Şimdi Ara

Apple Airpods Pro mu Sennheiser Momentum True Wireless mı Sony MF-1000XM3 mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda tercihimi Sennheiser Momentum TW'dan yana kullanarak siparişimi verdim. İnşallah yanıltmaz beni.

Forumlarda bir hayli araştırma yapmıştım Sony'nin ses yüksekliğinin düşük olması, Airpods'un Sony'den kötü olması, sporda kullanım açısından da dayanıklı olmasıyla alakalı çokça kullanıcı yorumlarından sonra bu işin 1 numarasının Sennheiser olduğunun farkına vardım. Yedek telefonum da HTC One A9 olup aptx destekleyince, e bi de media markt'da az da olsa indirim olunca alayım dedim. Ürün ulaşınca hem iPhone'a hem de HTC a9'a bağlayıp deneyimlerimi sizlerle de paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 6 Mayıs 2020; 21:0:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan bbicer55 isimli kullanıcıya sesleniyorum. Özel mesajınızı gördüm ama profilimdeki bir sorundan dolayı yanıtlayamıyorum. Deneyimlerimi burada belirteceğim. Ne sorunuz olursa yanıtlarım ürün geldiğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 7 Mayıs 2020; 14:33:14 >
  • Bende tam kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum deneyimlerinizi buraya yazarsanız çok mutlu olurum sonuçta ucuz bir ürün değil teşekkürler

• Detaylı bir şekilde yazacağım kardeşim, hiç merak etme. Belki ana konu bile açarım. Ürün fazla ve seçim yapmak, denemeden almak da zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 9 Mayıs 2020; 21:25:53 >
  • Merhaba Sennheiser Momentum' u alıp detaylı denedınız mı acaba ? Bende airpods pro ve sennheiser arasında kaldım.
  • LiuKang kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Korona durumları yüzünden kargom gecikti maalesef. Kargo bu hafta ulaşacak dendi. Gelir gelmez burada yorum yapacağım.
  • bende ayni ikilem yada üçlemdeyim diyebilirim
    hatta huawei freebuds3 te var kafamda f/p sebebiyle bende merak ediyorum yorumunuzu. keske bi yer olsa da gidip hepsini deneyebilsek.

• yasinkilic84 kullanıcısına yanıt
    Maalesef kargodan dolayı geçikiyor yorum yazmam. Ürün elime ulaşmadı daha. 26-27 mayıs tarihlerinde alacakmışım kargoyu söylenene göre
  • Bende merakla bekliyorum deneyimini dolar 10 l olmadan almak istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen. Üstelik 1.versiyonun üretimi de durmuş diye biliyorum. En geç 2 gün içinde ürün elimde olacak. Hemen burada paylaşacağım.
  • Herkese merhaba nihayet ürün bugün elime ulaştı. Şarja taktım. Bugün akşam veya yarın sabah deneyimlerimi yazdığım bir konu açacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 29 Mayıs 2020; 19:15:17 >
  • Arkdaşlar, Sennheiser Momentum True Wireless incelememi ve deneyimlerimi anlattığım bir konu açtm. Sorularınızı orada sora bilirsiniz. Mesaj olarak yazmayın lütfen cevap veremiyorum. Forumda sorun. Cevaplayacağım.
    https://forum.donanimhaber.com/sennheiser-momentum-true-wireless-ana-konu-inceleme--143751181
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Hocam ben airpods pro kullanıyorum sesten memnundum sonra cızırtılı olmaya başladı sağ kulaklık son seste bende garantiye verdim iki kulaklığıda sıfırıyla değiştiler. Şimdi bass seviyesi sıfır tizler aşırı yüksek yani spotifyda eskolayzırı bass yükseltici yaptığım halde eskisine göre hiç bass alamıyorum apple kablolu kulaklığın bass seviyesi çok daha iyi ona gör düşün. Garantiye tekrar verdim inceleyip hata yok dediler ikinci defa verirsem yine aynı cevabı vereceklerini zannediyorum ama gerçekten bariz bir ses kalitesi farkı var sanki 15 liralık kulaklık kullanıyorum hiç mi bass olmaz arkadaş

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Tidal deneyin.
    Mp3 çöp diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.