Şimdi Ara

Apple'ın 10 Eylül etkinliği resmileşti; 'Bu, herkesin gününü aydınlatmalı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lansmana davet etseler daha güzel olur geçen defaki gibi stüdyodan yayın yapılacak apple store eylül de açılması zor hala bazıları fanatiklik yapa dursun inceleme için cihaz göndermeyen bir firmadan fazla birşey beklemeyin ayrıca 5c ile çin ve brezilya pazarına daha fazla ağırlık verecekleri haberleri çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı yayın olucakmış bu süper oldu işte Sabırsızlıkla 5s'i bekliyorum
  • Sanki diğer firmalar Moleküler transportasyon ekledide,Apple sadece donanım yükseltti.

• İphone'dan tek beklentim daha fazla BATARYA ! Şuan iPhone yakıtı olmayan ferrariye benziyor.Yakıt olmadan nereye gidebileceksen artık...

• Hadi artık! Bir an önce tanıtın da şu sızıntı haberlerden bi kurtulalım.

• gel artık 10 Eylül.s

• sj gitti artık zerre beklenti yok :( zaten kalitesiz oluyor tanıtımlar. o heyecanlı anlatım espriler felan olmayınca tadı yok.
  • Apple bu üründe kaliteyi düşürmeyecektir fakat 5'in üstüne bir şey koymadıysa hayatta para verilmez. Yeni ürün çıktığında 5in fiyatı da düşer onu almak daha cazip hale gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Sanki diğer firmalar Moleküler transportasyon ekledide,Apple sadece donanım yükseltti.

hangi android cihazında safir kaplı bi tuş ve aynı tuşta parmak izi okuyucu var? Asıl androidciler anca donanımı arttırsın neymiş 2,5gb ddr3 rammiş o ramle windows 7 çalışıyo be sizin telefonları aldığınız firmalar israfın babasını yapıyo haberiniz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regaibyigit. -- 3 Eylül 2013; 20:59:11 >
  • merakla beklemediğin buraya girip yazmadan belli :D :D
    quote:

Orijinalden alıntı: Hypervenom

Merakla beklemiyoruz

• Merakla Bekliyorum
  • Kim ne derse desin Apple.
  • Şimdi iPhonedo canlı yayın yapar sırf o adam için izlerim.

• Apple cihazlarindan online izleyebilcek miyiz?
  • Benim asıl beklediğim yeni nesil iPodlar. Özellikle de classic.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

Benim asıl beklediğim yeni nesil iPodlar. Özellikle de classic.

Classic ile app alınmıyor katma değer üretilemiyor diye üretilmeyecek diye duymuştum ben.?
  • Umarim bizleri Sasirtirlar yoksa apple`in batmasinda korkuyorum, bu kez microsoft yaninda olmayacak!

NOT: 128 gb ipod touch bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmasx -- 3 Eylül 2013; 22:40:59 >
  • Varsın app. özellikler olmasın. İos destekli modelini, özellikle de ssd harddiskli modelini çıkarırlarsa tadından yenmez. Ben de tam ipod alma arifesindeydim.

• telefon falan hikaye. şu etkinlikler ve beklemesi çok heyecanlı.
  • Selam , nasilsin hocam? ilerleme varmi sitede?

Bu arada ebayda satilan 1.8inch boyutunda 60 veya 128 gb lik hafiza kartlari ipod classic`e takiliyor diye biliyorum. Youtube da videolar olmasi lazim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.