Şimdi Ara

Apple 4 yıl önce iptal etmişti: AirPower projesi geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple 4 yıl önce iptal etmişti: AirPower projesi geri dönüyor
    AirPower'ı hatırlıyor olmalısınız. 2017 yılında iPhone X ile aynı anda duyurulan bu aksesuar iPhone, Apple Watch ve AirPods'u aynı anda şarj edebilen devrim niteliğinde bir kablosuz şarj cihazı olarak lanse edilmişti. Ancak ürün rafa kaldırıldı ve hiçbir zaman piyasaya sürülmedi.

Ayrıca Bkz.Apple yine bir yapay zeka şirketi satın aldı: İşte WaveOne'ın geliştirdiği teknoloji

Apple mühendisleri ısı yönetimi konusunda çok fazla zorlukla karşılaştıkları için şirket dört yıl önce AirPower projesini iptal etmek zorunda kaldı. Ancak MacRumors internet sitesi benzer bir çözümün şirketin uzun vadeli yol haritasında yer aldığını söylüyor.

Apple 4 yıl önce iptal etmişti: AirPower projesi geri dönüyor

AirPower planı sürüyor

Apple'ın AirPower düşüncesi hala devam ediyor ve şirket popüler aksesuar üreticilerinin kablosuz şarj istasyonlarına gerçek bir alternatif sunma fikrinden vazgeçmiş değil. Yıllar alacak olsa da Apple eninde sonunda bu tarz bir ürün piyasaya sürecek.

Yüksek kalite gereksinimlerine ve çok sıkı güvenlik standartlarına sahip olan Apple, üç cihazı aynı anda şarj ederken aşırı şekilde ısınacak bir AirPower çıkarmak istemedi. Görünüşe bakılırsa söz konusu aksesuar ancak şirketin yüksek standartlarını karşıladıktan sonra gün ışığı görebilecek.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/03/28/airpower-cancelled-four-years-ago/

• yaklasik 15 yildan beri dh duzenli girer haberlere bakarim ama cidden burada yapilan yorumlar turk halkinin cahiletini temsil ediyor. koskoca apple bir tane kablosuz sarj cihazi yapamayacagina kaanat getiren teknoloji sevenler var ya. ne diyeyim ben ali ex siparis ettiklerimle kendim yaparim bunu ama appleda bunu yapacak muhendis yokmus. cahillik kotu birsey arkadaslar cidden...
  • Muhtemelen Apple, piyasadaki diğer cihazlar gibi birbirine yapışık üç tane kablosuz şarj cihazı çıkarmak yerine daha gelişmiş bir ürün çıkarmayı hedefliyor.

Cihazınızı şarj istasyonunun neresine koyarsanız koyun şarj edeceği bir ürün üzerinde çalıştıklarını düşünüyorum.

• İptal etmedi, YAPMASINI BECEREMEDİLER!
    Bu kadar Apple'dan para aldığınızı gözümüze sokmanıza gerek yok ya :D

• yaklasik 15 yildan beri dh duzenli girer haberlere bakarim ama cidden burada yapilan yorumlar turk halkinin cahiletini temsil ediyor. koskoca apple bir tane kablosuz sarj cihazi yapamayacagina kaanat getiren teknoloji sevenler var ya. ne diyeyim ben ali ex siparis ettiklerimle kendim yaparim bunu ama appleda bunu yapacak muhendis yokmus. cahillik kotu birsey arkadaslar cidden...

• chamicals2 kullanıcısına yanıt
    Pardon yapabildiler de benim mi haberim yok? Cayır cayır yanıyor diyemediler "Termal performansını beğenmedik" dediler :/
    Note 8'in yanında hediye verilen 15W kablosuz şarj cihazı bile sessiz sedasız çalışıp da Apple "Termal performansını beğenmezse" ortada cahillik değil, fanboyluk vardır...

• CGMeetupyoutube
    **Award Winning** CGI Animated Short Film: "Like and Follow" by Brent & Tobias | CGMeetup
    https://www.youtube.com/watch?v=ioaY1z2trx4

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt

Senin tarafında hem cahillik hem fanboyluk var. Apple'ın çıkarmaya çalıştığı şeyle senin bahsettiğin şarj cihazı aynı mı sence?!!

Apple'ın şarj cihazı neredeyse 30W'lık ve şarj pedinin neresinde koyarsan koy aynı anda 3 cihazı şarj etme özelliğine sahip. Yeniden soruyorum senin bahsettiğin basit şarj cihazı ile bu komplike şey aynı mı!

Bu cahillere doğrusunu anlatınca fanboy oluyoruz ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsmini Vermek İstemeyen Halil kullanıcısına yanıt

Ha diğer şarj aletlerinde koyunca şarj etmiyor yani :D

Bir de AirPower öyle büyük bir şeymiş gibi demişsin ki sanırsın XL Mousepad :D O cihaza telefon artı airpods artı saat anca sığıyordu. Şimdiki kablosuz şarj istasyonlarında da aynı şekilde 3 cihazı yan yana koyunca şarj ediyor merak etme.

Bu dedikleriniz komplike bir şeyse Samsung Wireless Charger Trio uzay teknolojisi falan mı oluyor? 25W bu ama iPhone'lar şu an bile MagSafe'siz 7.5W ile şarj oluyor Apple 4 yıl önce iptal etmişti: AirPower projesi geri dönüyor 

• Bana Apple savundurtacaksınız, Apple'ın donanım, hizmet alamayacağı firma mı var? Apple her şeyi kendi sıfırdan mı üretiyor?

Apple, hangi firmaya gidip sar bana 2 milyar dolarlık şu donanımları dese firmalar vay ağam hoş gelmişsin, sefalar getirmişsin dicek. Adamlar sadece telefon, tablet, bilgisayar ve aksesuar ile Samsung, Huawei, Oppo, Xiaominin hepsinden daha fazla kazanıyor. Ki Samsung ile Huawei endüstriyel kurumsal çözümlerde üretiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.