Şimdi Ara

APPLE AC PRİZ ADAPTÖRÜ DEĞİŞİM PROGRAMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnşallah bakalım :) neticeyi yazacağım @brs_lfc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün akşamüstü servisten adaptörü teslim aldım Maalesef sadece adaptörün uç kısmını değiştirmişler. Bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brs_lfc B kullanıcısına yanıt
    uç mu? orta kısmın EUR olan yeni modelle değişmesi gerekmiyor muydu? bir yanlışlık olmalı
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Sorun adaptörün uç kısmında. Apple değişim sitesinde öyle gösteriyor.

• brs_lfc B kullanıcısına yanıt
    ben de komple dikdörtgen kısım değişiyor sandım :) neyse ona göre işlem yaptırırız bizde, işin ucunda çarpılma riski var :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Allah korusun hocam çarpılmaya lüzum yok

•  APPLE AC PRİZ ADAPTÖRÜ DEĞİŞİM PROGRAMI

KAPSAMDA YAZAN TÜRDEN VAR BENDEDE DEĞİŞİM İÇİN CİHAZINI ONAYLAMANIZ GEREKİCEK DİYO O NE DEMEK İLLA GARANTİSİMİ OLMASI LAZIM?
  • ErdemStar E kullanıcısına yanıt
    Benim cihazımın garantisi bitmişti. Cihazı servise götürmeden önce Apple Call Center ile görüşüp teyit ettim. Ordaki yetkili cihazınızın garantisi bitmiş ama ekstradan 1 yıl daha donanım garantisi varmış dedi. Böylelikle garantim bitmesine rağmen değişim oldu adaptörün uç kısmında Sizde servise gitmeden önce Apple ile görüşün derim.

• bir de store'da değişim yaptıracak arkadaşlar da apple'ı arayıp sorsunlar belki randevusuz da işlem yapabilirler, basit bir değişim işlemi neticede.
  • arkadaşlar kesin bilgidir.. pupa istanbul teknik servis'e adaptörünüzü kargo ile gönderirseniz değişim yapıp adresinize gönderiyorlar..sadece 1 kağıda ipad'inizin seri numarasını yazmanız yeterli, bugün teyit aldım ve gönderiyorum. bu işlem için boşu boşuna mağaza da randevu kovalamaya gerek yok. Adres bilgileri aşağıdadır..

Pupa Bilişim hizmetleri teknik servis

Küçükbakkalköy Mah. Başöğretmen Sok. No: 20 34750 Ataşehir – İSTANBUL

Telefon/ 0216 445 14 00 Fax/ 0216 445 13 40
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.