Şimdi Ara

Apple'ın yeni ürünleri için 22 Ekim'i bekleyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir ürün alacaksanız 22 Ekim'i bekleyin. 21'inde veya daha öncesinde çadır kurar sıraya girersiniz, böylece başınız göğe erer!

• quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

quote:

Orijinalden alıntı: tarzan76

boyle reklam kokan haberlerle ugrasmayinhttp://www.gsmarena.com/apple_iphone_5s_vs_lg_g2_vs_nokia_lumia_1020-review-997.php buraya bakin lg g2 nasil iphone 5s yi hallediyor gorun

Hallediyo derken

"winner is iphone 5s" cümlesinden anladiğin g2 nin 5s i hallettiği midir?? enteresan adamsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 29 Ekim'de ben açıkçası İstanbul Apple Store u beklemiyorum. Şurda kalmış 2 hafta kırk kere kokusu çıkardı hazır olsa. Gel gelelim diğer konuya yani Apple etkinliğine. Bence acayip yoğun geçecek, içerik bakımından. mac ler var ipad ler mavericks var ki onu deli gibi bekliyorum :) uzun lafın kısası inşallah 22 Ekim de bi etkinlik olurda rahatlarız :) unutmadan bir de OS X Mavericks GM de 3-4 gün önce geliştiricilere sunuldu yani etkinlik çoook yakın :)
  • Haswell rMBP

• Sızıntı haberler lansmana gerek bırakmıyor zaten.

• 1 sene önce açılıyor diye haber vardı artık resmi tattillerde açılıyor haberleri var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.nesil ipad Mini'yi çok fazla merak ediyorum umarım beklediğimize değen bir ürün tanıtılır...

• Yeni iPad Mini 2'nin 64Bit işlemci ile gelme olasılığı nedir acaba?ipad 5 icin kesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

22 ekim yada 29 ekimde de zorludaki store acilacakmis sanirim

29 ekim avm'nin açılışı diye biliyorum ben. bütün mağazalar o tarihe yetişemeyebilir.

Hocam martta acilacak diyen de var apple store. Su an emin degilim yani yalan yanlis herkes bir sey soyluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: acesinty

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarzan76boyle reklam kokan haberlerle ugrasmayinhttp://www.gsmarena.com/apple_iphone_5s_vs_lg_g2_vs_nokia_lumia_1020-review-997.php buraya bakin lg g2 nasil iphone 5s yi hallediyor gorun
    Hallediyo derken
    winner is iphone 5s cümlesinden anladiğin g2 nin 5s i hallettiği midir?? enteresan adamsin

cok komik adamsin o testte 14 kere winner kelimesi geciyor ya okuma yazman yok yada isine geleni goruyorsun birisi html testini oburude benchmarks lari gormus sadece. test 14 farkli kategoride yapiliyor bunlarin 6 sinda lg g2 4 unde iphone 5s 4 undede nokia kazaniyor. lg nin kazandigi puanlar benim icin onemli degil diyebilirsin ama bu genel degerlendirme genel ozellliklerini karsilastiriyorlar .yani benim anladigim lg 6-4-4 galip geldi

• Apple Store nasıl açılacak inşaat hala duruyo araya bir de bayram girecek bence daha var zamanı belki iphone 5s ile birlikte açılır
  • geldigi gibi fiyatlar guzellesir ins
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

Onu bunu bırakında ipad mini de ios 7 hala kasıyor apple buna çözüm bulsun önce

Ben de yüklemeden önce konuyu araştırmıştım ve yurtdışı teknoloji site ve forumlarında karışık yorumlar gördüm. Kimisi hiç sıkıntı yok derken kimisi de ipad mininin kastığını söylüyor. Şimdilik beklemedeyim.

• Bim iphone 5s satmaya başlıyacakmış beyler, yorumları alalım.

• quote:

quote:

boyle reklam kokan haberlerle ugrasmayinhttp://www.gsmarena.com/apple_iphone_5s_vs_lg_g2_vs_nokia_lumia_1020-review-997.php buraya bakin lg g2 nasil iphone 5s yi hallediyor gorun

Hallediyo derken

Testler gercek kullanici deneyimini hicbir zaman etkilemez, kaldiki burda iphone 5s dagatmis :)

• quote:

Orijinalden alıntı: acesinty

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarzan76boyle reklam kokan haberlerle ugrasmayinhttp://www.gsmarena.com/apple_iphone_5s_vs_lg_g2_vs_nokia_lumia_1020-review-997.php buraya bakin lg g2 nasil iphone 5s yi hallediyor gorun
    Hallediyo derken
    winner is iphone 5s cümlesinden anladiğin g2 nin 5s i hallettiği midir?? enteresan adamsin
    komik cocuk ve oy veren komedyenler winner kelimesi lg icin 6 kere iphone icin 4 kere yaziyor biraz matetikbilen insan 6 nin 4 den daha cok oldugunu bilir hhahahahahaha

chillller hahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: ErTuFx

quote:

quote:

Hallediyo derken

Testler gercek kullanici deneyimini hicbir zaman etkilemez, kaldiki burda iphone 5s dagatmis :)

Seneye çocuklarıda doğcak

• quote:

Orijinalden alıntı: ErTuFx

quote:

quote:

Hallediyo derken

okuma yazma bilmezsiniz ne diye buraya yorum yazmaya ugrasiyorsunuz?

• iphone kullananlarin ortak ozelligi teknoliji cahili olmalaridir {atasozu}

• yeni nesil çöpleri sabırsızlıkla bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.