Şimdi Ara

Apple, Haritalar uygulamasındaki hataları düzeltmeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steve Jobs'ın eksikliği su yüzüne çıkmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyt bea haritaya bak..

Mutlulugun resmini yapmis adamlar..:)

• bu kadar büyütecek ne var. zamanla düzelecek bi durum google ilk maps çıkardığında sanki süper ötesi bi hizmetmiş gibi konuşuyorsunuz. beğenmeyen yandex vs çeşitli programlar mevcut açın kullanın heryerde aynı muhabet.
  • biraz geç olmadı mı??

• Özgürlük heykeli düzelmiş. Vay be! Adamlar aşmış.

• Gerçekten kötü.
  • Google denizaltı fotografları çekmeye başladı bunlar hala kara yollarının fotograflarını çekiyor. Daha fazla küçük düşüremezdi kendini Apple.

• Düzeltemeler daha ancak Amerika'ya geliyor. Yani Türkiye ile daha az ilgileneceklerdir harita konusunda. Sokaklar vs bile eksik TR de.
    Bir alette ios 5.1.1 de kaldım, diğerinde ios 6 ya geçtim.
    Sonraki update i beklemek daha mantıklı gibi.

Bu arada Türkiye'de olmayan özellikler için şuraya bakabilirsiniz, hangi ülkede hangi hizmet var görün.
    http://www.apple.com/ios/feature-availability/

• harita kötüden öte. rezalet. yakındaki bankaları aramak itiyorum en yakın yalova gösteriyor :)

google maps de yopk zaten. şimdi yandex indirdim. around me ye gerek kalmadan etrafta ne var ne yok çıkarıyor. etrafındaki noterleri bile telefon numaraları ile bulabiliyorsun. anlık trafik ve sokaka görüntüleri de var.

geçen bursa da yandex in sokak görünümü çekimini yapan aracını gördüm. adamlar tr ye yatırım yapıyor. bence bu politikaları uygulama kullanılarak ödüllendirilmeli. en azından gmaps gelene kadar.
  • Ben 4s imı iOS6 ya geçirdim ve pişmanım antep e gittim Ankara'ya gittim Apple maps hep yanlış yere yönlendirdi. Google maps e hasret kaldım acilen app ini bekliyorum.

• Apple kendi haritalarına "pat diye geçerek" iyi mi etti kötü mü etti bilemem.
    Ancak veri kullanımındaki diğerlerinin kat be kat altında kalması Apple'a büyük bir artı kazandırıyor.Düzeltilen özgürlük heykeli anıtına da bakarsak düzeltilen kısmın ne kadar harika ve istenilen harita düzeyine yakın olduğunu görebilirsiniz.Çok değil yaklaşık 3 ay sonra Amerika ve diğer büyük şehirlerde,6 aya kadar da dünyanın büyük bir çoğunluğunda en iyi harita olacağını düşünüyorum.

Not:1 s3 fan'ı olarak şimdiden kıskandığımı söyleyebilirim :D

• sokak gorunumunu yok yanarim yanarim ona yanarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopard10 -- 8 Ekim 2012; 5:03:27 >
  • Ben harita duzeltme bildirimlerinde bulunanlari anlayamiyorum. Hakikaten fanboy olmak sanirim bu. Adamlar bes kurus indirim mi yapiyor size? Ustelik bu sistemin niye islemeyecehini de anlatayim. Tomtom mantigi bu. Yani kullanicilar yollasin onlarda duzeltsin. Ama soyle bir problem oluyor. Olayi sabote etmek isteyen birileri yanlis duzeltmeler vs yapabiliyor. Ustelik bu sayi arttiginda senin o ovundugun duzetmeler basa bela olur.
    Harita icin ulke bazinda anlasma yapmaki apple. Yani gelecek turkiye den basarsoftla anlasacak. Yoksa daha uzun yillar kotu harita goruruz.
    Ne demek istedigimi 3 yildir tomtom ile basarsoft haritasini karsilastiran herkes anlayacaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence boş işlerle uğraşıyorlar.
    ios5 te haritamda heryeri bulabiliyordum gittiğim yerlere iğne koyabiliyordum şimdi yine iğne var ama hiçbir yer bulamıyorum lanet olsun yapacakları işe.
    zamanla düzeltiyorlar deyip durmayın,apple gibi büyük bir firma tam anlamıyla yaptıktan sonra bunu piyasaya sürmesi gerekirdi.
    a5 cihazlar için sürüm düşürme çıktığı an kurtulucam şu kahrolası ios6'dan
  • Türkiye için tam bir fiyasko.
    Hiç bir yer bulunmuyor, dün gece Maps ile nöbetçi eczane bulmak için çok uğraştım en sonudna Yandex imdadıma yetişti.

Bundan 1-2 sene sonra da Google Maps'e yetişebileceklerini sanmıyorum. Bazı şeyleri kabul etmek lazım.
  • harita işi ciddi bir iştir öyle siri gibi basit ama boyası cilasıyla hava atılacak bir iş değildir, 2 tane şehrin 3d fotoğrafını koyup wwdcde şov yapmakla haritacılık olmaz, sırf google la sidik yarışıracam diye hizmet kalitesini bu kadar ayağa düşürmemeliydi. bunlar rekabet deyince kan davası anlıyor galiba, rekabet kaliteyi artırarak yapılır ve teknolojide rakibinin senin platformun için geliştirdiği herşeye de müsaade etmek durumundasın, kullanıcıların tercih yapmasına olanak tanımalısın...rakibin tüm hizmet ve uygulamalarına kör cahil gibi blok koyarak rekabet olmaz... google ın çok güzel servis ve uygulamaları var bunları neden bloklamaya çalışıyorsun.....bugün app storeda yüzlerce gaz çıkarma sesi uygulamasına müsaade ediyorsun da googleın birbirinden kaliteli uygulamalarını niye istemiyorsun kendin çok daha iyisini mi yaptın sanki... sen rekabet edeceksin diye kullanıcıların canına okuyorsun olayın özeti bu... maps konusunda bırakın tüm dünyayı, sadece abdde bile başarılı olması çok ama çok zor bu ciddi bir iş, 2 tane havalı 3d resimle yapılacak iş değil, yıllar sürecek ve apple mapsteki rezaletler bitmeyecek, daha TR haritasındaki düzenlemelerden felan hiç bahsetmiyorum bile

• Daha çoook işleri kameraya da bir el atmaları lazım
  • Eminim Amerika'da ki kullanıcılar bu yorumların tam tersini yazıyordur; tabi haklı olarak. Çok acele edildi ve gereksizdi. Ben Apple yöneticisi olsam Google ile el ele verirdim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk

Eminim Amerika'da ki kullanıcılar bu yorumların tam tersini yazıyordur; tabi haklı olarak. Çok acele edildi ve gereksizdi. Ben Apple yöneticisi olsam Google ile el ele verirdim...

Bende google yoneticisi olsaydim avcunu yala derdim

• İşletme nasıl ekleyebiliriz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.