Şimdi Ara

Apple EarPods 3,5 mm Jak Girişli Kablolu Kulaklık 67.81 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
11.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazon sahte olan ürünü satacağını sanmıyorum.
  • Bidaha earpods almayacağım geçen hafta biri daha gitti ve bozulan 4. kulaklık oldu. 2. Kulaklıkla Hyperx cloud2 de almıştım halen sağlam bi o kadar para saydığım earpodslar çöp oldu parasına bir cks99 parası daha gömmüşümdür heralde,

Dipnot : Fırsatlar vs ile orjinal alıyorum. Tabi belki 1-2 tanesi çakma gelmiştir (bimden aldığım hakkında çakma vs denmişti)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

çok ses vermiyor ama yine de veriyor. ofiste yüksek ses dinleyecekseniz tek çareniz var, ya kulakiçi ya da sağlam kaliteli kulaküstü model

ben kulakiçi model sevmediğim ve zamanla kulak ağrısı yaptığı için hep bu modelden alıyorum , en son bim'den aldığımız çakma çıkmıştı. gerçi bu çakma çıkarsa hiç sorunsuz iade alır amazon.

Alıntıları Göster
    hocam apple ürünlerini pek bilmem yani ben bu cahil halimle bu aldığım ürünün çakma mı orjinal mi olduğunu anlamamın bir yolu var mı ?

bir püf noktası varsa söyler misiniz ürün geldiğinde bakalım ve gerekirse ürünü iade edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon (com olan) bir ara cakma razer kulaklik gonderiyordu. Cakmadir demiyorum, alirsaniz bir kontrol edin. Amazon diye %100 guvenmeyin yani

• BİM'de de sahte satılmaz diye güvendik ama sahte çıktı. Apple, orijinal bir ürünü bu fiyata toptancılara bile vermez bence. Dolayısıyla sahtedir tahminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

hocam apple ürünlerini pek bilmem yani ben bu cahil halimle bu aldığım ürünün çakma mı orjinal mi olduğunu anlamamın bir yolu var mı ?

bir püf noktası varsa söyler misiniz ürün geldiğinde bakalım ve gerekirse ürünü iade edelim.

Alıntıları Göster
    kulaklığın üzerinde seri numarası var , onu apple sitesinde sorgulatabiliyormuşsunuz
    öyle demişlerdi ama ben ya seri numarasını bulamamıştım ya da sorgulamada hata vermişti.
    daha önce orjinali kullanmadıysanız anlamanın yolu yok , ses kalitesi diyecem , onu da neyle karşılaştıracaksınız ?
    en mantıklısı , apple store mağazaya gidebiliyorsanız , ordaki görevliye göstermek

• Incehesap 1 yıl Apple Türkiye 1 yıl da ithalatçı garantili yazmış. Apple Türkiye demesi orjinal olduğunu düşündürüyor ancak aynı zamanda ithalatçı? Amazon'dan mı alsam acaba? HTC One M9 telefonumda performansı harikaydı. Deneme fırsatım oldu şimdi bu kulaklığın sahibi olmak istiyorum

• Bu fiyata hayatta vermezler cakma bu

• çakma çıkarsa amazon'dan orjinal ürün istiyorum diye hak iddia edebilir miyiz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bilmem farkında mısınız?

-satıcı amazon

-apple 3,5mm jak girişini 2 sene önce kaldırdı yani ürünler elde kaldı

-zaten bu fiyata incehesap.com da da var

• 1 trilyon $ lık şirket çakma kulaklık mı satacak köşedeki kontürcü mü bu. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim aldım bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

arkadaşlar bilmem farkında mısınız?

-satıcı amazon

-apple 3,5mm jak girişini 2 sene önce kaldırdı yani ürünler elde kaldı

-zaten bu fiyata incehesap.com da da var
    sen farkında mısın ;

- apple , jack girişi kaldırdı diye piyasadaki eski iphone modeller de mi bir anda kalktı ?

- incehesap'taki çakma olma ihtimali var, daha önce bim sattı , çakma çıktı , apple kendi sitesinde orjinali 250 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: cemocancem

1 trilyon $ lık şirket çakma kulaklık mı satacak köşedeki kontürcü mü bu. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim aldım bir tane.
    bim de amazon kadar olmasa da milyonluk firma, ama sattı

• Amazon sahte satmaz. Ama satarsa öttürürler. Bim nasıl satmış hayret nasıl savundu kendisini

• Önemli olan sahte olup olmadığını nasıl anlarız? Anlatsam iade ederiz problem yok. Amazon bu konuda zaten bir numara

• White Water kullanıcısına yanıt
    Bende ve kardeşimde orijinal Earpods var ve sitede seri numarasından sorguluyorum bir şey çıkmıyor. Millet nasıl sorguluyor anlamıyorum. Belki iPhone telefonun içinden çıktığı, ayrıca almadığımız için çıkmıyordur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 5 Aralık 2018; 17:33:7 >
  • Bende aldım açıkçası orjinal ise iyi fiyat teşekkür ediyorum konu sahihine. Ayrıca müşteri hizmetlerine mail attım bakalım dönüş ne olacak orijinallik konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Sahin -- 5 Aralık 2018; 17:39:59 >
  • Alsam mi bilemedim disari cok ses veriyor ama. Sesi iyidir heralde.

• aldım 1 adet 5 tane de satıcı bir arkadaşa aldırdım müthiş fiyat mantıklı olmasa o adam almazdı ;) haber verene teşekkürler.bu arada 5 den fazla vermiyor.
  • Orijinallik konusunda attığım maile dönüş geldi arkadaşlar. İnşallah gönderirler ürünü

Apple EarPods 3,5 mm Jak Girişli Kablolu Kulaklık 67.81 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Sahin -- 5 Aralık 2018; 17:52:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.