Şimdi Ara

Apple'ın WWDC 14 Etkinliği Canlı Yayını Bu Akşam 19:30'da (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
5
Favori
22.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu programı kaçırmışım sonra tekrarını izlicem teşekkür ederim herkeze.

• Hala Türkçe destekten eser yok. Artık Türkçe destek gelmeli, yıl 2014 oldu ve 2 bin tl veriyoruz iPhone'a ama bırak siri'yi türkçe sesli arama bile kullanamıyoruz. Türk kullanıcılara karşı bu tavır neden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

ya bırak ucuz laf oyunlarını ne demek istediğimi anladın işte.

bkz. capacitive touchscreen

https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=%C4%B1s%C4%B1+hassasiyetli+dokunmatik+ad%C4%B1&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#channel=suggest&q=capacitive+touchscreen&safe=off

dokunmatik telefon kaç yıl önce çıkmış arkadaşım ben sana ısı hassasiyetli ekranı sormuyorum

• Shady pek sessiz kaldı.
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    yıllardır severek kullandığım özellikleri tabletinde de kullanaydın ipad neden aldın o zaman kardeşim. ne enteresan şekillersiniz ya siz. Kötülediğin şeyi neden kullanıyosun,
  • ios8 de hızlı bildirimler ve cevaplama dışında cazip gelen bişey yok.

i4 sanırım ios8 almaz.

4s alırsada ek yük gelecek makinaya..
    Olabilir :) Bilmemek ayıp değil
  • o fotografin kalitesini o telefon cekip :) aynen düzeltile bilrmi merak ediyorum. raw format gibi bildigin :).

• quote:

yıllardır severek kullandığım özellikleri tabletinde de kullanaydın ipad neden aldın o zaman kardeşim. ne enteresan şekillersiniz ya siz. Kötülediğin şeyi neden kullanıyosun,

ipad başka ona laf yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonlara doğru düzgün birşey gelmezse fiyasko olur
  • O değilde Gün beyin bu kadar ağır bir fanboy olduğunu bilmiyordum, adam herşeye çok iyi dedi programın başından beri, biz zaten onun çok iyi dediği şeyleri kaç yıldır kullanıyoruz Androidde
  • quote:

ben sana ipadi veya macbook'u kötülemiyorum. iphone'u ve ios 8 i kötülüyorum

Ayrıca büyük ekran ve oyun zevkleri için

erkek, sana iphone mu anlatıcaz işi gücü bırakıp, iphone çıktığında capacitive ekranla mundar etti bütün markaları, dokunmatikten kastım capacitive ekran. şaka mısın sen?
  • ipsw ne zaman düşer beyler
  • İçerden bilgi "iwatch comfirmed"

Hadi gözünüz aydın...
  • bravo adamlara :)
  • Peki bu donanımı sonuna kadar kullanacak oyunlar varmı yada çıkacak mı ?

• Lg G3 lanse edilirken Koreli abi Lg g3 ü havaya kaldırıp 'Bayanlar Baylar işte LG G3' diye bağırdı kimse oralı olmadı, bir tek alkış bile olmadı, beyaz saçlı Mahsun Kırmızıgül her slayt geçtiğinde bir alkış tufanı oluyor.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    adam kendisine acı çektirmekten keyif alıyor yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Shady pek sessiz kaldı.

tanıtım bitsin coşar her özellik için ayrı bir konu
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.