Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ekeko minilerde wifi hotspot olayı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam millet...

ben bu başlık sayesinde ısınıp almıştım ipad miniyi...

şimdi bilgisayar masama yatay olarak koyup içinden veri takip edebileceğim bir sehpa yada kılıf arıyorum.

bilgisi olan var mı? ince ve estetiği bozmayan kılıf bakıyorum önerileriniz nelerdir? aynı zamanda tablo gibi durması açısından stand görevi görmeli yani....

selamlar
  • bu aralar okumam gereken materyal sayısı epey artmış durumda, hepsini bastırmak aşırı derecede maliyetli olacak. ben de bundan dolayı e-book reader tarzı bir alet alayım diyorum. aldım mı da işlevsel olsun istiyorum, e-book readerdan daha fazla özelliğe de sahip olsun yani.

kindle paperwhite denemişliğim var, kalite olarak iyi bir alet. e-ink şahane. pdflerde de jailbreak sonrası sıkıntı çıkmıyor bildiğim kadarıyla. ama sadece kitap okumak için kullanılıyor olması uzak tutuyor beni kendisinden. dediğim gibi, daha işlevsel bir alet peşindeyim.

paperwhite'a alternatif araştırırken ipad mini ile kitap okuduğunu söyleyen birçok kişiye denk geldim. aranızda mini'yi bu tarz işler için kullananlarınız varsa acaba okuma için ne kadar rahat bir alet ipad mini? gözü yorar mı? ayrıca retina'ya bütçem yetmiyor, eski versiyon olması bir dezavantaj yaratır mı?

ne önerirsiniz bu durumda bana?

• ipad mini mi sattığım için targus versavu 360 derece dönen kılıfımı satıyorum
    ilgilenenler pm atabilir. siyah renktir

http://targus.com/US/versavu-rotating-case-stand-for-ipad-mini-black-thz183us
  • Arkadaşlar birazdan gidip ıpad mini 16gb wifi tabletimi almaya gidiyorum. Epey heyecanlandım Türkiyeden geldi sonunda
  • Denerod D kullanıcısına yanıt
    Retina ekrandan sonra benim gözlerimi ciddi anlamda yorduğunu söyleyebilirim.
  • Bugün itibarıyla bimeksten ipad mini retina 16gb wifi aldım normalde %30 indirim vardı artı olarak facebook sayfasında bimeksin linkindeki kuponla %3 lük bir indirim daha oluyor toplam %33 indirimle cihaz bana 918tl ye geldi yeni cihaz alacaklara duyurulur.
  • arkadaşlar ipad mini 7.1 beta 1 de deneyen var mı?? jb'yi beta 2 de bootloop'a düşüyor, 7.0.4 te sorun yok ama onda da ios stabil değil.
  • Merhaba arkadaşlar biraz önce ıpad mini 16gb wifi aldım açılması için wifi ağına bağlanmam gerek ama bağlanmıyoru :(

Modemim Tp-Link TL-W941ND

Bilgisayara kablo ile bağlı sorunsuz giriyor ama tablete girmedi. Bağlanıyor bağlandığı görünüyor ama "Ağ bağlantısı yok" diyor. Bi yardım ederseniz çok memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Merhaba arkadaşlar biraz önce ıpad mini 16gb wifi aldım açılması için wifi ağına bağlanmam gerek ama bağlanmıyoru :(

Bilgisayara kablo ile bağlı sorunsuz giriyor ama tablete girmedi. Bağlanıyor bağlandığı görünüyor ama "Ağ bağlantısı yok" diyor. Bi yardım ederseniz çok memnun kalırım

Modeminizde mac şifreleme var mı kontrol ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Merhaba arkadaşlar biraz önce ıpad mini 16gb wifi aldım açılması için wifi ağına bağlanmam gerek ama bağlanmıyoru :(

DNS ayarlarını değiştirdim oldu çok teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

DNS ayarlarını değiştirdim oldu çok teşekkürler

Modemden mi ipad den mi.

• İpad mini yi Apple store dan yada bimeks, teknosa vs. sitelerden almak fark edermi arkadaslar, hepsi Apple Türkiye garantili mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtanhu

bence bu boyuta hiç gerek yoktu.
    apple, muhtemelen rakiplerinin 7 inç'lik pazarında da yer almak istediğinden böyle bir modele yöneldi. bunu da küçültsek iphone olacak.

Bu yorumdan ötürü pişman mısınız?
  • Arkadaslar mainbordunu degistiren varmi?
    Wifi chipi degistiren yada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Retina ekrandan sonra benim gözlerimi ciddi anlamda yorduğunu söyleyebilirim.

Sagol hocam. Cogu kisi ayni seyi soyluyor. Retina'nin ikinci ellerinin dusmesini bekleyecegim artik.
  • Arkadaşlar yine modemde sorun var sanırım. Dns ayarlarını değiştirip girdiydim şimdide ilk önce pc kablo üzerinden girmemeye başladı daha sonrada ıpad wifi üzerinden girmemeye başladı. Normal çatıdan gelen kabloyu takınca internete giriyor ama modeme takınca o kabloyu olmuyor. Kafayı yemek üzereyim biri yardım etsin

Nasıl arayüzüne girebilirim bu modemin ne yapmam gerek biri yardım etsin lütfen :(
  • arkadaşlar merhaba

asus hd 7 kullanıyorum fakat servisle ilgili problemlerden dolayı ücret iadesi alacağım
    sormak istediğim ipad mini konusunda yardımcı olmanız, son çıkan bir ürünle ipad mini
    arasında kaldım lenovo b6000 yoga ve ipad mini ikisininde farklı özellikleri var en çok kablosuz
    ekran özelliğinden dolayı b6000 e kayıyor gözüm

sizce değermi lenovo b6000 e

saygılarımla mesut buyuk
  • geçen seneden beri retina ekranli iPad mini bekliyordum ilk ipad mini beni hayal kırıklığına uğrattı şimdi iPad almayı planlıyorum ama retinayla arasında 350 TL ilk fark var sizce bu farka değer mi gerçi ABD fiyatının 400 USD den başladığını düşünürsek 999 TL tr için çok değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forex11 kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen 1100 TL gibi fiyatlara air varken o paraya mini almazdım.

Bu arada bende de mini var retina ekranlı değil, kesinlikle retina ekran şart ama 480TL gibi bir fiyata aldığım içinde gayet memnunum.

Tabi bu tercih meselesi mininin boyutları ve hafifliğinide es geçmeyelim
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.