Şimdi Ara

Apple'ın etkinlik için hazırladığı pankart daha uzun bir iPhone'u işaret ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zamanında ı-phone kullanıcılarını sürekli uyardım. Zira ı-phone kullanıcıları telefonlarının ufak ve ergonomik olmasını diğer cihazlardan üstün özellik sayıyorlardı. Hatta bir çoğu cihazını ''küçük olduğu için'' diğer firmaların cihazlarına ikame etttiğini söylüyor ve 4'' ekran boyutunu kınıyorlardı. Bugün şayet 4'' ya da daha büyük bir ekranla karşılaşırsak bu tüketicilerin yorumunu merak ediyor olacağım zira bu noktada onlar adına fanatiklik yaftası halihazırda bekliyor olacak.

• Saçma falan diyorsunuzda, adamlar mantıklı açıklamış. İstemeyen apple haberi okumasın zorunuza gidiyorsa
  • Amsam8 de tanitim var ama ayni saatte cok sevdigim dizi kuzey guney var

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Evet çok önemli bir ayrıntı. Bugün işe gitmeyip bu pankart üzerine yoğunlaşacağım.

koyun sürüsü gibisiniz yemin ediyorum. herkes sövmüş ya, hemen ben de söveyim, espri yapayım. donanım haber'desin birader dikkatini çekerim. her taraf bu haberlerle dolsa yeri yani ki saçma bir haber değil. kendi başına çözebileceğin bir şey de değil. bildiğin haber değeri taşıyan bir şey. yanlış sitedesin kısaca.

Getirdiği yeniliklerden ve ipod, ipad gibi ürünlerinden dolayı Apple'a saygım var. Ancak iphone 3 ile iphone 4 arasında büyük farklar vardı ve bu sebepten iphone 5'in de önemli ve yine hayran bırakacak değişikliklerle ve özelliklerle gelmesini bekliyordum. Yaptığım yorumun bir sebebi hayal kırıklığı, diğer sebebi ise 'burası donanımhaber' dediğin sitenin üyelerinin neredeyse hepsi gibi bu tarz haberlerin artık bana da kabak tadı vermesi.

Bu arada android kullanıcısı olup iphone'u da seven birisine 'koyun' dediğini bilmenin sana yararı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 14 Eylül 2012; 7:00:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.