Şimdi Ara

Apple, 2.çeyrek sonuçlarını açıkladı: Gelir, iPhone ve iPad satışlarında artış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hoca oss... cemaat sı.... durumu.

Çünkü samsung google ın da desteğiyle APPLE ı kopyalayarak bu günlere geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Ürünlere ciddi bir yenilik getirmezse yüzleri gülmez. ~6 senedir aynı arayüz, kısıtlılık vb. insanları bıktırdı. Kendine çeken, hayatı kolaylaştıran, insana güzel gözüken ürünler, arayüzler geliştirmeliler.

Samsung çok yenilikçi, ondan bundan araklıyarak bugünlere geldiler.

Bu kadar tarafli olunmaz ya sanirsin marka degil takim oyle bir savunuyorsunuz ki tezi.
    Gosterin bana kopyaladigi birseyi? Ayriyetten diyelim benzer tasarim yapti elden bir sey gelmez ki dikdortgen telefonun calintisi mi olur?
    Bilgi sahibi olmadan soz sahibi olmak buna denir.
    Samsung benzer tasarim yapin a kopyaci hirsiz firma oluyor,apple statusbari iosa ekleyince laf edilmiyor.Ee ona da laf etsrydiniz madem.

Öyle tabi.

Apple, 2.çeyrek sonuçlarını açıkladı: Gelir, iPhone ve iPad satışlarında artış

Şekil olarak birebir demiyorum ama benziyor. Adamlar tablet yapmıyordu birden tablet yapmaya başladılar, nerden geldi acaba akılarına.

Dikdortegenin patentide mi Apple'da Allah askina?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam bir cihaz satıp bir cihaz parası kazanıyor millet gelmiş daha üstüne Apple yi savunuyor kimse çıkıp acaba neden yarı yarıya para kazanıyor diye düşünmüyor ben söyleyeyim(Koyunlar olmazsa Kurtlar aç kalır)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

İpadde durum iyi ama iphone icin aynisini soyliyemiyecem. Artis gozukuyor ama akilli telefon surekli buyuyen bir pazar, ayrica apple bu sene cin gibi pek cok yeni pazara yayilma gayreti gosterdi. Buna ragmen sadece 2.3milyon artis varsa bu aslinda dususdur. Bir sonraki iphone durumun gidisini ciddi bir sekikde etkileyecek. ios7 nin ciddi yeniliklerle gelmesi gerek.

Finger print ile geliyor. Gerisini siz dusunun....

İphone 5 in de düğmesine bi basıyodun ŞAAAKK diye lazer klavye açılıyodu

Mantik yurutmeden,konsept videolara bakarak beklenti icine giren tek millet biziz..Hele hele bu beklentileri en son karsilayacak firma Apple iken..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: createemir Ürünlere ciddi bir yenilik getirmezse yüzleri gülmez. ~6 senedir aynı arayüz, kısıtlılık vb. insanları bıktırdı. Kendine çeken, hayatı kolaylaştıran, insana güzel gözüken ürünler, arayüzler geliştirmeliler.
    Bu kadar tarafli olunmaz ya sanirsin marka degil takim oyle bir savunuyorsunuz ki tezi. Gosterin bana kopyaladigi birseyi? Ayriyetten diyelim benzer tasarim yapti elden bir sey gelmez ki dikdortgen telefonun calintisi mi olur? Bilgi sahibi olmadan soz sahibi olmak buna denir. Samsung benzer tasarim yapin a kopyaci hirsiz firma oluyor,apple statusbari iosa ekleyince laf edilmiyor.Ee ona da laf etsrydiniz madem.
    Öyle tabi.
    Şekil olarak birebir demiyorum ama benziyor. Adamlar tablet yapmıyordu birden tablet yapmaya başladılar, nerden geldi acaba akılarına.
    Tamam hocam samsungamaktup yazarim bundan sonra ucgen telefon yapar,tablet sektorune yaptigi milyar dolarlik yatirimi da geri ceker.

Saçma sapan konuşcağına xperiya ve htc modellerine hatta lg ye bak hatta huawei ye ve xşomşye bak bakalım illa iphone gibi mi olması gerekiyormuş bi dikdörtgendir tutturdunuz

• Ipad satışlarının artmasına şaşırmadım, tablet platformuna yönelik verdiği donanım, yazılım(kullanım hızı ve kolaylığı) ve uygulama desteğiyle rakibi yok.
    Mini modelinin gelmesiyle bütçesi yetmeyenler yada ufak model isteyenleri de kendine dahil etti.
  • quote:

quote:

İpadde durum iyi ama iphone icin aynisini soyliyemiyecem. Artis gozukuyor ama akilli telefon surekli buyuyen bir pazar, ayrica apple bu sene cin gibi pek cok yeni pazara yayilma gayreti gosterdi. Buna ragmen sadece 2.3milyon artis varsa bu aslinda dususdur. Bir sonraki iphone durumun gidisini ciddi bir sekikde etkileyecek. ios7 nin ciddi yeniliklerle gelmesi gerek.

nokiada zamaninda fm transmitterla gelmisti, bir faydasini gordumu. bu tip yan ozellikler belirleyici olmuyor. ilk iphoneda eksik olan ozellikleri saysak bir sayfa dolar. fenomen olmasina engel oldumu. benim kastim temelinden cekirdeginden yeni seylerle gelmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

quote:

İphone 5 in de düğmesine bi basıyodun ŞAAAKK diye lazer klavye açılıyodu

Mantik yurutmeden,konsept videolara bakarak beklenti icine giren tek millet biziz..Hele hele bu beklentileri en son karsilayacak firma Apple iken..

Mesaja bak; buram buram engurlu

"Hele hele bu beklentileri en son karşılayacak firma Apple iken..."

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: masculine

yabancılar yapıyor satıyor kazanıyor size ne oluyor hangi firma olursa olsun kazandığı parayı sizinle paylaşıyor mu. bu ülkede böyle embesil Sünepe beyinliler olduğunu sürece bu dava bitmez. hadi takım fanatiklerini geç marka fanatizmi nerden çıktı. oldu olacak sosyal ağlarda buluşup birbirinize dalın. ülkenin düştüğü duruma bak. bu işin ergeni büyüğü yok. beyni çalışanı var,(şekil a da görüldüğü gibi ne yazdığının farkında olmayan gereksizler var) yazık.

O zaman neden haber olarak paylaşılıyor bize ne değil mi ? Tabiki oturup tartışacağız...

bu ülkeye hiçbir yabancı firmanın faydası yok. yazdığın yorumları bir daha oku istersen. apple yada başka firmanın kar yada zarar etmesi umrumda değil. Sonuçta bunu para kazanmak için yapıyorlar. hiçbirşey karşılıksız değil. Bunun farkında isen sorun yok. Şu an ben işsizim galaxy mini kullanıyorum. Şimdi kalkıp samsung u savunsam sence mantıklı mı. pahalı bir telefonu almak zor değil benim için ama ne gereği var. kafama takarsam çalışır maaş bordrosu alırım sonrada telefonu. sence bu sefer benim yaptığım ne kadar mantıklı olur. kim yaparsa kendine yapar kendi kendine.

• quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: createemir Ürünlere ciddi bir yenilik getirmezse yüzleri gülmez. ~6 senedir aynı arayüz, kısıtlılık vb. insanları bıktırdı. Kendine çeken, hayatı kolaylaştıran, insana güzel gözüken ürünler, arayüzler geliştirmeliler.
    Bu kadar tarafli olunmaz ya sanirsin marka degil takim oyle bir savunuyorsunuz ki tezi. Gosterin bana kopyaladigi birseyi? Ayriyetten diyelim benzer tasarim yapti elden bir sey gelmez ki dikdortgen telefonun calintisi mi olur? Bilgi sahibi olmadan soz sahibi olmak buna denir. Samsung benzer tasarim yapin a kopyaci hirsiz firma oluyor,apple statusbari iosa ekleyince laf edilmiyor.Ee ona da laf etsrydiniz madem.
    Öyle tabi.
    Tamam hocam samsungamaktup yazarim bundan sonra ucgen telefon yapar,tablet sektorune yaptigi milyar dolarlik yatirimi da geri ceker.

Saçma sapan konuşcağına xperiya ve htc modellerine hatta lg ye bak hatta huawei ye ve xşomşye bak bakalım illa iphone gibi mi olması gerekiyormuş bi dikdörtgendir tutturdunuz

Sen saçmasapan konuşma asıl.İphone önüne gelen her firmaya dava açarak pazar payı kapmaya çalışıyor.Sırf samsung değil diğer firmalara dadava açıyor.
    Samsung Htcden kamera özelliğini aldı Htc bir şeydemedi aynı şekilde Lg de samsungdan note özelliklerini ve video özelliklerini aldı bu sefer de Samsung bir şey demedi.Teknoloji böyledir işte böyle patentle filan iş yürümez.
    Ama Apple sanki herşeyin mucidiymiş gibi benzer teknolojiveyatasarım gördüğü gibi atlıyor.Size göre zaen Apple erşeyin mucidi akıllı telefonu da Apple bulmuştur şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• apple hiç bişi satmasa bile 10 yıl ayakta kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: joe_santana

apple hiç bişi satmasa bile 10 yıl ayakta kalır

10 mu adamlar ıstese kasasındakı nakit ile kendi ulkesını kurar. patentleri falan sayma bile
  • Her türlü dedikoduya rağmen Apple herzamanki gibi yine inanılmaz rakamlarla bir çeyreği daha kapatmış. Rakibi yok. Hele ucuz iphone çıkarsa neler olur düşünemiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Türkiyeyi adam yerine koymayan apple a karşı s4ün tanıtım etkinliklerinden birini Türkiyede yapan samsungu takım tutar gibi tutarım arkadaş emeksiz yemek olmaz

öncelikle şunu söyleyeyim şirket adı altındaki bir kapitalist sömürgeci zihniyetin dili dini ırkı olmaz hele ki bunların ürünlerinin hiç olmaz. adam yerine koymaktan kastınız nedir bilmiyorum ama bu sadece pazar payıyla alakalı bir durumdur. kim daha iyi sağıyorsa o daha çok sahiplenir o bölgeyi. bana adamlık yapacaklarsa ucuz fiyattan sunsunlar ürünü bizde alalım bana s4 ü de iphone yide 2bin tlden veren zihniyeti sömürüyü ben asla tutmam sizde tutmayın hiç biri babamızın şirketi değil .

• eğer apple'ın son çeyrekte elde ettiği geliri satılan ürünlerin miktarına bölersek(9.5 milyar/67 milyon) 140$ çıkıyor.Yani apple sattığı her üründen ortalama 140$ kazanmış.Bu arada kasasında ki bulunan parayla isterse ''UNİTED APPLE STATES'' kurabilir.

• 145 milyar dolar.. tanrı aşkına hayal etmesi bile güç bi meblağ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle tabi.

Sen saçmasapan konuşma asıl.İphone önüne gelen her firmaya dava açarak pazar payı kapmaya çalışıyor.Sırf samsung değil diğer firmalara dadava açıyor.
    Samsung Htcden kamera özelliğini aldı Htc bir şeydemedi aynı şekilde Lg de samsungdan note özelliklerini ve video özelliklerini aldı bu sefer de Samsung bir şey demedi.Teknoloji böyledir işte böyle patentle filan iş yürümez.
    Ama Apple sanki herşeyin mucidiymiş gibi benzer teknolojiveyatasarım gördüğü gibi atlıyor.Size göre zaen Apple erşeyin mucidi akıllı telefonu da Apple bulmuştur şimdi

Hayır, Apple telefonu yeniden icat etti. Unutunuz galiba o dönemdeki telefonları, 2007'den bahsediyorum. Nokia'nın pazarı ele geçirip hiç bir şey olmadan kullanıcıları yollardı yeni bir şey yok, hep aynı. Eğer bugün touch screen ve smartphone adı adında bir şey varsa Apple'ın sayesindedir. Samsung o ara u600 mü diyip u800 leri yapıyordu peki ne oldu fıss

• quote:

quote:

quote:

yabancılar yapıyor satıyor kazanıyor size ne oluyor hangi firma olursa olsun kazandığı parayı sizinle paylaşıyor mu. bu ülkede böyle embesil Sünepe beyinliler olduğunu sürece bu dava bitmez. hadi takım fanatiklerini geç marka fanatizmi nerden çıktı. oldu olacak sosyal ağlarda buluşup birbirinize dalın. ülkenin düştüğü duruma bak. bu işin ergeni büyüğü yok. beyni çalışanı var,(şekil a da görüldüğü gibi ne yazdığının farkında olmayan gereksizler var) yazık.

O zaman neden haber olarak paylaşılıyor bize ne değil mi ? Tabiki oturup tartışacağız...

bu ülkeye hiçbir yabancı firmanın faydası yok. yazdığın yorumları bir daha oku istersen. apple yada başka firmanın kar yada zarar etmesi umrumda değil. Sonuçta bunu para kazanmak için yapıyorlar. hiçbirşey karşılıksız değil. Bunun farkında isen sorun yok. Şu an ben işsizim galaxy mini kullanıyorum. Şimdi kalkıp samsung u savunsam sence mantıklı mı. pahalı bir telefonu almak zor değil benim için ama ne gereği var. kafama takarsam çalışır maaş bordrosu alırım sonrada telefonu. sence bu sefer benim yaptığım ne kadar mantıklı olur. kim yaparsa kendine yapar kendi kendine.

Samsung olduğu için öyle, Apple ise bir yaşam tarzıdır....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung olduğu için öyle, Apple ise bir yaşam tarzıdır....

pişmeyen aşa tuz neylesin akılsız başa söz neylesin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Ürünlere ciddi bir yenilik getirmezse yüzleri gülmez. ~6 senedir aynı arayüz, kısıtlılık vb. insanları bıktırdı. Kendine çeken, hayatı kolaylaştıran, insana güzel gözüken ürünler, arayüzler geliştirmeliler.

Samsung'a laf atmadım gerçi ama dediğiniz gibi çoğu firma araklayarak bu hale geldi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.