Şimdi Ara

Apple, iOS 18 ve iPadOS 18 beta 4 sürümünü yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, iOS 18 ve iPadOS 18 beta 4 sürümünü yayınladı

Apple, iOS 18 ve iPadOS 18 beta 4 sürümlerini geliştiricilere sundu. Yayınlanan yeni beta sürümü iOS 18 Beta 3’ün yayınlanmasından sadece bir hafta sonra sunuldu. iOS 18 Beta 4, geliştiriciler için bazı önemli değişiklikler içeriyor.

Apple, iOS 18 ve iPadOS 18'in dördüncü beta sürümünü geliştiriciler için yayınladı

Önceki beta sürümlerinde olduğu gibi, yeni ana ekran özelliği, uygulama simgelerinin karanlık modda görünmesini sağlıyor. Ayrıca, yeni dinamik duvar kağıdı sistemi gibi yenilikler de mevcut. Ancak bu sürümde ne gibi yeni özellikler olduğu konusunda daha detaylı bir bilgi paylaşılmadı.

Ayrıca Bkz.iOS 18'den önce son güncelleme: iOS 17.6 çok yakında yayınlanıyor

Detaylar güncelleme incelendikçe ortaya çıkacak. Apple’ın bu yeni yazılım sürümünün sonbaharda tamamlanması ve genel kullanıma sunulması bekleniyor. Beta sürümü birincil cihazlarda kullanılırken performans ve kararlılık sorunları yaşanabilir.

iOS 18 şu an sadece geliştirici beta test kullanıcılarına sunuldu. Gelecek hafta halka açık beta test kullanıcıları için yeni bir sürüm yayınlanması da beklentiler arasında. Geçen hafta yayınlanan iOS 18 Beta 3, iPhone kullanıcıları için birkaç önemli yenilik getirmişti. Bu sürümde de aynı özellikler geliştirildi ve bazı hatalar giderildi.

Kaynak:https://9to5mac.com/2024/07/23/ios-18-beta-4-now-rolling-out-to-developers/

• kuruyoruz bakalım. se2 cihaz. %80'den sonra şarj etmek istemiyordu tek sorunum umarım çözmüşlerdir? magsafe kullanıyorum şarj giriş yeri gıcıklık yapmaya başlayınca. cihaz ısındı sonra devam edeceğiz yok başım kıçım diyordu iyileştirilmiş şarj mı onu kapattım takınca full doldur diye ama yine %80'e gelince bir bahane buluyordu.

olmadı yine şarj etme beklemede normal sıcaklığa gelince devam edecek diyor %80'de. sıcak da değil yani. pil sağlığını açsak bu sefer de şu saatte dolacak diyecek. tam memur işi bu ayfon gece yatarken takacaksın şarja öğrenecek kaçta kalkıyorsun sabah dolu alacaksın da diyelim işe gitmedik gün içi doldurmaya çalışıyoruz yani böyle değildi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 24 Temmuz 2024; 13:28:43 >
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Cihazin bataryasi orjinal mi hocam.? Garantiside yoktur şimdi,sorun batarya gibi görunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

şubat 2021'de aldım ve orijinal batarya. %81 batarya ömrü gösteriyordu geçenlerde ama son baktığımda %82 oldu. bu ios18 bir şeyler yapıyor batarya ilgili ama hayırlı bakalım batarya masrafı yaptırmasa bari bana. 2 bin liraymış orijinali oldu tabi bir 6 ay şimdi nedir bilmiyorum. daha yüksek kapasiteli çakması 500 liraydı ama gerek yok diye almamıştım. uyarı veriyormuş orijinal değil diye başka bir problem olmuyor diyorlar artık bilemiyorum şu an girişmem böyle bir işe çünkü yazılımsal bir hata gibi duruyor.

Apple, iOS 18 ve iPadOS 18 beta 4 sürümünü yayınladı
    Apple, iOS 18 ve iPadOS 18 beta 4 sürümünü yayınladıamazon
    Deji iPhone SE 2020 Batarya 2210 mAh Mucize Batarya Deji
    https://www.amazon.com.tr/Deji-iPhone-2020-Batarya-Mucize/dp/B0BZSN9TPW

orijinaline de şuradan baktım 2739 liraymış değmez bence.

https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/battery-replacement

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Kullanicak isen değer,saticak isen değmez ama ben olsam cöp etmem cihazi güvenmem de nede olsa çin mali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanırım satmam küçük diye özellikle aldım bunu. o çakma olanı da almam %82 kötü değer değil o kadar seneden sonra. ben takılmam o kadar millet gibi pili düşmüş satayım diye. daha gider orijinal batarya. dün akşam pil sağlığı ayarını açıp şarja taktım sabah %96 olmuş %80'i geçirdik en azından ama %97 olmadı saatler geçmesine rağmen. adaptörünü değiştirdim ama ya magsafe diye ya da ios18 beta diye yapıyor? tam sürümü çıkınca anlarız ama %96 bile dolsa bana günü çıkarır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.