Şimdi Ara

Apple 9 Eylül'deki özel etkinliğini resmileştirdi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
0
Favori
13.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera olsa bile fiyatı artmaz 2G'lerinki düşer.
  • varmı bir gelişme arkadaslar ...
    bu arada ıngıltereden alınma mac book yanında alınan ıpod touch var 400 lira ıstıyor kutusu hıc acılmamıs 16 gb sızce nasıl ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: şafi

varmı bir gelişme arkadaslar ...
    bu arada ıngıltereden alınma mac book yanında alınan ıpod touch var 400 lira ıstıyor kutusu hıc acılmamıs 16 gb sızce nasıl ??

iPod touch 2G'yse iyi.Ama 3g çıkçakken gerek yok bence 3g'yi bekel
  • sonucta yenısıde cıkacak olsa eskı nesıl 2 ler oakdar dusermı fıyat oalrak... 400 lıra oldukca mantıklı geldı bana . 16 lıklar 800 den asagı yok gb baktım da... ayrıca aslında ıphone duusnuyordum bu urunu alıp hıc ellemeden satarak ıphone ıcın gereken paramıda denklemıs olurum belkı :) 400 e alıp 600 e satabılırmıyım acaba hıc kutuyu acmadan ??? tesekkurler
  • 3.1 den başka bisey düşünmüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: şafi

sonucta yenısıde cıkacak olsa eskı nesıl 2 ler oakdar dusermı fıyat oalrak... 400 lıra oldukca mantıklı geldı bana . 16 lıklar 800 den asagı yok gb baktım da... ayrıca aslında ıphone duusnuyordum bu urunu alıp hıc ellemeden satarak ıphone ıcın gereken paramıda denklemıs olurum belkı :) 400 e alıp 600 e satabılırmıyım acaba hıc kutuyu acmadan ??? tesekkurler

Gittigidiyor'da 16Gb'lıklar 590-650 ytl arasında satılıyor.600 liraya satabilirsin.
  • 400 e verırıse alıyorum ve dırek sıtede satısa sunuyorum o halde... yokksa bugunu bekleyıp apple nın yenı ıpodları tanıtmasınımı beklesem . sonucta 2. nesılın fıyatı duser bence .??
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

iPod Touch'ta kamera çok da gerekli değil. Kesin olarak eklenecekler Open GL 2.0 ve 600 MHZ işlemci, 256 MB Ram görünüyor bence. iPod Touch 2G (532 MHZ), iPhone 2G ve 3G'den (412 MHZ) daha hızlı işlemciye sahipti, belki iPod Touch 3G de iPhone 3Gs'ten (600 MHZ) biraz daha hızlı olabilir.

Bunların olması muhtemel. iPhone 3Gs ile nerdeyse birebir olcak teknik özellikler bakımından. Hatta dediğiniz gibi geleneği bozmayıp iPhone'un 600Mhz işlemcisiniden daha yüksek olabilir. Zaten 3Gs'de kullanılan ARM Cortex A8 833MHz. Ama iPhone'larda underclock ile 600Mhz kullanıyoruz. Ben 667Mhz gibi bi değerde işlemci bekliyorum aslında. iPod Touch artık multimedya cihazı olmaktan çıkıp aynı zamanda harika birde oyun konsolu olma yolunda maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Bunların olması muhtemel. iPhone 3Gs ile nerdeyse birebir olcak teknik özellikler bakımından. Hatta dediğiniz gibi geleneği bozmayıp iPhone'un 600Mhz işlemcisiniden daha yüksek olabilir. Zaten 3Gs'de kullanılan ARM Cortex A8 833MHz. Ama iPhone'larda underclock ile 600Mhz kullanıyoruz. Ben 667Mhz gibi bi değerde işlemci bekliyorum aslında. iPod Touch artık multimedya cihazı olmaktan çıkıp aynı zamanda harika birde oyun konsolu olma yolunda maşallah

nası yani? Apple bize daha kalitelki olan donanımın hızını düşürüp mü veriyor? yani aslında 3gs lerin güçleri daha da mı yüksek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsuz49

quote:

nası yani? Apple bize daha kalitelki olan donanımın hızını düşürüp mü veriyor? yani aslında 3gs lerin güçleri daha da mı yüksek?

Evet iphone 3g de de durum ayniydi

• Etkinlik türkiye saati ile kaçta başlıcak acaba ?
  • Etkinlik San Francisco saatiyle sabah 10:00'da başlıyor. Bu da Türkiye saatiyle 20:00'ye karşılık geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Etkinlik türkiye saati ile kaçta başlıcak acaba ?

Bugün türkiye saati ile 20:00'da başlayacak.
  • Yeni iPod'ları bekle sonra satışa koy bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsuz49

quote:

Buna özellik düşürme değil optimizasyon demek daha doğru. iPhone 2G ve 3G kullanılan işlemci 620Mhz. Underclock ile 412Mhz kullanıma izin veriyor. Eğer öyle olmasa ısınma sorunu çok olur. Zaten hızlı olan cihazın çok daha hızlı olmasına gerek yok. Böylece ısınmaların önüne geçmiş oluyor...

• ya bu etkinlikten ne kadar sonra türkiyede olur yni touchlar????
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

ya bu etkinlikten ne kadar sonra türkiyede olur yni touchlar????

çıktıktan 1-2 ay sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

iPod Touch'ta kamera çok da gerekli değil. Kesin olarak eklenecekler Open GL 2.0 ve 600 MHZ işlemci, 256 MB Ram görünüyor bence. iPod Touch 2G (532 MHZ), iPhone 2G ve 3G'den (412 MHZ) daha hızlı işlemciye sahipti, belki iPod Touch 3G de iPhone 3Gs'ten (600 MHZ) biraz daha hızlı olabilir.

çok beklersin daha open gl 2.0 ve 600 mhz işlemci için hahahhahaha hiç güleceğim yoktu

600 mhz ve open gl 2.0 a kesin gözüyle bakılıyor. Belki Apple 2g deki gibi bir sürpriz yapar da işlemci 800 mhz olursa o zaman ben sana gülerim.

• http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?intcmp=AIC-WWW-NAUS-BUYNOW-FOOT-IPODTOUCH-080910

2 nesil İpod Touch fiyatları düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 9 Eylül 2009; 16:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?intcmp=AIC-WWW-NAUS-BUYNOW-FOOT-IPODTOUCH-080910

2 nesil İpod Touch fiyatları düşmüş

Oha!!32GB normalde 399 Dolar'dı!!!Çok ucuzlamış 2G'ler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.