Şimdi Ara

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.567
Cevap
131
Favori
678.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Birincisi kamerası bariz daha üstün, özellikle gece çekiminde,
    -İkincisi ekranı hem parlaklık hem de diğer özellikler yönünden bariz daha üstün, ekran boyutunun kocaman olmasına da bayılacaksınız.
    -12 serisi de önceki iPhone’lar gibi incecik olduğundan elinizde çok güzel bir hissiyatı oluşuyor.
    -Çipsette 3 nesil atlayacaksınız, hızda bariz iyileşme hissedersiniz.
    -Ram’iniz ikiye katlanacak, 3’ten 6’ya çıkacak. 14 Pro Max’da bile 6 ram var, bu da 6’nın uzun yıllar yeteceğinin, Apple’ın orta vadede işletim sisteminde ram’e yüklrnmeyeceğinin kanıtı
    -iPhone tasarımı 15’te de değişmeyeceği için en az 16 çıkana kadar en son tasarımı kullanıyor olacaksınız ki 16’da da pek değişeceğini sanmıyorum.
    -Selfie bariz iyileşecek
    -5G ile geleceğe hazır hale geleceksiniz.
    -Batarya süresinde bariz iyileşme göreceksiniz. Özellikle internette dolaşma pil ömrü 12 Pro Max’da %50 daha yüksek
    -X’da hoparlörler çok güzel ama 12 Pro Max’da muhteşem, Spatial Audio çok iyi bir özellik
    -Sıvıya ve ekran kırılmasına karşı bariz daha dayanıklı
    -Magsafe

Daha aklıma gelmeyen şeyler de vardır muhtemelen, durumunuz varsa yurtdışı telefon alarak geçin. Fakat pil ömründe asıl devrimi yapan 13 Pro Max’tır. Ayrıca 120 Hz çok güzel bir deneyim. Mümkünse 13 Pro Max’a geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 1 Mart 2023; 1:51:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    hocam ben pro max değil pro alacağım. düz pro yani. x ile düz 12 pro arasında ki farkları sordum o yüzden. ama bahsettiklerinizden batarya dışında ki diğer farklar halen geçerlidir herhalde. ekran boyutu 5.8 den 6.1 inçe çok fark ettirmez umarım kompaktlık anlamında. iphone x in kompakt ölçülerini seviyordum ben. pro maxler çok kaba tuğla gibi geliyor bana.

• Batarya ve ekran boyutu dışındakiler geçerli evet :) Ana kamerada da ufak bir fark var, 12 PM In Body Image Stabilization’a (IBIS) sahip, 12 Pro’da OIS var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 1 Mart 2023; 14:28:12 >
  • Arkadaşlar merhaba,

iPhone 11 sahibiyim. Satıp, 12 Pro almayı düşünüyorum. 10-11 bin fark çıkacak bana. Kesinlikle değer diyebilir miyiz? Köşeli kasa tasarım, 11 ekranındaki siyah çerçevenin çok kalın olması ve oled ekran için özellikle düşünüyorum.

• Bastien kullanıcısına yanıt

3 mesaj yukarıdaki iPhone X'dan geçmek isteyene attığım mesajı okuyun, aşağı yukarı sizin için de geçerli, fazladan siz bir de çelik kasaya, OLED ekrana ve incecik çerçevelere geçmiş olacaksınız.

• @Bloodin ayrıca piksel boyutu 12 pro max in daha büyük.

@Bloodin bence değer ama o kadar fark çıkmaması lazım. Gerçi ne kadar tam bilmiyorum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    11’i 13 bine satacağımı düşündüm. 2.el 12 prolar da 22-24 arası değişiyor

Kesilmedim kardeşim,ara verdim 😊

14 pro max 256 aldım,5 aydır 7 düz kullanıyordum.

• pasifik. kullanıcısına yanıt

Oooo hoşgeldin kardeşim tekrardan :) Valla ben iPhone 12 Pro Max aldıktan sonra bu konunun son 100 sayfa kadarını okudum. En çok bilgiyi senden edindim Allah razı olsun. Hayırlı olsun 14 Pro Max'ın, ben de çok uyguna buldum, hatta kendim al-sat aracılığına başladım yurtdışı 14 Pro Max'ın ama maalesef 12 Pro Max'ı kaydettirdiğim için 2025 Ocak'a kadar kullanmak durumundayım, sonra artık ne uygun olursa, şimdilik çok memnunum :)

Hayırlı olsun hocam. Bende aynı cihaza geçiş yaptım. Nasıl memnunmusunuz?

2025 ocaktan sonra açılan telefonları türkiye cihazları ile aynı fiyata satabilir miyiz ?

Teşekkür ederim kardeşim😊ben 48.600 bayıldım 256 ya.artık 3.4 sene kullanırız.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    5 ay 7 kullandım,ondan sonra tesla gibi geldi😊pil çok iyi mesela.

• lBesiktASK kullanıcısına yanıt
    Elbette, temiz bakarsanız aynı cihaz olacak sonuçta, hiçbir farkı olmayacak Türkiye’den alınmış cihazla. Geri alım/değişim kampanyalarında da firmalar Türkiye’den alınmış telefonlar ile yurtdışından alınıp kayıt yapıldıktan sonra 3 yılbaşı geçip tüm sim kartlara açılan telefonlara aynı değeri biçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 5 Mart 2023; 17:46:23 >
    Teşekkürler şef

çok önemli detaylar değil benim için ya kamerada ki farklılıklar. x in düşük ışık performansını hiç sevmiyorum özellikle spor salonunda ortam karanlık fotoğraf çekmeye çalışınca x ile çok kötü tost makinesinden hallice görüntüler çıkıyor ortaya. 12 prodan kameradan istediğim şey karanlık ortamda da belli etsin yani beni. kumlanma gibi durumlar x de aşırı derecelere çıkabiliyor ki bu da rahatsız ediyor.

ekran yine büyüyor ufaktan sanırım. x 5.8 inç falandı 12 pro tam 6 inç herhalde. çok büyük bir fark değil yine benim için. x i tek elle kullanabiliyordum 12 proyuda kullanırım herhalde. 1 hafta içinde geçmiş olacağım. beni en az 2026 ortalarına kadar götürmesi lazım. umarım götürür.  

Hayırlı olsun şyi yapmışsınız. 12 pro max i kaça sattınız? Ben aslında çok memnundum 12 pro max ten ama iyi bir fırsat geçince elime değer kaybetmeden satayım alayım 14 pro max.

• Merhabalar. 12 pro max imi satıyorum ve bir kereye mahsus buraya ilanımı koyuyorum belki arayan vardır diye.

https://forum.donanimhaber.com/iphone-12-pro-max-256-gb--155278184

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 9 Mart 2023; 21:24:18 >
  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.