Şimdi Ara

Apple, iPad Mini için 23 Ekim'de bir basın toplantısı düzenleyebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Apple, iPad Mini için 23 Ekim'de bir basın toplantısı düzenleyebilir

Geride bıraktığımız günlerde Apple'ın 17 Ekimde bir basın etkinliği düzenleyeceği ve bu etkinliğin davetiyelerinin 10 Ekimde dağıtılacağı gündeme gelmişti. Ancak, şirketin iPad Mini'yi tanıtması beklenen etkinlik için 10 Ekimde herhangi bir davetiye dağıtımı gerçekleşmedi.

Konuyla ilgili olarak AllThings D tarafından yayınlanan yeni bir habere göre, Apple’ın iPad Mini'yi 23 Ekimde düzenleyeceği bir basın etkinliği ile tanıtacağı söyleniyor. Etkinliğin nerede gerçekleşeceği konusunda ise henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Son günlerde hakkındaki dedikodular gittikçe artan ve bir takım konsept tasarımları yayınlanmaya başlayan iPad Mini için verilen bu yeni tarihin ne kadar doğru olduğunu yakın bir zamanda göreceğiz.

• İnşallah bu sefer adam gibi bir şey tanıtırlar!
  • Apple da artık işi cıvıtmaya başladı gibi yılda 3-4 cihaz tanıtmaya başladılar artık yakında yılda 10 taneye çıkarırlar.Yeni ipad zaten bu sene çıktı bekle bakalım bir diğer seneyi bu rekabet artık neyin nesiyse.Apple da yılda 10 cihaz çıkartmaya başlarsa güven oyunu nasıl kazanıcak merak ediyorum yılda 10 cihaz demek cihazların hepsinde bir eksik var demek.
  • eğer ipad mini gibi bir cihaz tanıtılırsa apple ın sektöre yön verme eğilimi son bulmuş demektir. google ın nexus tabletine rakip olarak bir cihaz çıkarması gerçekten de steve jobs döneminin kapandığının kesin kanıtı olabilir. hadi yeni iphone de cihazı hafifletmek için kasa malzemesi değişti anladık! ama ipad mini ne ya..

• nedense hala inanmıyorum ipad mini nin çıkacağına

• Niye çıkarmasınlarki? 4 inç telefon, 9.7 inç tablet var. Arada boşta kalan bir segment var, o da mini ile dolabilir. Steve Jobs olsaydı iphone sonuna kadar 3.5 inç çıkacak demek değildi. Teknoloji geliştikçe segmentlere olan ihtiyaç fazlalaşır. Keşke bir 3.5 inç iphone bir de 4.8 inç çıkarsalardı. Çoğu arkadaşım kumanda gibi telefon çıkardığı için SGSIII'e geçti. Bu insanlar iphone 2Gden beri iosçu olan insanlardı.
  • Seneyi beklerse büyük pazar payı kaybedecektir.Amazon ile gelen 7 inç furyası Nexus 7 ile devam edince,apple'ında kendine o bölümde yer bulması gerek.Tüketici dostu,özelliklerden kısmadan bir ürün sunarlar umarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon olarak iphone benim için çok küçük. tablet olarak ipad benim için çok büyük. apple ara boyutlarda seçeneklerini arttırmalı. ipad mini tam aradığım cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 14 Ekim 2012; 16:01:20 >
  • fiyat
  • Telefon için iPhone ideal tablet içinde iPad ideal. Sonuç olarak tableti cebimize sokup taşımıcaz. Ben Apple'ın iPad mini gibi bir atılım yapacağını sanmam. Ha yaparsa iPad mini mi yoksa normal iPad mi tercih ederim tabiki normal iPad olur. Çıkarsa Mini iPad'in normal iPad'ten 100 dolar daha ucuz olur diye düşünüyorum. Ve 2013 yılında tanıtılacak 4. nesil iPad'ten daha düşük bir işlemci ve donanıma sahip olur ama şuanki 3. nesil(the new iPad) iPad ile aynı veya çok ufak üstü bir donanımı olur. Türkiye'deki fiyatlara gelince ise şuanki iPad fiyatında olup Standart iPad'in fiyatını mı yükseltirler yada normal iPad'ten daha düşük mü olur bilinmez.
  • ekran çözünürlüğü ne olucak ?
    mevcut app. ler ile uyumluluk nasıl olucak ?
    yoksa çıkmasına çıkar nolucak ki?
    işlemci vs belli zaten a6 1gb ram ile gelir.

bataryası buymuş söylenenlere göre:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 14 Ekim 2012; 16:28:53 >
  • iPad mini çıkarsa normal iPad'den daha çok satar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

ekran çözünürlüğü ne olucak ?
    mevcut app. ler ile uyumluluk nasıl olucak ?
    yoksa çıkmasına çıkar nolucak ki?
    işlemci vs belli zaten a6 1gb ram ile gelir.

bataryası buymuş söylenenlere göre:

uygulama uyumluluğu için ipad 2 çözünürlüğüne sahip olacak deniyor. yani 1024*768 olacak retina ekran olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple fanboylar hep mantıklı cevaplara - basmış.Gelin benim yorumuma da yapın aynısını..
  • Bence Ipad Mini'nin çıkması gerekli. Mevcut Ipad ne oyun ne de taşımak için çok uygun değil.

• Bana kalırsa iPad Mini güzel işler yapabilir.Tablet almayı düşünen biri olarak iPad Mini'yi görmeden karar vermek istemiyorum.

• Açıkcası iPad mini çıkacak olursa bir tane edinmeyi düşünüyorum. iPadi her yere taşımakta zorlanıyorum biraz boyut itibariyle eğer 7 inçlik bir iPad olursa her yere götürülebilir. Uygun bir fiyatlandırmayla gelecek olursa çok büyük satış rakamlarına ulaşacaktır. Uygulama uygunluğu konusunda iPad 2deki çözünürlüğü kullanırlarsa kullanıcılar hiçbir sorun yaşamayacaktır. Şu an iPhone 5teki letterbox sorunu umarım olmaz.

• İphone 5 ten sonra ipad mini ile kendi kendini bitiriyor apple. Zaten böyle lobi düzeyine erişmiş bir marka başka türlü yok olamazdı. Tek ihtimal kendi kendini mahvetmesiydi o da steve jobs tan sonra yavaş yavaş gerçekleşmek üzere. Bari macbook tasarımlarını yok etmeyip batacaklarken başka markalara satsalarda gözlerimiz güzelim tasarımlardan mahrum kalmasa.

• Dedikodu forever. Bir tane bile kesin bilgi yok.
  • Steve Jobs: "7-inch tablets are dead on arrival."
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.