Şimdi Ara

Apple'ın samimiyetsizliği iPhone 6 lansmanı ile tescillendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
17
Favori
48.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm apple kinini kusmuşsun adeta mesut abi

ha çığır açan bir etkinlik mi oldu hayır, aa bu olmadan yaşayamam dediğimiz bir şey mi oldu hayır ama hangi apple etkinliği böyle oldu ki ? belki 2007 de ilk iphone ile olmuştur veya mac, ipad neyse işte her şeyin ilki çığır açmıştır apple'da

apple yem atıyor beklentiyi yükseltiyor bizde keriz gibi yiyoruz sonu hüsran oluyor bu sadece bu sene değil ki senelerdir böyle
  • Ama ayos çok stabil bi kere hiç kasmıyo .s .s

• iphone 6 benim hoşuma gitti gerisini bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilko -- 11 Eylül 2014; 15:42:46 >
  • zira artık tek ele mahkum değildik

• Elma'dan kurt çıktı.

• @Biggest Star Söylediklerime cevap veremedin anlamsız buldun , al bu da editörden notlar.

Apple sizi değil sizi .. seviyor.

İnsanları uyandırdığınız için teşekkürler. @Speed-Step
  • Diğer firmalar mesela htc nin kamerası bu kadar eleştirilmedi :) kısaca değinildi. Keşke çok zengin olsanız bütün ürünleri para ile alsanız ve hunharca eleştirseniz ne iyi olur :)
    Apple diğer firmaları peşinden koştururken artık kendinin diğer firmaların peşinden koşmasının nedeni yazıda çok açık teşekkürler Mesut abi güzel yazı olmuş

• Mesut bey cesur yazılarıyla bizi şaşırtıyor. Fakat her kelimesinde haklı.

• helal mesut reyiz arkandayız
  • Mesut başkan haklı. Devamını bekliyorum üstad, eline sağlık.

• iphone 5 kullanıcısı olarak (hediye geldi) Mesut Bey'e bende katılıyorum. Bazı insanlar sırf üstünde elma var diye aldığını varsayarsak evet çok fazla satacak. Fakat bu kadar satması onun çok iyi olduğu anlamına gelmez.http://www.youtube.com/watch?v=v9JQsXPd41U bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. İngilizcesi olmayanlar için özet geçmek gerekirse; herkesin bildiği Casio FW-91 marka, özellikle askeriyelerin önünde, yeni gelen askerlerin 5 TL'ye aldığı saatin arkasına elma resmi yapıştırıyorlar ve bunu iTime Smart Watch diye insanlara gösterip fikirlerini alıyorlar. İnsanların söyledikleri ise Apple ise güzeldir, arkada Apple logosu olması güzel, çok beğendim çünkü Apple. Normal saatin özelliklerini saydıklarında bile çok etkilendim demeleri vb. Bu tür insanlar olduğu sürece Apple ne yaparsa yapsın satar. Tabi ki genelleme yapmıyorum ama bu kişilerin sayısıda azımsancak gibi değil, bunu forumda da benim gibi görebilenler eminim vardır. Hiçbir markanın fanı olmaya gerek yok. Almak isteyende alsın onada birşey demem sonuçta parasını ben vermiyorum ve alan kişi parasını nasıl harcamak istiyorsa öyle harcar, kimsenin birşey demeye hakkı yok.

• iphone oldu zortphone kendiyle çelişiyor artık

• Ya şu ios'u öven apple fanboylarını da anlamıyorum.Neymiş efendim android stabil değilmiş.Bi kere android tüm telefon üreticilerinin kullandığı bir işletim sistemi.ios'u sadece apple kullanıyor ve iphonea göre optimize ediyorlar.Hadi yiyosa ios'u diğer telefonlara yüklenebilir hale getirsinler kalıyo mu hiç stabilite ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

zira artık tek ele mahkum değildik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey;
    Forumda Apple ortakları var linç kampanyası başlar birazdan. Allahtan artı eksi olayı bitti yoksa bu konunun rekor kıracağına eminim.

Bence Apple Steve Jobs ile zirveyi gördü. O zamanlar Apple çıkartır Samsung ve diğerleri onu taklit ederek takip ederdi. Artık işler tam tersine döndü.
    Yıllardır birçok telefonda olan NFC sanki yeni bulunmuş gibi daha yeni eklendi. Pil ömrü namına zerre ilerleme yok. Git eşdeğer boyutlardaki Z Compact serisine bak. LG G2'ye bak. Nerde Iphone pili nerde diğerleri.

Ekran konusu zaten başlı başına rezalet. Retinacı arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Düne kadar zaten daha iyisi var dediğinde linç kampanyası başlatıyorlardı. Diğer üreticilerin ürettiği 1920*1080 ekranlardan ne farkı varda hala utanmadan retina kelimesi kullanılabiliyor.

Mevcut kamera zaten kötüydü onda da ilerleme yok. Karşınızda güneş ışığı varken çekim yapıyorsunuz. Çektiğiniz şeyler hayalet oluyor.
    Gece çekimleri Nokia'nın 2MP telefonlarından farklı değil.

Apple artık tükürdüğünü o kadar çok yalamaya başladı ki yapacak yorum kalmıyor.
    Tek elle kullanılmayan telefon telefon değildi. Gitti ekran boyutlarını her seferinde arttırdı.
    Tabletin küçüğü makbul değildi. Ipad Mini çıkarttı.
    Sırada ne var merak ediyorum.

Kablo olayı da ayrı bir rezillik. Forumda kablo sorunundan konu açan açana ama hala babasının firması gibi Apple'a toz kondurmayan zihniyet var. Adamın evi kablo çöplüğü olmuş hala ağzından bir tane kötü kelime çıkmıyor. Kardeşim kablolar bildiğin çöplük. Emin ol Çinde 2 dolara 10 kat daha kalitelisini üretirler..

Saat konusunda tasarımda gerçekten Steve Jobs zamanındaki nasıl telefon konusunda gerçekten şaşırtıcı şeyler çıkarsa aynı şekilde gerçekten çok farklı birşey bekliyordum ama nerde... Pil konusuna dedikodular gibi herhalde doğru olsa gerek ki ürün 4 ay sonra satışa çıkacak.

Sonuç olarak dağ fare doğurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 11 Eylül 2014; 15:50:22 >

• Eleştirmeniz için daha iyisini üretmeniz gerek..güney koreli olsaydınız eleştirme hakkına sahip olurdunuz..sammsung vs gibi markalar ürettiğiniz için eleştirme hakkınızda olurdu..tabii günün sonunda eleştirmek özgürlüktür..kimsenin engel olmaya hakkı yoktur..ama boşuna yani...önce bişeyler üretin...sonra konuşuruz.

• Bazı ip6+ videolarında büyük ekranda tek elle kullanıma çözüm bulunmuş olduğu açıkça görünüyor. Eğer bir firma tek elle kullanımdan taviz vermeyiz diyerek büyük ekranlı bir cihaz yapıyorsa ortada bir çelişki vardır ama büyük ekranda tek elle kullanıma çözüm bulunduysa burada sorun olan nedir anlamadım? Bakın videolarda touch id üzerine çift dokununca ekran komple aşağı iniyor , yani baş parmağınız ile ekranda tıklamanız gereken ve de ulaşamayacağınız hiç bir bölge kalmamış oluyor. Evet son derece basit bir çözüm ama işe yararmı yarar, bence de son derece mantıklı ve çözüm odaklı bir geliştirme. Android cihazlar yıllardır 5 inç üzeri ekranlarla ortalıkta cirit atarken kaç tanesinin aklına böyle bir çözüm geldi? Belki 3. parti uygulamalar yapılmıştır bunun için ama uygulama ve market konusuna hiç girmeyelim, çünkü çıkamayız. Gerçi android cephesinden bu ''büyük ekran/baş parmak ile kullanım'' konusunda pratik bir çözüm getirmek kolay olmasa gerek çünkü Apple'ın bu konuyu çözmek için kullandığı Touch ID'de bir Apple yeniliği. Bakın home butona basmaktan bahsetmiyorum , touch id'ye çift dokununca ekran komple aşağı iniyor. Sanırım touch id , parmak izi okumasının yanı sıra aynı zamanda bazı başka görevler içinde yapılandırılmış yada tamamen yazılım desteği bilemiyorum.

Kamera konusunda ise video çekerken zoom yapmakmı yoksa 240 kare/saniye mi diye tercihte bulunmak kullanıma bağlı bir tercih meselesi. Bence optik zoom yapmadığınız sürece kayıp her zaman vardır, bu yüzden dijital zoomun kötü bişey oldugunu herkes bilir zaten bu yüzden kendimden örnek veriyim , ben ne fotoda ne de video da zoom kullanmam. Çünkü elimizdeki neticede bir telefon , kaliteli fotonun belli bir sınırı var. Tabiki lensler vs. donanım büyümediği ve değişmediği sürece. Dolayısıyla yine bir ilk olan 240 kare/saniye ile çok daha yenilikçi, sıradışı ve eğlenceli görüntüler alınabileceğini düşünüyorum. Sonuçta olayın birde eğlence boyutu var ve konumuz fotograf ve video konusu ise zaten ''telefon'' ile fotograf ve video çekmek eğlenceden ve hobiden öteye gidebilirmi sizce? Belki yakın gelecekte evet ama şuan bu donanımlarla mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kamera konusunda ben 4k yı hep gereksiz buldum ama sonr aşu aklıma geldi. benim iki küçük çocuğum var ve bu haylazların fotoğraflarını çekmek zor ama ortamdaki ışık iyiyse video moduna alıp kısa bir video çekip içerisinden güzel bir kareyi alıyorum ve 2 mp bde olsa iki veledinde kameraya baktığı bir fotoğrafım oluyor. 4k video bana aynı koşulda yaklaşık 7-8 mp lik bir fotoğraf sağlayacak. benim 4k video çeken telefonlardan tek beklediğim bu yoksa normalde telefonumda aynasız makinemde bile 1080 p seçeneği olduğu halde 720p video çekiyorum bana fazlas ile yetiyor, üstelik depolama sorunu çekmiyorum. eşim 4s kulanıyor telefonu bozulunca muhtemelen ona yine bir iphone alacağım bu sebeple 4k olsun isterdim. gerçi şimdiki gibi telefonda çözünürlük seçeneği olmayacaksa 4k video hiç gelmesin, 16 gb ı kısa sürede doldurup mail bile alamayan bir cihaz ile dolaşmak istemem.

• Mesut beye katılıyorum.kral çıplak iphone sıradan vasat bir telefon, ama iphone cular kandırıldıklarını kabul etmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.