Şimdi Ara

Apple, Epic Games'in geliştirici hesabını kapattı! Bundan sonra ne olacak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Konuda Fanatik kelimesini tek kullanan benim.

De sizin okuduğunuzu anlamak gibi bir probleminiz var görünmekte.

Tam da bahsettiğim gibi, tipik bir fanatiğin duygusal modunda hareket edip kendinizce döktürmüşsünüz!

- Ben diyorum Google Apple farketmez, marka fanatikliği yaparken farkında olmadan (?) kendi cebinizden çıkan/çıkacak paralarla bu tekelci şirketleri daha da zengin ediyorsunuz.

- Siz diyorsunuz ortada kapı gibi sözleşme var vd.

Şimdi ergen olan ben miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epirus kullanıcısına yanıt
    Benim laf ettiğim şey Epic Games'in dangalaklığı. Apple'ı savunan cümle nerede onu göremedim ben????

Ya da tekeli savunan söylemim??? Evet konuya dair eleştiri yapılacaksa ortada kapı gibi sözleşme var. İşi üçkağıda çeviren Epic Games. Nokta!

Konu tekelleri zengin ediyorsunuz değil çünkü. Konudan saptıran sen, alakasız bir nokta üzerinden fanatik manatik diye abesle iştigal konuşan sen. Sanırsın Aselsan'ın telefonunu kullanıyor. O kadar tekel karşıtıysan önce gitte bulabilirsen tüm bileşenleri Türk yapımı cep telefonu al. Ya da tekellilten bahsedecekken önce elindekinin ne olduğuna bak..

Hangi fanatiklikten bahsediyorsan artık???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 1 Eylül 2020; 13:20:32 >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Ne güzel muhabbet.

Fanatik kelimesi size batmış olsa gerek ki mesajınızı bu kavram üzerine şekillendirmişsiniz.

Yazdığınız şeyleri aklı başında her ergen biliyor zaten.

Ergenmiş de, minikmiş de

Sataşma ile genele yazma arasındaki ayrımı pek idrak edemiyorsunuz gibi...

İlavelere ilave:

Size katılmıyorum. Konu dolaylı olarak tekelcilik uygulamaları ile ilgili.

Teknoloji ürünlerini ne amaçla ve neleri gözeterek aldığımı bilecek düzeydeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 1 Eylül 2020; 13:43:29 >
  • Epirus kullanıcısına yanıt
    Valla muhabbet sana güzel, sen tekelcilikte kalmaya devam et o zaman..

• Konuyu fazla uzatmaya gerek yok.Apple in bu zihniyetle gidecegi tek yer b.k çukuru.Yok apple şoyleymiş yok böyleymiş yok batmazmiş vs vs faso fiso bunlar globalde prestijini her gecen gun kaybeden tekfirma apple millet uzak gelecegi kestiremiyor.Gün gibi açık apple dan bir cacik olmayacagi.Dunya capinda musteri dedikleri biz kullanicilar artik neyin ne oldugunu hangi firmanin ne dumenler cevirip arkaplanda ne b.k lar yedigini zamanla anliyoruz.Kendileri tutumlarindan davranislarindan belli ediyor.Bırakın simdi apple cilik oynamayi.Dünya uzerinde kazık atmaya bayılan on numara bir sirkettir kendileri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzuyu da yazsaydınız hatırlardık.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.