|
Bildirim
|
Tamam da bakın bu sayfada Apple'ın hangi ülkelerde üretildiği bilgisi var: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_apple_production Rakamları gördünüz mü? Orada en çok Çin'de üretiliyor, sonra Türkiye'de. Lafla olacak iş değil yani... Lafla peynir gemisi yürümez... En çok bu ülkelerin kullanma hakkı var! Neden mi? Düşünürseniz bulursunuz sebebini. iPhone falan bu ülkelerin vatandaşlarına ücretsiz dağıtılsa yeridir. Neden mi? İzahı basit işte bu ülkelerin insanları üretiyor. Zor geliyosa hadi işinize. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam nesi karışacak? Apple production diyor, Apple üretimi işte. Rakamlar doğrudur. Ülkemize de son zamanlarda yatırımlar arttı. Özellikle bu vergi indirimi için yerli üretim destekleniyor. Oyna devam. |
Ankara'ya da bir tane Apple Store açın artık. |
Apple durmuyor. |
Hocam neresi alem keşke açıklasanız gülelim. |
|
Eyvallah hocam. Zahmet ettiniz. Ben aslında şaka trollük maksatlı söylemiştim. Yoksa evelallah biliyorum var İngilizçem. |
Arkadaşım ne kadar efendi düzgün birisiniz. Bi kapışamadık Ben hep "yav he kesin trollük" "çevir kazı yanmasın" tarzı çıkış beklemiştim. Çünkü cevabım hazırdı: "Trollüktü çünkü ilk mesajımın baş harflerine bakarsan kanıtı görürsün" Neyse benzer bir akrostiş çalışmam da bu mesajımda (Orada da ironiyi anlamayanlar oldu ) |