Şimdi Ara

Apple arızalı iPhone 8 anakartlarını ücretsiz tamir edecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücret alsalar da bu iPhonecular ses etmez. Babasının şirketi gibi savunuyorlar Apple'ı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    Android kullanan kitlede amiral gemiside kullananda var onları neden katamiyorsunuz. Apple 6s beri ne yenilik yapmış. 6s olan adam bile halen telefonunu değiştirmek için bir sebebi yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: intel7mix

Android kullanan kitlede amiral gemiside kullananda var onları neden katamiyorsunuz. Apple 6s beri ne yenilik yapmış. 6s olan adam bile halen telefonunu değiştirmek için bir sebebi yok .
    Ne yenilik yapmış derken ? 6s’de çift çekirdek olan işlemci şuan 6 çekirdek. En küçük örneği bu. Diyeceksin ki androidde 10 çekirdek işlemcili cihazlar var. Ama 10 çekirdek ile yapamadığı işi iPhone 7 4 çekirdek ile yapıyor. Olay tamamen yazılım. Sen iPhone 6s ile iPhone X arasında bir fark göremiyorsan ben daha ne yazayım ki ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

15 günlük amiral gemi ve 1 senelik amiral gemi...
    Sanırım fazla söze gerek yok...

Apple arızalı iPhone 8 anakartlarını ücretsiz tamir edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAMMSTEIN- -- 2 Eylül 2018; 17:0:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAMMSTEIN-

Ne yenilik yapmış derken ? 6s’de çift çekirdek olan işlemci şuan 6 çekirdek. En küçük örneği bu. Diyeceksin ki androidde 10 çekirdek işlemcili cihazlar var. Ama 10 çekirdek ile yapamadığı işi iPhone 7 4 çekirdek ile yapıyor. Olay tamamen yazılım. Sen iPhone 6s ile iPhone X arasında bir fark göremiyorsan ben daha ne yazayım ki ?

Alıntıları Göster
    Mesela neymis o 10 cekirdegin yapamayip ip 7nin yaptigi?

Bence cok on yargilisiniz. iOS a gecmeden 4 seneye yakin lg g2 kullandim ve mukemmel bir telefondu.

Sosyal medya biraz YouTube için neden 6 çekirdek ihtiyaç duyasin ki. 2 çekirdekle bile Android yarışıyorsa tebrik ederim apple yazilimcilarina. Adamlar performansta uçuyorlar. 6 çekirdekli diye kimse cihaz almiyor yanlız

Amiral gemisi alacak olsam APPLE başka cihaz almam açık ve net. Android kullanmanın nedeni ucuz ve düşürdüm mü daha az koyması maddi anlamda. Çok şık cihaz düşürmeden de düşürdüm mü ulan 7500 TL gitti demiyorum en azından.

• quote:

Sosyal medya biraz YouTube için neden 6 çekirdek ihtiyaç duyasin ki. 2 çekirdekle bile Android yarışıyorsa tebrik ederim apple yazilimcilarina. Adamlar performansta uçuyorlar. 6 çekirdekli diye kimse cihaz almiyor yanlız
    O halde note 9 neden 8 çekirdek sorarım size ???
    8 çekirdekli işlemcisi ile bile 1 senelik cihazı altüst edememiş bir işlemciden bahsediyoruz...

• quote:

Amiral gemisi alacak olsam APPLE başka cihaz almam açık ve net. Android kullanmanın nedeni ucuz ve düşürdüm mü daha az koyması maddi anlamda. Çok şık cihaz düşürmeden de düşürdüm mü ulan 7500 TL gitti demiyorum en azından.
    7500tl gitmiyor ki zaten. Cihazın perte dahi çıksa 1500/2000 civarı ücreti ödeyip sıfını Apple’dan alabiliyorsun. Bu en üst seviye X için geçerli, 6,7,8 ler için bu mebla daha da düşük... yani paranin en az yarısını kurtarabiliyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Bence cok on yargilisiniz. iOS a gecmeden 4 seneye yakin lg g2 kullandim ve mukemmel bir telefondu.

Alıntıları Göster
    Siz çevrenizde hala androidin en son güncellemesini alan 5 senelik bir cihaz görebiliyor musunuz ? Hayır dimi. İşte tüm mesele bu.

• quote:

Alıntıları Göster
    Note 9’da asphalt 9 açılmıyor diye rezili rüsva olmuştu, tanıtıldığı gün. Hatırlatıyım.

• Bi zahmet yapsın 10k verdik

• quote:

Note 9’da asphalt 9 açılmıyor diye rezili rüsva olmuştu, tanıtıldığı gün. Hatırlatıyım.

Alıntıları Göster
    Boyle dediginize gore suan aciliyor.

Koskoca android tarafini cop ilan etkmek icin cok ufak bir arguman degil mi sizce de?
  • quote:

Siz çevrenizde hala androidin en son güncellemesini alan 5 senelik bir cihaz görebiliyor musunuz ? Hayır dimi. İşte tüm mesele bu.

Alıntıları Göster
    Dimi diye bir kelime yok.

Bunlar cok basit argumanlar. Guvenlik takintisi olanlar disinda guncellemenin ne onemi var soyler misiniz? 2 sene garanti veriyor firmalar, siz 2 sene garanti bittikten sonra root atar rom atar siniz dert degil. Kisitlama yok. Ote yandan artik yavas yavas her seyi acmayan her siteye girmeyen ios 9da tikir tikir calisan 5s telefonunuzu mecburen rezil olan ios 11e guncellemek zorundasiniz. Ben android de kullandim suan ios da kullaniyorum. Bilmedigim bir sey soyleyin.

• quote:

Boyle dediginize gore suan aciliyor.

Koskoca android tarafini cop ilan etkmek icin cok ufak bir arguman degil mi sizce de?

Alıntıları Göster
    Ama mesela ne var diye sordunuz söyledim. Şimdi neyi söylesem şöyle böyle diyeceksiniz

• quote:

Bunlar cok basit argumanlar. Guvenlik takintisi olanlar disinda guncellemenin ne onemi var soyler misiniz? 2 sene garanti veriyor firmalar, siz 2 sene garanti bittikten sonra root atar rom atar siniz dert degil. Kisitlama yok. Ote yandan artik yavas yavas her seyi acmayan her siteye girmeyen ios 9da tikir tikir calisan 5s telefonunuzu mecburen rezil olan ios 11e guncellemek zorundasiniz. Ben android de kullandim suan ios da kullaniyorum. Bilmedigim bir sey soyleyin.

Alıntıları Göster
    Ooovvv olay root’a room’a gelmiş. O halde garantiniz bitmeden jailbreak olayını iPhone’a yapıp paşa paşa kullanabilirsiniz... DİMİ ? iOS 9 oldukça stabil bir sürümdür. Kaldı ki 5s kullanan iOS 9 ile gayet mutlu mesut takılan bir sürü kullanıcı var.

• quote:

Alıntıları Göster
    Tam yerine gelmişken söyleyim. 5 senelik cihaz iOS 12 güncellemesi alıyor. Android cephesinde 5 sene önce ne vardı ? Hatırlayan bile yok ? Ki güncellemesi olsun...

Bunu bana değil samsung muhendislerine sormaniz lazım. Ben oldum olası exynos sevmem. Snapdragon varken çokta gideri olmayan işlemciler.

Aklımı 7500 TL telefona verecek kadar kaybetmedim. Parası olan alsın kullansın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.