Şimdi Ara

Apple, 4 Ekim'deki etkinliğini resmileştirdi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
10.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birazcık komedi sezdim burada. beklemek çok kötü falan. 5. sevgilimi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupkan

birazcık komedi sezdim burada. beklemek çok kötü falan. 5. sevgilimi bu ?

Bence sizin pek ilginiz yok ondan. Bende şahsen çok merak ediyorum. Bir an önce çıksada görsek nedir ne değildir.
  • İphone 4'Un İşlemcisi Kaç Çekirdekli

Bu Arada Applenin Siteside İos 5 Çıkacak Diyor Buyrun Link :

http://www.apple.com/tr/ios/ios5/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

Bence sizin pek ilginiz yok ondan. Bende şahsen çok merak ediyorum. Bir an önce çıksada görsek nedir ne değildir.

doğru diyosun. hala daha ilgisizim 1 aydır iphone 4 var elimde. yeni bugün cydia nedir nasıl kullanılır öğrendim :D

ama şuda var tamam iphone 5 gelecek ama mantıklı düşünürsem almam çok zor ondandır heralde ilgisizliğim.
  • quote:

quote:

quote:

doğru diyosun. hala daha ilgisizim 1 aydır iphone 4 var elimde. yeni bugün cydia nedir nasıl kullanılır öğrendim :D

ama şuda var tamam iphone 5 gelecek ama mantıklı düşünürsem almam çok zor ondandır heralde ilgisizliğim.

Bence siz doğru olanı yapıyorsunuz. Teknoloji ile yarışılmıyor. Bir gün Samsung bir gün Htc derken insanın kafası karışıyor. Yenide telefon almışssınız. Güle güle kullanın. 4'ün biraz tadını çıkartın memnun kalırsanız ya da artık size yetersiz geldiğini düşündüğünüzde değiştirirsiniz. Belki o zaman biraz heyecan olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence siz doğru olanı yapıyorsunuz. Teknoloji ile yarışılmıyor. Bir gün Samsung bir gün Htc derken insanın kafası karışıyor. Yenide telefon almışssınız. Güle güle kullanın. 4'ün biraz tadını çıkartın memnun kalırsanız ya da artık size yetersiz geldiğini düşündüğünüzde değiştirirsiniz. Belki o zaman biraz heyecan olur

umarım sende iphone 5 hayaline kısa zamanda kavuşursun.. bakarsın sen sıkılınca senden alırız 5. sevgilimizi.

• Edit: Merakla bekliyorum . Yaza doğru almayı düşünebilirim hele fiyatları ilk ateşini kaybetsin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 1 Ekim 2011; 0:32:44 >
  • Bu arada ben apple in pat diye 4.3 inch yapacagina ihtimal vermiyorum. Bana kalirsa 4 inch gelir i5 yada her neyse..
  • En azindan tarih belli oldu. iOS bekleriz hala
  • Kaldı 3 Gün..Beklemedeyiz...
  • Son gunleer bekliyorum
  • Event'i apple in sitesinden izleyebiliriz degil mi ? Turkiye saatiyle 8 de baslayacak :)
  • hadi bakalım sayılı gün çabuk geçer çıksada bian önce merakımızı giderseek.. :)
  • ipod touch ları da merak ediyorum, artık tek değil biliyorsunuz galaxy wifi s ler çıktı ve ipod lara göre appstore dışında çok avantajı var.. çift çekirdek gelir umarım, ram i 512 falan yaparlar ve umarım bu sefer gps de koyarlar.
  • askerdeyim 9 günüm kaldı ama bunu beklemesi daha heyecanlı bea
  • ıphone 5 cıksa bıle gelmesı uzun surer ıos 5 4 ekımde sunulacakmı pekı ?
  • tüm sayfaları okuyamadım internetten yayın yapılacakmıymış yine?
  • iphone 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

ipod touch ları da merak ediyorum, artık tek değil biliyorsunuz galaxy wifi s ler çıktı ve ipod lara göre appstore dışında çok avantajı var.. çift çekirdek gelir umarım, ram i 512 falan yaparlar ve umarım bu sefer gps de koyarlar.

tek istediğim bu. blackberry+ipod touch harika ikili olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

ipod touch ları da merak ediyorum, artık tek değil biliyorsunuz galaxy wifi s ler çıktı ve ipod lara göre appstore dışında çok avantajı var.. çift çekirdek gelir umarım, ram i 512 falan yaparlar ve umarım bu sefer gps de koyarlar.

işlemci,ram yine iyide abi gps şart ya.inşallah gps gelir itouch 5te.hadi bakalım beklemedeyiz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.