Şimdi Ara

Apple Garanti Kapsamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Elimde iphone 6s var yakın zamanda düşürerek ekranını kırdım malesef.Bunun garanti kapsamına girmediğini biliyorum fiyatıda yaklaşık 450 lira civarında.Appleın böyle durumlarda istersek ekranı değiştirebileceği istersekte bin küsür civarında bir parayla telefonu tamamen değiştirdiğini öğrendim.Benim sormak istediğim.Yakın zamanda iphone yeni modeli çıkıcak acaba ben o zaman telefonu değiştirmek için gittiğimde fiyat farkını ödeyip üst model ile değiştirebilir miyim ? Bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: bayvonali

Merhaba.Elimde iphone 6s var yakın zamanda düşürerek ekranını kırdım malesef.Bunun garanti kapsamına girmediğini biliyorum fiyatıda yaklaşık 450 lira civarında.Appleın böyle durumlarda istersek ekranı değiştirebileceği istersekte bin küsür civarında bir parayla telefonu tamamen değiştirdiğini öğrendim.Benim sormak istediğim.Yakın zamanda iphone yeni modeli çıkıcak acaba ben o zaman telefonu değiştirmek için gittiğimde fiyat farkını ödeyip üst model ile değiştirebilir miyim ? Bilgisi olan var mı

Maalesef öyle bir şansınız yok..aynı modelde 16 gbdan 64 e bile geçiş imkanı vermiyorlar.
  • Bu kötü oldu.Peki şarj yerindede sıkıntı var temassızlık oluyo.Bunu garanti kapsamında yaptırabilirim sanırım değil mi
  • Telefonu garantiye bırakmak için randevu gerekiyo mu acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.