< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro 128 Gb Derin Mor ***43028 TL*** (2. sayfa)
-
-
5 hafta sonra neden o fiyat olacak hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Apple tr ile gorustum ozellikle Avrupa bolgesi icin uretilenlerde gecerli eve t dogru. Fakat ben cin-hongkong bolgesi icin uretilen urun kodlu telefonu aldigim icin TR de gecerliligi yok. Benim icin pek onemli degil kolay kolay bir sorun olmuyor zaten Apple candir .
Tesekkurler bigilendirme icin
Yazdigim gibi Ocak 2025 den once satamam. 3 takvim yili benim hatlarimla calisir sadece
Apple store fiyatı 40 bin ama stok problemi sebebiyle 5 hafta sonra kargolarım diyorlar olay bu hocam.
-
bunuda ben bilmiyordum teşekkürler
-
Rica ederim. Sorun yok aldiysaniz guzel gunlerde kullanin
Lokal telefonculara baksanıza arkadaşlar, ben morunu 41 e aldım kapalı kutu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
40k verip iphone almak biz zenginiz gerçekten ...
-
Sen daha 13 alamadin mi bir gece nöbet tutup olmaz böyle ölücü dediğin tuttuğunu koparmali selamımı ilet avm müdürü Ersele bir kıyak geçsin 😀
14 icin koşturuyorsun sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 24 Kasım 2022; 19:12:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hattım 2001 yılında alınmasından dolayı babamın üzerine ben de uzerime almadim astarı yüzünden pahali olacak diye 😏 bu durumda onun mu giriş çıkış yapıp pasaportuna kayıt etmesi lazım ben kendi kimliğimle giriş çıkış yapıp kullanabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hattinizi ustunuze alip siz yurtdisi yapip katlydedebilirsiniz. Yada hat babanizda kalir babaniz gider gelir telefon ve hat onun uzerine devam edersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X