Şimdi Ara

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.567
Cevap
132
Favori
678.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 12 Pro Modelleri, Sony LiDAR Sensörünü Kullanacak

Apple'ın önümüzdeki günlerde tanıtacağı iPhone 12 serisinin Pro modellerinde Sony'nin LiDAR sensörlerinin yer alacağı ortaya çıktı. ABD merkezli şirket, bu sensörleri ilk kez 2020 iPad Pro modelinde kullanmıştı.
    Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, ilk 5G destekli iPhone serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Apple, yeni modeller için çalışmalara hız kesmeden devam ederken telefonlara dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Son raporlara göre şirket, son teknoloji iPhone modelinde Sony tarafından üretilen LiDAR kamera lensini kullanacak. Sony imzalı bu lenslerin, iPhone 12 Pro ve Max modellerinde yer alması bekleniyor.

"Işık algılama ve menzil"in kısaltması olan LiDAR, lazer darbeleri kullanılarak bir nesne veya bir yüzeyin uzaklığını anlamaya yarayan bir teknoloji olarak biliniyor. ABD'li teknoloji devi Apple ise bu teknolojiyi ilk kez 2020 iPad Pro modelinde kullanmıştı. Teknoloji, akıllı telefonlarda kullanılmadan önce otomotiv endüstrisinde yaygın biçimde kullanılıyordu. (Kaynak: Webtekno)

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU]

• scanh kullanıcısına yanıt
    iPhone 12, 15 Eylül etkinliğinde tanıtılmazsa benim açımdan büyük skandal olur. Yani hazır değilse değil, tanıtıp pandemi bahane edilerek Ekim'de ön siparişe açılacağı söylenebilir ama yeter ki tanıtın şu cihazı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Neticede neyin ne olduğu belli. 15 Eylül’de tanıtılıp artık ekimin sonu kasımın başı neyse ne zaman satışa çıkacak onun bilgisi verilebilir. İnsanlar da ona göre planını yapar. Umarım tanıtırlar 15 Eylül’de.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

iPhone 12, 15 Eylül etkinliğinde tanıtılmazsa benim açımdan büyük skandal olur. Yani hazır değilse değil, tanıtıp pandemi bahane edilerek Ekim'de ön siparişe açılacağı söylenebilir ama yeter ki tanıtın şu cihazı.
    Yüzde 100 katılıyorum hocam.
  • jon_prosser ' a göre ;

15 Eylül'deki etkinlikte sadece Apple Watch ve Ipad tanıtılacak.

Iphone 12 bu hafta seri üretime girmiş.

120 hz olmayacak.
  • [escobar] kullanıcısına yanıt
    120hz olmazsa ve kamera tarafında lidar dışında ciddi iyileştirmeler olmazsa (3x ya da 5x optik zoom gibi) pro modelinin satışı azalır bence. Batarya düşmüş, ekran çözünürlüğü aynı diye biliyorum. 11 pro serisine göre tek ciddi fark 5G olmaz umarım.

• Apple’ın yaptığı en saçma iş şu batarya kapasitelerini düşürmek.. koymuşsun pro max e 4 bin mAh ortalığın tozunu atmışsın. Devam ettirsene, milleti priz başlarından kurtarsana .

• 12’yi beklesem diyordum ama sızıntılardaki batarya miktarı 120 hz olmama ihtimali gecikmeler falan derken 11 pro max alacağım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasva -- 12 Eylül 2020; 1:30:28 >
  • MhmtBey M kullanıcısına yanıt
    Yeni işlemci ile daha uzun gidebilir şarj, batarya kapasitesi düşmesine rağmen. Umarım öyle olur, bakalım az kaldı göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 12 Eylül 2020; 2:8:6 >

• güvenilir kaynaktan iPhone 12 Pro gövdesi. Cihaz bu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 12 Eylül 2020; 12:29:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU]
    Hey gidi günler hey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasva

12’yi beklesem diyordum ama sızıntılardaki batarya miktarı 120 hz olmama ihtimali gecikmeler falan derken 11 pro max alacağım sanırım.
    15 inde tanıtılacaksa eğer evet az kaldı

• EuronGreyjoy kullanıcısına yanıt
    O zaman alırım bi pro max yola devam 2,3 yıl daha hocam :)

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Kimse 15inde tanıtılma ihtimali üzerinde durmuyor.

• cok geriye götürdü bizi... hala yakışıklı kasa

• 5sin büyüğü gibi olmuş.
  • Hocam aslında çoğu teknoloji platformları etkinliği duyduklarında 'Yeni iPhone'lar geliyor' gibi manşetler attı. Ancak ortalıkta olan birkaç bilgi sızdırıcı gelmeyeni söyleyince platformlarda böyle yorumlamaya başladı.

Ama bu bilgi sızdıran kişiler birkaç kez yanlış bilgi vermişlerdi yani aslında 15'inde ne olacağını sanırım sadece Apple biliyor.

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    İnşallah Apple bizi hayal kırıklığına uğratmaz diyelim o zaman hocam :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.