Şimdi Ara

Apple alev alıp patlayan iPhone 7 Plus olayını araştırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesut Cevigi Htc kullanmaya davet ediyorum. Allah korusun bilgisayar odasinda alev alır gider süper sistem.

• Ama iphone stabil patlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientist8 -- 24 Şubat 2017; 21:55:12 >
  • Alev alev yandigim dogru
    Kullerimden dogarim,yeni ayfona dogru
    Kendimi ariyorken olmaktan korktugum yerdeyim
    epil stordayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Bi tane patladı diye hemen gelmişler kötülemeye.. Ama dünyada yine en çok satan telefon olmaya devam edecek ;)

sizin gibiler varken normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Bi tane patladı diye hemen gelmişler kötülemeye.. Ama dünyada yine en çok satan telefon olmaya devam edecek ;)

Kaliteden anlıyoruz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kaliteden anlıyoruz ;)

hıhı kalite tabi ya sen aldığın cihazla uzaya çıkıyorsun ya yazık 3500 4bin para verince verdiğini tolare etsin diye aldığını kaliteli sayan vahvah.

FEcebook whatsapp instagram takılan insanların onca para verip kaliteli telefon iphone yaa demeleri çok garip.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaliteden anlıyoruz ;)

hıhı kalite tabi ya sen aldığın cihazla uzaya çıkıyorsun ya yazık 3500 4bin para verince verdiğini tolare etsin diye aldığını kaliteli sayan vahvah.

FEcebook whatsapp instagram takılan insanların onca para verip kaliteli telefon iphone yaa demeleri çok garip.

Parayı kendim kazanıyorum. Her açıdsn isteklefiki karşılıyor. Satış sonrası desteği yeter. Başka markaları da gördük.. Mağdur ede ede usandırdılar.. Her neyse, ben satın aldım memnunum.

Sen alsan almasan bu sadece seni ilgilendirir. İnsanların tercihlerine karışma hakkın yok. Kimsenin de senin terxihlerine karışma hakkı olmadığı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haha 7 rakami ugursuz rakamdir. İp7 lerin hepsi sorunludur.

• Bu apple denen firma adamı ne uğraştırıyor ulan kendi hatalı üretmiş kabul de etmiş seri numarası belli cihazları geri çağırıyor bizde pupa eskişehir denen yere bırakıyoruz. Ulan askere gidecem hala telefon mahkemelik keşke bizde çekip atsaydık videosunu

• bizde olsa kullanıcı hatası der geçerlerdi
  • Birileri yine koparma peşinde :g

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsungun oyununa gelmeyin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.