< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple ipad 9. Nesil [ANA KONU] 2021 Model 10.2inç (2. sayfa)
-
-
iPad 9.7 2018 kullanıyorum çıktığından beri. Okulda elim ayağım oluyor resmen. Pandemide vaka çıkınca üniversiteleri kapatmışlardı millet 1 valiz kitap defter kalem taşıyordu ben iPad'i attım çantaya geldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala ne zaman satışa çıkacağı belli değil mi yav?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende telefon ile aradım sordum sitemizi takip edin satışa ilk orada açılacak dendi.Gümrük işlemleri başladığı an satışa açılıyormuş.İpad pro ya gidiyor elim ama o kadar tabletle işim yok bana yeter bu model.
-
Hocam elimde %84 pil sağlığı olan (3utools a göre) ipad 2 var ve hala kullanıyorum. Tabi çoğu uygulamanın eski sürümü yüklü ama hala çalışıyor. Yani ipad 9 beni bi 10 sene idare eder gibi me geliyo :)
Apple dan nefret ediyorum desem yeridir ama Tablet konusunda adamlar 1 numara.Sepette Pro modeli duruyor 8255 liraya geliyor yanında kulaklıkta veriyorlar hani bastım basıcam ama çok gelecek o model bana.Android tablet belki 3 kez aldım 1 2 yıl kullanamadım tablet alınacaksa ipad alınacak 1 -2 hafta daha bekleyim bakalım olmadı proyu alırım.
-
Hocam ben çıkana kadar beklerim diye düşünüyorum. Şuan 8. Nesiller 2999 a bulunabiliyor akakçe de. Ama beklediğime değecek diye düşünüyorum. Eğer çok acil bir işiniz yoksa beklemenizi tavsiye ederim :)
Bir de 9. Nesil ipadi pt troy gibi satıcılardan 3400 bandına almak var çünkü. O da değerlendirilebilir. :)
alınabilir fiyatta - hele mini 6 nın fiyatına bakınca...
-
Ram 3 GB mı?
-
evet.
O zaman 8.nesil alırım.
10.2 inc ipad 7 ve 8 kılıfları birbirine uyumlu , bu furyaya ipad 9 da katılacak sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kasa boyutları aynı diye biliyorum bende.
Aynen dediğiniz gibi. Boyutları milimetresine kadar aynı. Kılıf gibi aksesuarları bulamama ihtimali yok :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 27 Eylül 2021; 9:26:33 > -
Tuşların yeri de aynı mı acaba? Aynı değilse sıkıntılı.
2019 ve 2020 aynıydı diye hatırlıyorum. 2021'den emin değilim. iPhone 13 ve 13 Pro'larda tuşlar biraz aşağı kaydırılmış galiba, bunda da öyle bir değişiklik yaptılarsa sıkıntı dediğiniz gibi.
-
Satışa çıktı arkadaşlar. Apple'ın sitesinden alabilirsiniz şuan
Pozitif Teknoloji'ye de yakında gelir o zaman.
-
Arkadaslar bu 9. nesil ipadi alsak atıyorum 200 liralık farklı marka bir kalemle kullanabilir miyiz? Yoksa 700-800 lira verip apple kalem mi almamız lazım?
Tıp öğrencisi kardeşim için bakıyorum, konuyla alakalı hiç bilgim yok tablet kullanıcısı değilim. Biraz aciliyeti var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
Bu soruyu bende merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X