Şimdi Ara

Apple, iPad için yeniden tasarlanmış Magic Keyboard üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, iPad için yeniden tasarlanmış Magic Keyboard üzerinde çalışıyor
    Bloomberg'den Mark Gurman'ın haberine göre Apple, iPad için yeni bir Magic Keyboard üzerinde çalışıyor. Söz konusu Magic Keyboard'un daha düşük maliyetli olması bekleniyor.

Apple, Magic Keyboard'ı yeniden tasarlıyor

Gurman, son “Power On” bülteninde Apple'ın tedarikçilerinin iPad için önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi planlanan yeni bir klavye geliştirdiğini söyledi. Aksesuarın iPad Pro yerine giriş seviyesi iPad ya da iPad Air için tasarlanacağı söyleniyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 16 etkisi: Apple'ın küresel gelirleri 400 milyar doları aşabilir

M4 iPad Pro için geliştirilen yeni Magic Keyboard gibi alüminyum bir üst kasaya sahip olmayacak olsa da bir fonksiyon sırasına sahip olabilir. Cihazın 2025'in ortalarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu yılın başlarında Apple, iPad Pro için alüminyum üst kasa, fonksiyon sırası ve daha büyük bir trackpad içeren tamamen yeniden tasarlanmış Magic Keyboard'u piyasaya sürmüştü. Apple, iPad Air için önceki nesil Magic Keyboard'un yanı sıra 10. nesil iPad için Magic Keyboard Folio'yu satmaya devam ediyor.

Kaynak:https://9to5mac.com/2024/09/01/new-magic-keyboard-ipad/

• Makyajlayıp iteleyecek..😉

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aliexpress ne güzel aletler var. asla bir laptop klavye ve touchpad i yerini tutmayacağı için 1500tl ye mükjemmel ürünler var

• crashris kullanıcısına yanıt
    Keşke bunu satın almadan önce yazsaydınız. iPad Air için magic keyboard aldım, biraz dokundu açıkçası. Şöyle ki; hem iPad Pro magic keyboard ile kuruşu kuruşuna aynı para hem de o ürünü alıp Air ile kullanamıyorsun. Bu arada Aliexpress öldü temu var artık diyorlar, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

• LuckyNack5 L kullanıcısına yanıt

valla hocam 2-3 gün oldu ben de rasgele gördüm herifler herşeyi yapıyor apple gönlünü mü göreceğim hayır ben daha önce ipad e en kaliteli mouse bağladım mal tabletten öteye geçmiyor o yüzden kılıf klavye touchpad mouse yansanayi olsa ne olur. kalem bile var o da 700 800tl ye :D:D pro çizim yapmıyorsanız yeter de artar not almaya karalama yapmaya yazın çıkar sitede yorumlara göre alın geçin apple da iade edin gitsin ya da al yenisini gelsin beğenirse orjinali satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 3 Eylül 2024; 15:52:54 >
  • crashris kullanıcısına yanıt

Zihin açıcı fikirler olmuş. Teşekkür ederim. Evet tahmin ettiğiniz gibi kalemin de pro olanını almıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.