor oldu hayırlısı olsun diyor.cnn türk ...5 yıllık diyorlar...1996 yılında gs ve fb ile maç vardı maçtan sonra cok silah atıldı onu unutamamış...kaderime bakın nerden nereye geldim diyor..ben bu Appahı sevdim helal olsun dürüst birine benziyor iyide top oynar paralar boşa gitmez..