Şimdi Ara

'Apple'ın Beats'i satın alma süreci, gelecek hafta tamamlanacak' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: alp0007

iBeats yazısı ne şık durur be. 4 BİN tl helal olsun

Kafaya bak kafaya 4bin helal olsun demiş bir de bence i-salatalık seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüya gerçek oluyor yaşasın !! Apple Beats uyumluluğu zaten hat safada bir de şirketi alırlarsa tam olur..
  • apple yanlış ata oynuyor

• Giriş fiyatları uçucak yine
  • 2007 yılından beri dediğim şey sonunda gerçek oluyor.

• beats kulaklık bekleyenler rüyasında görür, iphone 6 gelince anlarsınız

• Samsung varken İphone 'mu? Gülerler adama.
  • HTC neden beats'i bıraktı dersiniz, apple peki niye alıyor ? beats çok farklı firma, ya yöneticilerde bi işe yaramıyor, yada aynı teknolojiyi geliştiremiyorlar.
    düşünsenize seneye iphone 6 yada iphone air çıkacak ve arkasında beats logolu , ben bu işi sevmedim arkadaşlar.

• Yeni iphone'nun fiyatı artmasa bari.
  • Beats'in ilah yapılması nedeni marka olması. Yoksa sattığı kulakların pek çoğu beş para etmez.

• iphone un türkiye fiyatı 4 bin tl olacak piyasaya girince görürsünüz.

• İphoneların üstünde beats logosunu göreceğimizi hiç sanmıyorum zira Apple böyle saçma bir işe imza atmaz para verip satın aldığı firmanın logosunu neden iphone a yapıştırsın ki ? İphone ve ipadlerin hoparlörlerine ve kulaklıklarına destek verilirse iyi olur diye düşünüyorum.
  • 3,2 milyar doların acısını kullanıcıdan çıkartırlar artık.

• 'Apple'ın Beats'i satın alma süreci, gelecek hafta tamamlanacak'

• Beats'in artık bu çile,çekemem bile bile :P

• iBeats yapsınlar ismini. Ayrıca kalitede bir şey farketmez bence, zaten Apple gayet kaliteli ses çıkışına sahip. Belki hoparlörde ya da verilen kulaklıklarda bir değişiklik olabilir.

• Fiyat performans açısından ürünleri çöp satış fiyatının çeyreğine çok daha üstün kulaklıklar bulunabiliyor
    HTC bu işten iyi kar elde etti adamlar okuduğum kaynaklar doğru ise Beats'in %50 hissesini 300 milyon dolara alıp geçen sene %25 hissesini 250 milyon dolara firmaya geri satmıştı ve hala %25 hisseye sahipti şimdi apple 3 milyar dolara alırsa HTC kaç kuruş elde eder

• 3,2 milyar doların çoğunu türkiyede kazık attığı müşterilerinden toplamıştır onun için rahat rahat alır..

Ve kulaklık yazılım entegre olursa iphone'a fiyatlar aşırı şişer bunda alınacak birşey yok iphone fiyatları zaten gereksiz fazla şimdi uçar.

• busterr kullanıcısına yanıt
    Bunu koymak için gelmiştim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.