|
Apple, iOS 18 ve iPadOS 18 beta 4 sürümünü yayınladı
-
-
kuruyoruz bakalım. se2 cihaz. %80'den sonra şarj etmek istemiyordu tek sorunum umarım çözmüşlerdir? magsafe kullanıyorum şarj giriş yeri gıcıklık yapmaya başlayınca. cihaz ısındı sonra devam edeceğiz yok başım kıçım diyordu iyileştirilmiş şarj mı onu kapattım takınca full doldur diye ama yine %80'e gelince bir bahane buluyordu.
olmadı yine şarj etme beklemede normal sıcaklığa gelince devam edecek diyor %80'de. sıcak da değil yani. pil sağlığını açsak bu sefer de şu saatte dolacak diyecek. tam memur işi bu ayfon gece yatarken takacaksın şarja öğrenecek kaçta kalkıyorsun sabah dolu alacaksın da diyelim işe gitmedik gün içi doldurmaya çalışıyoruz yani böyle değildi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 24 Temmuz 2024; 13:28:43 > -
Cihazin bataryasi orjinal mi hocam.? Garantiside yoktur şimdi,sorun batarya gibi görunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şubat 2021'de aldım ve orijinal batarya. %81 batarya ömrü gösteriyordu geçenlerde ama son baktığımda %82 oldu. bu ios18 bir şeyler yapıyor batarya ilgili ama hayırlı bakalım batarya masrafı yaptırmasa bari bana. 2 bin liraymış orijinali oldu tabi bir 6 ay şimdi nedir bilmiyorum. daha yüksek kapasiteli çakması 500 liraydı ama gerek yok diye almamıştım. uyarı veriyormuş orijinal değil diye başka bir problem olmuyor diyorlar artık bilemiyorum şu an girişmem böyle bir işe çünkü yazılımsal bir hata gibi duruyor.
amazonDeji iPhone SE 2020 Batarya 2210 mAh Mucize Batarya Dejihttps://www.amazon.com.tr/Deji-iPhone-2020-Batarya-Mucize/dp/B0BZSN9TPWorijinaline de şuradan baktım 2739 liraymış değmez bence.
https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/battery-replacement
-
Kullanicak isen değer,saticak isen değmez ama ben olsam cöp etmem cihazi güvenmem de nede olsa çin mali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanırım satmam küçük diye özellikle aldım bunu. o çakma olanı da almam %82 kötü değer değil o kadar seneden sonra. ben takılmam o kadar millet gibi pili düşmüş satayım diye. daha gider orijinal batarya. dün akşam pil sağlığı ayarını açıp şarja taktım sabah %96 olmuş %80'i geçirdik en azından ama %97 olmadı saatler geçmesine rağmen. adaptörünü değiştirdim ama ya magsafe diye ya da ios18 beta diye yapıyor? tam sürümü çıkınca anlarız ama %96 bile dolsa bana günü çıkarır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X