Şimdi Ara

APPLE iPad ME392TU/A 128GB WiFi (4.Nesil) yardım lütfen??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kocaeli_777

kısmen pc ye bağlı bir cihaz derken biraz daha ayrıntılı açıklarmısın dostum?

pc şuna yarar ipadı bağlayıp itunes programıyla müzik (mp3 yani) ve filim atarsın. dönüştürücü aparatlarla mp3 ve filim atamazsın sadece resim atarsın onuda micro sd kart ile artı usb kartına fotğraf makinesinde yazan klosör isminin aynısını açman lazım adını hatırlayamadım ama googlede ara bulursun. veya fotoğraf makinenin usb kablusu varsa aparata bağlayıp atarsın. tabi bazen ipad aparatı uyumsuz deyip uğraştırabiliyor pc nin bir faydası da ipad da bir sorun olursa bağlayıp ipadı geri yükleyebiliyorsun yani format gibi bence ipad varsa pc de olsa iyi olur acele etmişin benim gibi sende. bende ipad 3 almıştım 2 ay sonra 4 çıktı daha ucuza yani 200 300 tl güzel kazık yedim apleden neyse hayırlı olsun ekleme: eğer linkteki modelini aldıysan sim kartta takamazsın çünkü sadece wifi diyor 4G yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Ekim 2013; 8:11:31 >

• IPAD güzel cihaz ama laptop ile bir tutmamak lazım.

Office uygulamalarına sıkça ihtiyaç duyuyorsanız laptop almak daha mantıklı.

IPAD'te düzenleme işlemlerini o kadar iyi olmuyor.
  • Hayır o modelin sim kartlı olanını aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Eğer alırsan hayatını hatasını yaparsın.
    Bİr kaç hafta içinde İpad 5 tanıtılacak ve çok üst özellikler olucak.Türkiye ye girdiğinde İpad 4 fiyatıarı 100 - 200 tl kadar düşer İpad 5 çıktıktan bir kaç ay sonra suanki ipad fiyatlarına düşer.Yani İpad 5 çıktıktan 1-2 ay sorna Şuan ki 4. Nesil ipad alabildiğiniz fiyata İpad 5 alacaksınız.Ben Geçen sene ocak ayından beri ipad 5 almayı bekliyorum.Sabır bir erdemdir herkezde olmaz ama sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

Hocam bende ipad5 i bekliyorum.olursa 128 GB 4G li alacağım ama macbook yerine alacağım zaten oyun derdim yok var ama az, onuda ipad fazlasıyla karşılar.peki nasıl özellikler olacak ipad5 de?

• osmantkulu O kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hiç düşünme o olmaz bu olmaz bekle diyenlerede inanma hala tanıtımı yapılacak güya sürekli yenisi çıkşsın diye beklersen sadece beklersin teknolojik alet bu sen 5 i beklesen bu seferde 6yı bekle derler. Ürün gayet güzel ve her türlü işini görür ben neden daha önce almadım diye soruyorum kendime :) ve şuan ipad imden yazıyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman 5 çıksın da öyle 4 alayım biraz daha düşsün

• quote:

Orijinalden alıntı: trsinapsis

IPAD güzel cihaz ama laptop ile bir tutmamak lazım.

Odis uygulamaları ipad de iyi olmuyor mu. Kardeş senin pages diye programdan haberin yok mu.o çok güzel

• Bir tablet kesinlikle laptop'un yerini tutamaz.Bende hem 128gb wifi+4G ipad4 ve 64gb wifi+4G ipad mini var,mini pratik ve kullanışlı lakin zayıf kalıyor bir çok noktada keza ios 7 güncellemesinden sonra cihazın performansı iyice düştü bu bağlamda yeni ipad minileri beklemenizi öneririm ufak ve ergonomik boyutlarıyla her yere rahatlıkla götürebileceğiniz ve elinizde taşıyacabileceğiniz bir cihaz.Hem fotoğraflarınızı çekebilirsiniz her yer'de hem de net'e girebilirsiniz data hattınızla keza mini versiyonlarda oyunlar daha pratik,kolay ve zevkli oluyor lakin yeni minilere retina dsiplay gelmeyecek sadece ram ve işlemci revizyonu getirelecek.İpad 5'ler de ise yeni kamera koymayı düşünüyorlar (daha geniş açı,iyi diyafram ve yüksek çözünürükte lens,objektif gelecek) keza 64bit sistemi de ipad 5 için'de söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmantkulu

quote:

Orijinalden alıntı: trsinapsis

IPAD güzel cihaz ama laptop ile bir tutmamak lazım.

Odis uygulamaları ipad de iyi olmuyor mu. Kardeş senin pages diye programdan haberin yok mu.o çok güzel

Biliyorum ve şu anda yüklü fakat evet olmuyor.

Özellikle bir rapor/tez falan yazıyorsanız anlıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.