< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 6 Mayıs 2020; 21:0:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 6 Mayıs 2020; 21:0:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 7 Mayıs 2020; 14:33:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 9 Mayıs 2020; 21:25:53 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 29 Mayıs 2020; 19:15:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam ben airpods pro kullanıyorum sesten memnundum sonra cızırtılı olmaya başladı sağ kulaklık son seste bende garantiye verdim iki kulaklığıda sıfırıyla değiştiler. Şimdi bass seviyesi sıfır tizler aşırı yüksek yani spotifyda eskolayzırı bass yükseltici yaptığım halde eskisine göre hiç bass alamıyorum apple kablolu kulaklığın bass seviyesi çok daha iyi ona gör düşün. Garantiye tekrar verdim inceleyip hata yok dediler ikinci defa verirsem yine aynı cevabı vereceklerini zannediyorum ama gerçekten bariz bir ses kalitesi farkı var sanki 15 liralık kulaklık kullanıyorum hiç mi bass olmaz arkadaş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|