Şimdi Ara

Apple Adayı MacBook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilerleyen zamanlarda bi iki hafta içerisinde macbook almayı planlıyorum iphone dan sonra baya bi heves ettim apple laptop a sizlere bir kaç sorum olacak

macbook da hangi sistem en alt olmalı bir sürü mac book var fakat özellikleri çok farklı tahminimce core 2due 2ghz altı olmamalı
    en ucuz fiyata türkiyede nerde bulabilirim
    cubase ve logic de sorun yaşarmıyım
    alanlar pişman mı.
    bu sorularda beni aydınlatabilirmisiniz acaba şimdiden çok teşşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One-Turk -- 14 Kasım 2021; 3:19:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

ilerleyen zamanlarda bi iki hafta içerisinde macbook almayı planlıyorum iphone dan sonra baya bi heves ettim apple laptop a sizlere bir kaç sorum olacak

herşeyden önemlisi kırık program piyasası nasıl?
    macbook da hangi sistem en alt olmalı bir sürü mac book var fakat özellikleri çok farklı tahminimce core 2due 2ghz altı olmamalı
    en ucuz fiyata türkiyede nerde bulabilirim
    cubase ve logic de sorun yaşarmıyım
    alanlar pişman mı.
    bu sorularda beni aydınlatabilirmisiniz acaba şimdiden çok teşşekkürler

- Kırık programları torrent gibi paylaşım sitelerinden kolayca bulursun.
    - En zayıf macbook bile günlük kullanımda işletim sistemini kullanırken en hızlı PC den hızlıdır. İstediğini alabilirsin.
    - Bildiğim kadarıyla mediamarkt, elmasepeti.com. Ancak en iyisi ABD'den getirtmek. ABD'den getirip gittigidiyor.com da satanlar var bakabilirsin.
    - bilmiyorum
    - Alanlar çok mutlu, dünyada kullanıcı memnuniyeti en fazla olan, kullanıcıları en mutlu olan, ve cihazları en az bozulan marka Apple'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 1 Şubat 2010; 8:01:38 >

• kırık pogramları bulursun kolayda alacağın yer önemi yarın öbürgün sorun olduğundan yardım etmeleri için..
  • macbook u ben istanbul bilişim den almıştım oradan alabilirsin yada apple ın yerleri var pupa gibi oralardan bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

macbook u ben istanbul bilişim den almıştım oradan alabilirsin yada apple ın yerleri var pupa gibi oralardan bakabilirsin

istanbul bılısım garantısını kendısımı verıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

macbook u ben istanbul bilişim den almıştım oradan alabilirsin yada apple ın yerleri var pupa gibi oralardan bakabilirsin

istanbul bılısım garantısını kendısımı verıyor acaba ?

evet,garantiyi kendisi veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple 2020 Macbook Air Laptop
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.