Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: efeyildirim , Depar Atan Uruk Hai , Nickimi_kedi7 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.895
Cevap
161
Favori
222.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende hem iphone 15 hem de iphone 14 pro max var tamam 120 hz iyi ama iphone 15 e geçtikten sonra garipsemiyorum çok 1-2 güne alışılıyor. Ayrıca ios 18 den sonra bence daha akıcı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluelife07 kullanıcısına yanıt

İphone garip ya 😅

• Arkadaşlar ilanlarımda 15 Plus satışı var. Buradan almak isteyen olursa güzel bir fiyat verebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar iphone 15 için hangi şarj adaptörünü önerirsiniz orijinal apple mı başka bi marka mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ustaiktisatci kullanıcısına yanıt
    Hocam almışken yüksek watt kapasiteli bir şey alın bence uzun süreli kullanım açısından. Spigen ve mcdodo gibi markalara da bakabilirsiniz. Onlar da kaliteli.

• ustaiktisatci kullanıcısına yanıt

sık sık hepsiburada'da anker ve spigen marka şarj aletlerinde bayağı kampanyalar oluyor, onlara bakabilirsiniz.

• Ben cihazımı bir süre önce aldığım telefoncuya geri sattım 40.500 liraya.
    Elden 1-2 bin fazla para alacağım diye tanımadığım etmediğim kim olduğu belli olmayan insanlar ile uğraşmak istemedim açıkçası.
    Biri arıyor şuraya gel diyor,öteki paramın hepsi nakit diyor.
    Adam 40 küsür bini nakit verse bir çuval para ediyor. İçine 3-5 sahte koysa gitti.
    O yüzden uğraşmadım.

Bu arada pil sağlığı pek önemli değil dedik ama benim 9.5 aylık cihazım %97 seviyesindeydi pil.

Sattığım telefoncu almadan önce 1-2 yeri aradı. Hepsinde pil sağlığı 97 ama diye üzerine basa basa söyledi hepsinde de karşı tarafın sesi yumuşadı.
    O yüzden satmaya kalkınca pil sağlığı isteseniz de istemeseniz de çok fark ediyor

• mert_özcan kullanıcısına yanıt
    en iyisini yapmissiniz. uc bes asagi olsun garanti olsun. bu zamanda ne riske girilir ne de tanimadigin etmedigin kimselerle ugrasilir.

bu arada zaten basindan beri telefonun performansindan ziyade apple’in pil sagligi yazilimindaki dengesizligi yuzunden telefonu satacakken kayba ugratmasi. su an mesela 183 devirde olmasina ragmen yuzde 94’e dustu. kimisinin 200 devir ustunde bile hala yuzde yuzdu burda.

simdi zam da geldi iphone’lara, keske 65 bin liraya 16pro alip bunu verseydim diyorum. bu telefonun pil sagligi yazilimi pisman etti resmen.

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

Takas kampanyasında amazon telefona 30 bin fiyat biçiyor 10 aylık iphone15 197 devir pil yüzde 97

• Selamlar. Kaç döngünün altında %80 kapasitenin altına düşersek bedava pil değişimi oluyor. 500 mü 1000 mi? 370 döngüde 87 kapasiteye düştüm bu hızla gidersem 600’e doğru 80’nin altını görebilirim.

• Depar Atan Uruk Hai kullanıcısına yanıt

500 hocamda düşüreceğim diye çok abanma pişman olursun  

• HDogus kullanıcısına yanıt

Ben sanki 1000 döngü olarak hatırlıyorum demek ki yanlış hatırlıyorum. Abanmalık bir durum yok kendiliğinden patır patır düşüyor zaten. Sadece orijinal şarj aletiyle şarj etmeme rağmen ki bunun 5-6 ayı %80’e kadar şarj etme kuralına da uymuştum ona rağmen serbest düşüşte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 5 Nisan 2025; 18:16:34 >
  • 15 serisinin altı 500 (14'ler 13'ler vs), 15 serisi ve üstü 1000.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 5 Nisan 2025; 19:3:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, Mediamarkt üzerinden aldığım iphone15 kutudan köşesinde tırnak ucu takılacak kadar darbeyle çıktı. sanki köşeye bir yere vurulmuş gibi. daha önce böyle bir durum başına gelen var mı? kargo kutusu ve cihaz kutusu sapasağlam. Mediamarkt benden hasar tespit tutanağı istiyor da kargo kutusu sapasağlam. neyine tespit tutanağı tutturacaktım?

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.