Şimdi Ara

Apple hücresel veri indirme sınırını 200 MB'a yükseltti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KızgınHokkabaz

İsviçre.

Alıntıları Göster
    ülkeye özel bir durum var mı bilemiyorum tabii ama bazen nasıl oluyor bilmiyorum hücreselden ben 150 mb üzeri pek çok güncellemeyi yaptım. Bu olay neye göre değişiyor bilemiyorum anlayamadım bazen güncellemiyor bazen 150 üstü olsa dahi güncelleniyor uygulamalar. Ama işin özü bence kullanıcıya seçenek sunulmalı. bu seçenekte önce kapalı gelmeli ve kullanıcı kendi açmalı bunu. uygulama indirme ve güncellemelerinde hücresel kullanılsın mı kullanılmasın mı seceneği bu sayede kimse için sorun teşkil etmez bu olay.

• Appledaki en sacma özellik net

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple kullanmıyorum. Apple kullanıyor olsaydım heryerde wifi arayacakmışım.

• Bu ne saçmalıktır

• Hiç almadım hiç aldırtmadım

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Çok saçma bir durum. İnsanlara seçenek sunmayıp biz ne verirsek onu yiyeceksiniz diyorlar.
    Evet, Facebook uygulaması dışında şimdiye kadar hiç limite takılmadım. Apple yüksek boyutlu (500-700mb) uygulamalarını bile güncelliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızgınHokkabaz

Çok saçma bir durum. İnsanlara seçenek sunmayıp biz ne verirsek onu yiyeceksiniz diyorlar.
    Evet, Facebook uygulaması dışında şimdiye kadar hiç limite takılmadım. Apple yüksek boyutlu (500-700mb) uygulamalarını bile güncelliyor.
    Aynen bende facebookta takiliyorum hep :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad Wi-Fi ve Android’li telefon kullandığım için yeni öğrendim. Cidden çok saçma. Kullanıcıya bırakılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 2 Haziran 2019; 16:54:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınırsız mobil veri pakedi olanlar için saçma sapan bir önlem yöntemi... bana bırak kontrolü de istediğim gibi indireyim, 200 mb nedir

• İndireceğiniz uygulamayı indirmeye başlatın veriden durdurun tarihi gidin aylar sonrasına hatta fantezi olsun yıllar sonrasına alın indirmeye devam ediyor 2gb sa 2gb 3 se 3 teşekkürler

• Ne fanteziymiş bea.. yıl 2019 olmuş

• ukc34 kullanıcısına yanıt
    Asıl fantezi sahibi direk apple tabi koy düğmeyi isteyen indirsin ama yapmıyorlar nedense .... biz de sorunu kendimizce çözüyoruz işte

• Apple fanboy ları nerdesiniz?
    Bu saçmalık nasıl savunulur anlamadım.
    Nokia symbian da microsoft Windows da böyle yapmadı yeminlen :))

• quote:

Orijinalden alıntı: zihnimdeki yabancı

İndireceğiniz uygulamayı indirmeye başlatın veriden durdurun tarihi gidin aylar sonrasına hatta fantezi olsun yıllar sonrasına alın indirmeye devam ediyor 2gb sa 2gb 3 se 3 teşekkürler
    Bu cagda bu tarz abudik kubidik islerle ugrasmamaliyiz bence. Koy bi secenek kullanıcıya olsun bitsin

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Bencede ama ben isyan etmek yerine kendi çözümü öne sürdüm müzdarip olanlar kullansın diye ama yanlış yaptık heralde fanboy yaftası yemem yakın 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zihnimdeki yabancı -- 2 Haziran 2019; 18:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zihnimdeki yabancı

Bencede ama ben isyan etmek yerine kendi çözümü öne sürdüm müzdarip olanlar kullansın diye ama yanlış yaptık heralde fanboy yaftası yemem yakın 😂
    Yok sizlik bi durum yok bu olayi ben duymustum eskiden de, denedim fakat Yemedi mesela :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 2 Haziran 2019; 18:13:49 >
  • iOS ve apple haberlerine nedense hep fandroidciler doluşuyor...

Aşağıda birisi de iyi ki ios kullanmıyorum falan demiş. Siz kullanmayın zaten. Uygulama indirirken %99’da hata verip en baştan indirmenizi isteyen yada %99’da bağlantı kesilince yine en baştan indirmenizi isteyen google play’iniz yeter size.

Dağılabilirsiniz:

Apple hücresel veri indirme sınırını 200 MB'a yükseltti

• apple ve kullanicilara secim sunmak... Ancak birileri mahemeye verip de apple aleyhine sonuclanirsa (Ayni eski modellerin apple tarafindan kullaniciya caktirmadan bilincli olarak yavaslatilmasi olayinda oldugu gibi.) belki sunar. Yoksa apple her zaman isheep'leri adina karar verir. Cunku, apple'a gore kullanicilarin tercihlerinin bir onemi yoktur. Ama fark etmez nasilsa isheep'ler bunlari anlamaz ya da anlamak istemez. Ne de olsa apple'ciklari onlar icin herseyin en iyisini (!) dusunur ve yapar!

• Herkes bu ne saçmalık demiş ama ios sisteminin neresi doğru ki?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.