|
Apple 4 yıl önce iptal etmişti: AirPower projesi geri dönüyor
-
-
Muhtemelen Apple, piyasadaki diğer cihazlar gibi birbirine yapışık üç tane kablosuz şarj cihazı çıkarmak yerine daha gelişmiş bir ürün çıkarmayı hedefliyor.
Cihazınızı şarj istasyonunun neresine koyarsanız koyun şarj edeceği bir ürün üzerinde çalıştıklarını düşünüyorum.
-
İptal etmedi, YAPMASINI BECEREMEDİLER!
Bu kadar Apple'dan para aldığınızı gözümüze sokmanıza gerek yok ya :D
-
yaklasik 15 yildan beri dh duzenli girer haberlere bakarim ama cidden burada yapilan yorumlar turk halkinin cahiletini temsil ediyor. koskoca apple bir tane kablosuz sarj cihazi yapamayacagina kaanat getiren teknoloji sevenler var ya. ne diyeyim ben ali ex siparis ettiklerimle kendim yaparim bunu ama appleda bunu yapacak muhendis yokmus. cahillik kotu birsey arkadaslar cidden...
-
Pardon yapabildiler de benim mi haberim yok? Cayır cayır yanıyor diyemediler "Termal performansını beğenmedik" dediler :/
Note 8'in yanında hediye verilen 15W kablosuz şarj cihazı bile sessiz sedasız çalışıp da Apple "Termal performansını beğenmezse" ortada cahillik değil, fanboyluk vardır...
-
CGMeetupyoutube**Award Winning** CGI Animated Short Film: "Like and Follow" by Brent & Tobias | CGMeetuphttps://www.youtube.com/watch?v=ioaY1z2trx4
-
Senin tarafında hem cahillik hem fanboyluk var. Apple'ın çıkarmaya çalıştığı şeyle senin bahsettiğin şarj cihazı aynı mı sence?!!
Apple'ın şarj cihazı neredeyse 30W'lık ve şarj pedinin neresinde koyarsan koy aynı anda 3 cihazı şarj etme özelliğine sahip. Yeniden soruyorum senin bahsettiğin basit şarj cihazı ile bu komplike şey aynı mı!
Bu cahillere doğrusunu anlatınca fanboy oluyoruz ya
-
Ha diğer şarj aletlerinde koyunca şarj etmiyor yani :D
Bir de AirPower öyle büyük bir şeymiş gibi demişsin ki sanırsın XL Mousepad :D O cihaza telefon artı airpods artı saat anca sığıyordu. Şimdiki kablosuz şarj istasyonlarında da aynı şekilde 3 cihazı yan yana koyunca şarj ediyor merak etme.
Bu dedikleriniz komplike bir şeyse Samsung Wireless Charger Trio uzay teknolojisi falan mı oluyor? 25W bu ama iPhone'lar şu an bile MagSafe'siz 7.5W ile şarj oluyor
-
Bana Apple savundurtacaksınız, Apple'ın donanım, hizmet alamayacağı firma mı var? Apple her şeyi kendi sıfırdan mı üretiyor?
Apple, hangi firmaya gidip sar bana 2 milyar dolarlık şu donanımları dese firmalar vay ağam hoş gelmişsin, sefalar getirmişsin dicek. Adamlar sadece telefon, tablet, bilgisayar ve aksesuar ile Samsung, Huawei, Oppo, Xiaominin hepsinden daha fazla kazanıyor. Ki Samsung ile Huawei endüstriyel kurumsal çözümlerde üretiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yaklasik 15 yildan beri dh duzenli girer haberlere bakarim ama cidden burada yapilan yorumlar turk halkinin cahiletini temsil ediyor. koskoca apple bir tane kablosuz sarj cihazi yapamayacagina kaanat getiren teknoloji sevenler var ya. ne diyeyim ben ali ex siparis ettiklerimle kendim yaparim bunu ama appleda bunu yapacak muhendis yokmus. cahillik kotu birsey arkadaslar cidden...
|
İptal etmedi, YAPMASINI BECEREMEDİLER!
Bu kadar Apple'dan para aldığınızı gözümüze sokmanıza gerek yok ya :D |
Pardon yapabildiler de benim mi haberim yok? Cayır cayır yanıyor diyemediler "Termal performansını beğenmedik" dediler :/
Note 8'in yanında hediye verilen 15W kablosuz şarj cihazı bile sessiz sedasız çalışıp da Apple "Termal performansını beğenmezse" ortada cahillik değil, fanboyluk vardır... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X