Şimdi Ara

APPLE BATIYOR MU BEYLER ? İÇERİK ÖNEMLİ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen batıyor zaten şirketler habere bak .Milyonlar satan cihazlara insanlar bu kadar rağbet ederken ne yazacağını bulamamış koca şirketi 2 satır yazıyla batırmış bir gazeteciye inanmak akıl karı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOOM

dünyada doğan cocuktan fazla iphone satılıyormuş bu gemi batmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios batmasında :)
  • yorumları okumadan yorum yapıyorum batması iyi bence azcık sütten ağzı yansın bunların herşeyi para bu kadar da para odaklı bir firma olması benim kişisel görüşümce iyi birşey değil... Türkiye için birçok uygulamayı indiremiyorsun neymiş desteklemiyormuş.. saçma 1500 lirayı alırken no problem hani bu olmadı bu problem kimse ilgilenmiyor bile...
  • Bence de apple eski sasali gunlerini geride birakti artik. Ustat oldukten sonra fikir uretecek kimse kalmadigina inaniyorum. Anca fikir kopyalayip gelistirebilirler belki. Apple batmasa da dibe vurur. Bu hemen olmaz elbet yillar alir ama yeni devrim niteliginde urun cikartabilecek kimse olmaz artik bence... Apple in en bomba urunu smart tv yi golgede birakacak bi tv olur anca baska da bisey uretebileceklerini sanmiyorum..

• Aslında 21 aralık olayı gerçek olursa evet batarlar :D
  • Batar. Bir anda batmaz yani 1 günde 1 sene içerisinde batmaz ama 10 sene sonra bu yıllardaki itibarının 10 da 1 i olucağını sanmıyorum. Ne olucak derseniz aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koymaya devam edicekler ve belli bir yerden sonra apple fanboyları bile "yeti" diyicek işte o zaman sanmıyorum ki alınsın.
  • bukadar büyük şirketler oyle hemen batmaz bu şirketlerin arkasında hükümetler var bikere hatta bu şirketler hükümetlerin arkasında :) ama apple tavan yaptı ve düşüşe geçti buda gayet doğal bi süreç müşteri memnuniyeti düşüyor yenilik bulamıyorlar liderliği zaten kaptırdılar ama apple ıphone 6yı ıphone 3g den daha düşük özelliklerle çıkarıp 1000 dolara satsa almak için sıraya gircek milyonlarca insan varken bu şirkete hiçbirşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Fanboylar büyüsün akıllansın o zaman batar apple,yoksa millet daha çoook apple kuyruğunda bekler

Kore gaziside geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Fanboylar büyüsün akıllansın o zaman batar apple,yoksa millet daha çoook apple kuyruğunda bekler

Kore gaziside geldi

• Apple Amerika'nın tekelinin bir parçası neden batsın? Sizce hükümet apple'ın batmasına izin verir mi? Gerçekçi olun birazcık.
  • bir zamanlar nokia için de bu sözler söylenmişti ama nokia bile microsofta yem oldu. nokia nın sorunu da symbian işletim sistemine takılıp yenilikten uzak kalmasıydı. apple de 15-20 yıla kalmaz batar
  • Hayırlı olsun 4s. Apple batmaz bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hepimiz batarız o elma batmaz
  • forumda bolum yetkilileri neden buna izin verir onu anlamis degilim

• Haberi okusanız anlayacaksınız ,

Üretim - talebe yetişmiyor, ipad mini üretimi yetmiyor, borsa değeri ayrı bi olay, çok farklı şeylerden etkilenebilen bir şey borsa. 17 aralık ta borsa neydi , şimdi ne? basit bir ornek.
  • Kardeşim troll müsünüz ? 2012 deki konuyu hortlatmanın alemi ne !?

• Apple batsa bile gidip de Android cihaz almam. 2500 - 3000 TL verip de aldığın telefona 1 ancak 2 yıl sonra güncellenme gelmemeye başlayacak, rehberi açmak isteyeceksin 10 saniye sonra açılacak. Bu ve bunun gibi onlarca kazık yemek için 2000 TL ve üstü para ödeyeceksin. Bu sebeplerden dolayı Apple kolay kolay batmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.