Şimdi Ara

Apple'a kötü haber: Face ID sistemi özel bir maskeyle kandırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet haklisin yuz kopyalamak cok kolay bi islem

ve evet inceleme sitesinde gormustum acamamislardi aleti direk gunes isiginda=) bu arada fotoda bizzat senin icindi kapagini kapa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikizlerde yüz kilidini kandırıyor yotubeda var
    https://www.youtube.com/watch?v=_-nvCcu6-Uk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 13 Kasım 2017; 9:54:3 >
  • Yani şimdi face ıd nin güvenilirliği parmak izinden az mı?
    Parmak izi kopyalamak yüz kopyalamaya nazaran dahamı zor?
    Bence face ıd güvenliği pekala aşılabilir ama günlük hayatta daha güvenli
    diğer taraftan ben parmak izini daha kullanışlı buluyorum
    çünkü telefonu tutar tutmaz cihaz hiç beklemeden açılıyor üstelik masaüstü ana ekran açılıyor
    face ıd de ana ekrana gelmen için artı ekranı parmak hareketiyle yukarı sürüklemen gerekiyor

• bu haberi keşke ekremciğim yapsaydı :)

• Bu video tamamen fare bir video. Çünkü örtüyü kaldırdığı an kilit kilit ekranın açılması gerekiyor, ama açılmıyor. Uyanık çaktırmadan kendi eli ile uyandırıp açıyor. Kilidinde faceId yine kaldırmış. Millet de yitiyor.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Ekranı yukarı doğru kaydırırken animasyon oluyor üstte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

ve evet inceleme sitesinde gormustum acamamislardi aleti direk gunes isiginda=) bu arada fotoda bizzat senin icindi kapagini kapa.

Evet çok kolaymış ki 3d yazıcıdan çıkan kabuk ve yüzünün kağıt fotokopisi yetmiş adamlara

Ayrıca yarası olan gocunurmuş Amerika'dan artistik yapmak da işin ayrı bir komedi boyutu Şimdi git o kapağı al elinde gezdir ben napıyorum diye

• lanet olası federaller

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerim5100

quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

Evet çok kolaymış ki 3d yazıcıdan çıkan kabuk ve yüzünün kağıt fotokopisi yetmiş adamlara

Ayrıca yarası olan gocunurmuş Amerika'dan artistik yapmak da işin ayrı bir komedi boyutu Şimdi git o kapağı al elinde gezdir ben napıyorum diye

kapagi elinden birakirsan alirim, bi onceki fotoda eline vermistim.. kapagi. amerikada da degilim rahat ol.

• ben apple fanboyu değilim ve apple dan haz etmiyorum ama bokunuda çıkarmamak lazım. adamlar milyonda bir demişler zaten. şimdi kim gidipte milletin suratının maskesini çıkakrır, hadi çıkaracaksınız adamın suratını nasıl taratacaksınız adamın haberi olmadan. boşuna adamlar milyonda bir demiyolar. bunlar gibi manyaklar çıkıp milyonda biri oluşturan bir kısımına giriyorlar."FBI'ın kıramayacağı" FBI'ın kıramayacağı şey yok, NSA ile CIA ile iş birliği yaparlar her türlü kırararlar. afedersinizde devlet bu aq. bırakın amerikayı türkiye'de MIT dahi kırar işin içine devlet girince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toribon -- 14 Kasım 2017; 12:1:17 >
  • Herkes de hedefi yüksek tutuyor

Bunu ancak FBI yapar ne demek?

3d yazıcı ve zamanı olan her özel efekt uzmanı bunu yapabilir

• Telefonun adı ten ( Roma rakamı ile X ) ama herkez iks ( harf olarak X ) diyor. Ortalık batmış durumda.

Sadece parmak izi varken çok güvenliydi kırılamıyordu sonra face ıd geldi milyonda bir denk gelir dediler çok güvenli şöyle böyle tamam güzel. O zaman iPhone 8 ve 8Plus, iPhone X'e göre güvensiz cihazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErtugrulGazi46

Telefonun adı ten ( Roma rakamı ile X ) ama herkez iks ( harf olarak X ) diyor. Ortalık batmış durumda.

Sadece parmak izi varken çok güvenliydi kırılamıyordu sonra face ıd geldi milyonda bir denk gelir dediler çok güvenli şöyle böyle tamam güzel. O zaman iPhone 8 ve 8Plus, iPhone X'e göre güvensiz cihazlar.

Saçmalıyorlar

Şuana kadar kim touch id li cihazı açmış ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzene vurmasak mı bu kadar.

• Face ID ile Kilidi açmakta çok zorlanıyorum iphone 8 de ise parmaklar ıslak olsa bile kilit açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

Note 8 ile kilit acma tecrübemi aktardım iphone x ile ilgili bir cümle var mı yazımda?

quote:

Samsung note 8 de kullandigim iris tarama daha güvenilir ve en düşük ışık koşulunda bile sorunsuz çalışıyor

Daha guvenilir demissiniz, konu başlığı da iphone ile alakali olunca yazdığınız DAHA kelimesi iphone x ile samsungu kiyaslamak gibi anlasilir pek tabi.

Bu kelimeyi kullandiktan sonra “cumlemde iphone xden bahsetmemisim ki “ demek anlamsiz olmus.

Sonuc olarak hangisinin ustun oldugunun onemi yok, firmalar once parmak izimizi topladi,simdi yuzumuzu topluyorlar. Bir sonraki asama tum vucut vs olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 15 Kasım 2017; 8:3:8 >

• Sacmalamissiniz resmen..ordaki " daha " iphone x ile note 8 in kiyaslamasi degil yuz tanima ile iris tarama arasindaki kiyas. Note 8 de de yuz tanima var ve o da maskeyle acilabilecek duzeyde ama iris de gozunuzun acik olmasi gerekiyor, umarim anlatabilmissinizdir zira egitim durumunuzu bilmedigim icin ilkokul duzeyinde anlatim yapmaya calistim.

Hem iphone x i kullanmadim hatta satisa cikti mi onu da bilmiyorum, bu durumda kullanmadigim seyle farkli bir seyi nasil kiyas yapabilirim ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 15 Kasım 2017; 8:33:43 >
  • En azından okuduğumu anlayabilecek ve bu konuda hukuki sözleşmeler hazırlayabilecek kadar (hem ana dilimde hem de 2 farklı diğer dilde) bir eğitime sahibim. Mamafih, Kırıcı veya hakaretamiz bir tavrımın olduğuna da inanmamaktayım." Lakin saçmalamışsınız resmen, eğitim düzeyinizi bilmediğimden " gibi sözlerinizi kırıcı bulduğumu da söylemek isterim. Prensibim gereği bu şekilde konuşma tarzı olan insanlarla iletişim kurmam, kurduysam devam ettirmem.

Bu yüzden, lütfen beni alıntılamayınız veya mesajıma cevap vermeyiniz. Zira sizi bloklamam dolayısıyla mesajlarınızı göremiyor olacağımdan cevap veremeyeceğim.

Saygılarımla.
  • Hayaller vs Hayatlar olmuş:)

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Kabul edelim mükemmel iPhone'lar Steve Jops ile toprağın altına girdi. Bundan sonrası marka imajını basacaklar. Her şey oradan buradan alma. İşlemci tasarımı var bir iyi onun da üretimi yok. Ortaklarla arası bir bozulsa üretim durmak zorunda bile kalabilir. Yani şirket yerel tabirimizle "Allah'a Emanet" ilerlemeye devam ediyor.

yav he he koca appple bilmiyor bir siz biliyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.