Şimdi Ara

apple hlp! please

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ipod 80 gb almayı düşünüyorum ancak 5.5 generation ve 6 generation diye 2 modeli varmiş bunları biribirinden nasıl ayıracağım
    6 genreration farkları nelerdir ipod elime aldıgımda hanğı nesil oldugunu nasıl anlarım yardımcı olabilirmisiniz

• 6g en son cıkan modeldir. alacagınız o dur. 5.5 g artık uretilmiyor. satışı yasak zaten apple storelarda.
    zaten arada fiyat farkı yok. 5.5 g ek olarak 6g de ayrıca yeni firmware albumlere şık bir şekilde bakmak için cover flow var. alınabilir.ancak 5.5 g gore menu geçişler biraz yavas. ha bir de 80 gb çin konusuyorum 6 g 5.5 g ye gore bayagı bir ince....
    alırken apple centerlardan alın..

ha birde bu kadar bilgiye karsılık benim sizden istedigim su baslıgı degiştirmeniz tamam bende de imla falan hak getire ama en azından turkce...
  • supersın en sonunda yazdıklarına koptum gercekten ya yurt dısından hanı su sıteler waryawww.sahibidnen.com falan ordan almayı dusunuyorum ama ıste bırbırınden ayırmam lazım kı aldıgımda sorun gelmesin
  • nerden alırsan al 1 yıl garantilidir. ama turkiyeden teknosa apple yada ipod satan bilimum yerlerde satılanlar bilkom tarafından 2 yıl garantilidir.
  • you should improve your Turkish..
  • Alanlar bi fiyat yazsın yada topluca alalım biyerden ucuz olsun. 350ytl param var sıkı pazarlıkla bu fiyata 6gn 80gb almam mümkünmü?
  • dostum cıhaz en ucuz 370 e gordum bende bulsam alacam ayrıca 370 lik cihaz usa dan deegil hong kong tan getiriyolar en iyi usa dan 400 verıp almak bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G930 connection to android phone
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hong hong usa farkı nedir. ikiside garantisiz sonuçta
  • bi farkı wardır kı hong hong dakı cıhazlar cok daha ucuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.