|
Bildirim
Hahahahaha fanboylar zevkten dört köşe şu an
|
Ekranıda koymayın benimkine eski x den söküp taktırırım.
|
.
|
Bu telefonu alan kişi illaki gidip o şarj aletini alacak. Elinde halihazırda zaten varmış falan geçiniz onları. Yok öyle bir şey. Kutudan çıkacak şarj aletini harici olarak satıp para kazanmanın derdine düşmüşler.
|
90 yada 120 hertz ekran bile olmayan bir telefondan bir de aksesuar kesmişler. Harbiden fanboylar disinda kimse yanaşmaz bu telefona.
|
Apple reinvents 😅
Apple’ı seviyorum, kullanıyorum ama bunu savunacak bir Allah’ın kulu varsa gözümde fanboydur... |
Saçmalık, çevreci nedenler de işin bahanesi.Amaç pandeminin zararını bir nebze çıkarmak.
|
320 euroya aldığım Poco F2 Pro nun yanından 30 watt şarj aleti çıktı, enayilerin aldığı 800 euroluk iphone 11 den ise 5 watt şarj aleti çıkıyor. Ben hangi telefonu alırsam alayım kutuda şarj aleti olmasa da umrumda olmaz ama 3 kata yakın para verip iphone alanlar adam akıllı bir şarj aletine köpek gibi muhtaçlar. |
Ne alakası var adaptörü koyammanin cevrecilikle şimdi o zaman adaptör satmamasi lazım Apple storeda. İlginç bir kaziklama taktiği Apple kendisi aşmış
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasMalthus -- 13 Ekim 2020; 21:40:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigity -- 13 Ekim 2020; 21:42:12 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 11:4:49 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|