Şimdi Ara

Apple Garantisi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun yıllardır android kullanıyorum ama ithalatçı garantisinden, samsung vb yetkili servislerinden bıktım. Bu yüzden Iphone'a geçmeye karar verdim. Şu meşhur iphone garantisinden faydalanmam için nasıl cihaz almalıyım. KVK/Genpa garantileri Apple TR garantisi midir? Mesela aşağıdaki ilanda abi hepsini bir arada yazmış ama çoğunda kvk ve genpa yazıyor. İnternette araştırdım ama net birşey bulamadım.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-7-matsiyah-32gb-hemen-teslim-554852104/detay

• Hocam ilandaki cihazlar ithalat ile yada pasaport kaydı ile getirlmiş gibi duruyor. Apple avrupadan gelen cihazları 1 yıl garantide tutuyor. Kvk ve genpa da anlaşmaya bağlı olarak belirli bir süre hizmet verir. Sen meşhur apple garantisi istiyorsan başka yerden apple türkiye garantili bir cihaz al. Ben gittigidiyordan almıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple'ın tek avantajı teknik servisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa5532

Hocam ilandaki cihazlar ithalat ile yada pasaport kaydı ile getirlmiş gibi duruyor. Apple avrupadan gelen cihazları 1 yıl garantide tutuyor. Kvk ve genpa da anlaşmaya bağlı olarak belirli bir süre hizmet verir. Sen meşhur apple garantisi istiyorsan başka yerden apple türkiye garantili bir cihaz al. Ben gittigidiyordan almıştım.
    Eyvallah Hocam,

Ben o zaman kvk ve genpa yazana yanaşmayayım. Bilgi için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_yıldırann

Apple'ın tek avantajı teknik servisi
    Aynen, normalde apple'dan hazzetmem, telefonlarını da çok sevmem, tipi falan da çok kötü geliyor ama bu sefer teknik servis için alacağım.
  • e_taralom kullanıcısına yanıt
    İphone 6 cihazımı 6s ile değiştirdiler garanti konusunda türkiyedeki en iyi hizmet sağlayan firmalardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik servis apple türkiye ise üzmez adamı. Pil garantisi 3 yıl eğer şişme yaparsa telefonu değiştiriyorlar. Başka bir firmada rastlamadım ben buna. Samsung da Adam şarj aletinizi getirin bakalım orijinal mi diye sordular bana. Pil kullanıcı hatasına girer dedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.