Şimdi Ara

Apple benzeri klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows makinede kullanmak için apple benzeri klavye arıyorum. Tavsiye var mı?

Tuşlarda command vb. apple'a özel birşeyden bahsetmiyorum, sadece tuşlara basarken verdiği his benzer olsun.

Klavye:
     Apple benzeri klavye

Ben bunları buldum ama, tabi internetten anlayamıyorum nasıl his verir..

VATAN COMPUTER - FRISBY - FK-W90QU Q KABLOSUZ MULTİMEDYA USB KLAVYE MOUSE SET - Klavye
    VATAN COMPUTER - A4 TECH - 8200F 2.4Ghz M.NANO Q-TR KLV+V-TRACK MOUSE - Klavye
    VATAN COMPUTER - EVEREST - KB-690 MULTIMEDYA SUPER SLIM BEYAZ KLAVYE - Klavye
    Trust Isla Klavye 16713 - Bilgisayar - Hepsiburada.com
    A4 Tech KD-600L Led Multimedya Klavye - Bilgisayar - Hepsiburada.com

• up
  • yok mu bir bilen arkadaş?
  • Hocam hiçbirini kullanmadım ama Trust'ınki güzel gibi geldi. Bu arada şunu da buldum:http://forum.donanimhaber.com/m_58233799/tm.htm
  • Konuyu patlatacağım ama inanın çok ihtiyacım var Apple tarzı bir klavyeye.

Yanımda arkadaşın I MAC'i var. wireless klavyesinde o kadar güzel yazı yazıyorum ki klavye aralıkları tuşların basım rahatlığı vs. Kaç tane başlığa baktım ancak kimseden bir öneri görmedim. Benim tek isteğim çok kolay bir yazım rahatlığının olması. Acaba var mı böyle bir klavye önerisi olan? Gidip baksam Vatan Computerdan vs.?

http://forum.donanimhaber.com/m_33129668/tm.htm

bu başlıkta arkadaşın birisi HP bir klavyeden bahsetmiş ama o linkte ne yazık ki artık çalışmıyor..

bilemiyorum ne yapacağım..
  • Var mı acaba aranızda sıklıkla yazı yazan ve özellikle yazı yazma performansını beğenen kimseler? Elimde a4tech GD-600 var ama pek memnun değilim ben alışırım sanıyordum ancak bir türlü alışamadım.

ayrıca bir diğer saçmalık bu ürünleri alırken inceleyemememiz. Yahu diyorum adama ben göremiyorum ki bunun tuşları nasıl vs. Adam diyor ki açamam. açarsam satamam.
  • Anlasilan kimse o ayarda klavye kullanmiyor..:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala guncel. Ariyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem kimse yazmadı ben yazayım en azından. Bugün gün boyu süren araştırmalarım sonucunda Logitech K360 klavyemi almış bulunmaktayım. Evet bir mac klavyesi değil ama en azından benim gibi yazı yazmak isteyenler için iyi bir alternatif olarak duruyor hala. Merak edenler için linkler.

http://www.logitech.com/tr-tr/product/keyboard-k360

Zaten forumda bu klavyenin incelemesi de var bu sebeple ben çok detaylı şeyler yazma gereği hissetmiyorum..

Ayrıca daha iyi ve gerçekten Apple ayarında bir klavye istiyorsanız kesinlikle Logitech K-810 modeline bakın derim. Aslında Tabletler için üretilmiş klavye ancak çok küçük ve gerçekten enfes bir klavye ancak benim bütçemi aştığı için (330 TL civarında) alamadım. Durumu olan ve "klavye alacağım" arkadaş diyenler için kesinlikle önereceğim klavye budur..

• shario S kullanıcısına yanıt
    Electroworld'de bu klavyeler çok var, aynısını görmüştüm bende oradan biliyorum.Bulunması kolay.
  • Evet ben zaten ihtiyacımı giderdim ve çok memnunum bu klavyeden.. Ama bence bu yazım için çok iyi olan bir klavye. Oyun için diyorsanız başka klavyeye yönelmeniz çok daha iyi olacaktır.
  • HP K5510
  • Klavye lazım arkadaşlar, bu tarz klavyeler ne model olarak geçiyor? İnce, hafif sessiz kod yazmada kullanacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.