Şimdi Ara

Apple, iOS 6.1.3'ü yayınladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Beyler bu jailbreak olayı tamamen engellenirse iphoneumu satarım.Bir navigasyon programına 100 lira verecek halimiz yok.O paraya komple cihaz satılıyor.Bize yavaş yavaş htc one yolu gözüküyor gibi

Madem kullanıyorsun,birde korsanı savunma.Beyefendi 100 lira veremezmiş Navigasyona;Kullanmayacaksın kardeşim o zaman.O uygulamayı yazmak için kaç kişi çalışıyor biliyor musun sen?Aldığın uygulamanın içerisinde Türkiye'nin ve diğer ülkelerin karış karış haritası var.O uygulamayıda yapan yemek yiyecek.Tek zeki siz değilsiniz.Tamam hadi yapıyorsun savunma bari.Yaptığının normal hırsızlıktan bir farkı yok.O kadar benimsemişsiniz ki korsan kullanmayı hakkınız olarak görüyorsunuz.Yazıklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Apple iOS 6 ile çuvalladı umarım İOS 7 durumu düzeltir

ios 7 hiç çıkmayacak apple yeni çıkaracağı model android ile gelecek
    i5'den sonraki cihazı android olacak
    i5 ve önceki cihazlar android'e güncellenmeyecek ancak ios desteği devam edecek
    apple bile anladı ios'dan bişey olmaz siz ala ısrar edin durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: seconder77

quote:

Orijinalden alıntı: joven

Apple iOS 6 ile çuvalladı umarım İOS 7 durumu düzeltir

ios 7 hiç çıkmayacak apple yeni çıkaracağı model android ile gelecek
    i5'den sonraki cihazı android olacak
    i5 ve önceki cihazlar android'e güncellenmeyecek ancak ios desteği devam edecek
    apple bile anladı ios'dan bişey olmaz siz ala ısrar edin durun

Hahahaha akşam akşam güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün
    Yakında samsung bile androidi 2.plana atacakken şimdi bu da laf mı

• bu pil olayını nasıl bu kadar abartabılıyosunuz arkadaslar, sen bıldırımlerı kapatırsan akıllı telefonun ne anlamı kaldı yanı , ısıgını kısarsan yok wıfıyı kapatırsan ... benım herseyım acık hıc bırseyden kısmadıgım halde rahat bır gun gıdıyor. yarın gun gıtmesı demek bataryada problem var demek bana gore...

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Beyler bu jailbreak olayı tamamen engellenirse iphoneumu satarım.Bir navigasyon programına 100 lira verecek halimiz yok.O paraya komple cihaz satılıyor.Bize yavaş yavaş htc one yolu gözüküyor gibi

Madem kullanıyorsun,birde korsanı savunma.Beyefendi 100 lira veremezmiş Navigasyona;Kullanmayacaksın kardeşim o zaman.O uygulamayı yazmak için kaç kişi çalışıyor biliyor musun sen?Aldığın uygulamanın içerisinde Türkiye'nin ve diğer ülkelerin karış karış haritası var.O uygulamayıda yapan yemek yiyecek.Tek zeki siz değilsiniz.Tamam hadi yapıyorsun savunma bari.Yaptığının normal hırsızlıktan bir farkı yok.O kadar benimsemişsiniz ki korsan kullanmayı hakkınız olarak görüyorsunuz.Yazıklar olsun.

Bak ön yargılı kardeşim benim kullandığım oyunlar vs hepsini satın aldım buna windows'um da dahil . Jailbreak ayrıca şu işe yarıyor programı deniyorum güzelse lisanslı alıyorum ama senin gibi ön yargılı insanlar anlamadan yorum yapıyor.Son olarak kocaman 4.3 inç ekranlı işlemcili ramli cihazlar 100 TL yani bir programın 100 TL olması çok saçma resmen kazığı yağlamadan sokuyorlar.. Neyse siz çok zengin olabilrsiniz gözü kapalı alıp kötüyse silerim diyebilirsin ama ben denemeden alamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bak ön yargılı kardeşim benim kullandığım oyunlar vs hepsini satın aldım buna windows'um da dahil . Jailbreak ayrıca şu işe yarıyor programı deniyorum güzelse lisanslı alıyorum ama senin gibi ön yargılı insanlar anlamadan yorum yapıyor.Son olarak kocaman 4.3 inç ekranlı işlemcili ramli cihazlar 100 TL yani bir programın 100 TL olması çok saçma resmen kazığı yağlamadan sokuyorlar.. Neyse siz çok zengin olabilrsiniz gözü kapalı alıp kötüyse silerim diyebilirsin ama ben denemeden alamıyorum

Çevir kazı yanmasın tabi

• Sana satın aldığım programları gösteririm utanırsın.. Android kullanırken bile sayısız program aldım kaçak yüklemesi çok basitken.. Tekrar söylüyorum 100 TL'yi hiçbir programa vermem ama navigasyon çok gerekli olduğu için kurdum.ios map,de turn by turn navigasyon adam gibi çalışsa bunuda yüklemezdim.Neyse git sen 100 TL ye satın al veya körü körüne denemeden satın al banada karışma

• harbiden beyler 2-3 TL veremiyorsaniz telefonu satin , yada o telefonu nasil satin aldiniz?? bende arada satin alirim en fazla 3-5 TL abartmaya gerek yok bi uygulama icin veya indirme girmesini beklermi pahaliysa..
  • quote:

quote:

quote:

Androidde adam gibi navigasyon programı var mı sen bana sor : )) Sgs2 kullanıyordum ve piyasada androide yapılmış tüm navigasyon programlarını denedim, Hepsi sanki javalı telefon için yapılmış gibiydi.Yolunu bakkal amcaya sorarsan daha rahat bulursun

İphone nun ölüsü yeter sen merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 22 Mart 2013; 19:54:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben telefonuma 6.1.3 yukleedım i phone 4s yukledıktn 12 saatt sora falan telefonun tus kılıdı yaparken kılıtleme acılmada cıkan ses cıkmıyor bıde ses ayarlarına gırdıgımde telefon sesını caldıgımda calıyor ama mesaj sesını caldıgımda sadece tıtrıyor bu neden acaba bılgılendirırsenız sevınırım tşkler.....

• quote:

Orijinalden alıntı: merttszgn

Iphone 4S kullanıyorum , apple batırdı sıvadı halada her güncellemeyle daha da sıvamaya devam ediyor , batarya ömrü rezalet bir gün götürmüyor 3G kapalı olmasına rağmen , şarjı bitecek diye özgürce birşey yapamıyorum , pil bitince değiştiremiyorum keşke S3 alsaydım .

6.1.2 dediler şarj süper dediler kurdum tamam normal falan ama çok iyi değildi sonra jb yaptım ama maalesef...

Oyun oynamadığım halde şarjım bitiyor, hiçbir şey yapamıyorum nette dolaşmaktan başka. JB de silemem cidden lazım oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.