Şimdi Ara

Apple aslında iPhone X'u 2018'de piyasaya sürecekmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• iPhone X İncelemesi

https://teknokapsam.com/iphone-x-incelemesi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonu Nokia gibi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

Tasarimdan anladiginiz ekrandaki kavis ve note 8 deki muntazam yerlestirilmis(!) parmak izi okuyucuysa

Zevkler gorecelidir ama sizinki zevkten uzak fanboyluga daha yakin oluyor.

Bana gore tasarim xiaomi mi mix tir yada huawei mate 10 dur samsung degil.

konu android oldugu icinde gerek tasarim gerek arayuz olarak xiaomi bin basar samsunga.

Orta segment xiaomi redmi note 4 bile ince bir kasa ve 4000 mah batarya ile geliyor.

Samsung yon verdide neye yon verdi? Daha note serisi dedigi kurek kadar telefona bile 4000 mah batarya sigdiramiyosa? Kaldi ki o telefonun hakki o buyutlarla en az 4.300 4.400 mah tir.

Oraya buraya kavis koymakla cerceve oranini dusurmekle biseylere yon vermis falan olmuyor yani.

iphone modellerinin batarya boyutlarını rica edebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: snomask

quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Seneye ekler.

Face ID ın yanılma payı 1000000 da 1 'di. Parmak izi ile Yine 50000 de 1 e düşer ama apple bunu açıklayacak bir yol bulur.

Kim ne derse desin parmak izinin kolaylığını hiçbir şey sağlamaz hele de önde ya da yanda olan parmak izinin.

1000000’da bir yanılma dediğiniz olay ikizlerde işe yaramıyor. Yani ikiziniz varsa telefonu hemen açabiliyor

Parmak izi sensörünü de aldatabiliyor tek yumurta ikizleri... Adı üzerinde, İKİZ.

• Yorumlarda Apple bitecek yok çökecek gidecek yazmışlar. Ergen misiniz la ? 16 yaşındaki çocuk bile sizden mantıklı düşünüyordur. Apple telefondan kazanmasa macbook’tan kazanır ondan kazanmasa imac’den kazanır ondan kazanmasa mac pro’dan kazanır. Ne saçma sapan bir algıya sahipsiniz, düşünceleriniz bile değersiz boş boş yazıyorsunuz.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Yas sinirin tutuo mu kardes senin bu tarz konulara yorum yapmak icin ? Benim 10 yasindaki yegenim senden daha akli basinda konusuyor ayriyetten

• quote:

Orijinalden alıntı: technoB

Yas sinirin tutuo mu kardes senin bu tarz konulara yorum yapmak icin ? Benim 10 yasindaki yegenim senden daha akli basinda konusuyor ayriyetten

Dedi daha düzgün Türkçe yazamayan sivri zekalı

10 yaşındaki yeğenin klavye tahmini yardımıyla da olsa senden daha düzgün Türkçe yazıyordur kesin

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Turkce klayve kullaniorum ondan zeka yoksunu cocuk.git kumda oyna simdi.yasin tutmaz bana laf yetistirmeye

• quote:

Orijinalden alıntı: technoB

Turkce klayve kullaniorum ondan zeka yoksunu cocuk.git kumda oyna simdi.yasin tutmaz bana laf yetistirmeye

Tabi tabi öyledir. Allah başka dert vermesin hocam

• PAPEL ATMA TIM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.